Şimdi Ara

D600 KASA YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bu d600 aldım sonra telefonu ole bi carptım ki ekranını tamamen kırdım 220 ytl ye yaptırdım.Şimdide telefonun ekranına cok toz kacıor ve ekranı cok cizik alttaki samsung yazan metal yerdede renkli renkli bişeyler cıktı. yani benim kasayı deiştirmem lazım . Bu foruma takılan serviste çalısan abilerimiz warsa lütfen bi fiyat tamini yapsınlar.Taminim 80 in üzerine cıkmaz ama yinede size danısmak istedim.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ort3ga23fb -- 14 Temmuz 2006; 3:56:50 >

• kvk da 80 dolar die biliorum ben ama e bay dan fln çok daha ucuza bulursun
  • bana geçen gün 100 $ dediler... tamam dedim yaptırayım ne zaman gelir dedim türkiyede yok dediler 100$ nerde o zaman dedim 100 dolara başka mağazada bulursun diyo ama 80 e fln alırsın onu... bu sorduğum kişilerin bide telefon bayisi var...
  • oha ya ekranı 220ytl eder mi? çok fazla bence,ben olsam telefonu 300'e falan satar onun yerine ikinci elini alırdım!
  • Ama siz yanlıs anladınız . Ekran 120 + 80 kasa 200 yanlıs oldu 220 deil :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: expert22

bana geçen gün 100 $ dediler... tamam dedim yaptırayım ne zaman gelir dedim türkiyede yok dediler 100$ nerde o zaman dedim 100 dolara başka mağazada bulursun diyo ama 80 e fln alırsın onu... bu sorduğum kişilerin bide telefon bayisi var...

Türkiyeye hoş geldiniz!! For english dial press nine!!!
    Vallahi billahi insanlar telefon işinde para var diye açıyor bi telefon bayisi koyuyo üç beş tane maket üç beş tanede ikinci el telefon tamam nooldu? telefoncu açtım.. adamlar her şeyden bi haber ama neci? telefoncu.. bu kadar ayağa düşmemeliydi bu telefon piyasası...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

bana geçen gün 100 $ dediler... tamam dedim yaptırayım ne zaman gelir dedim türkiyede yok dediler 100$ nerde o zaman dedim 100 dolara başka mağazada bulursun diyo ama 80 e fln alırsın onu... bu sorduğum kişilerin bide telefon bayisi var...

Vallahi billahi insanlar telefon işinde para var diye açıyor bi telefon bayisi koyuyo üç beş tane maket üç beş tanede ikinci el telefon tamam nooldu? telefoncu açtım.. adamlar her şeyden bi haber ama neci? telefoncu.. bu kadar ayağa düşmemeliydi bu telefon piyasası...

doğru söylüyosun dostum yanımda ark.lar fln da vardı hepsi gülmekten koptu teyze nekadar bu kasa dedim 100$ dedi tamam o zaman alıcam diyorum bizde yok diyor biz gülmeye başladık peki ne zaman gelir dedim gelmez dedi Türkiyede yok diyo... sinir ediolar yaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

çok haklısın.herkez telefoncu olmuş ama hiçbişeyden haberi yok.adama bişey soruyosun oda sana soruyo tekrardan.

• ÇOK PARA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.