Evet son iki gündür d600 un sarjı 10 saat gidiyor. hemde telin kapagını bile acmadan. Önceleri 2- 2.5 gün gidiyordu idare ediyoduk, ama iki gundur aksam 8 gibi şarjdan alıyorum sabah 7 gibi batarya zayıf sinyaliyle beni uyandırıyor. hemde hiç kapağı bile acılmadan. gece telefoun koydugum yerde telefon cok zayıf cekiyor bundan olabilirmi diyecem ama eşimin 2 yıllık 6610i si bile aynı şartlarda 4-5 gün gidiyor. bu nedir ya şimdi. çözümü varmıdır acep
bataryada bi problem vardır muhtemelen başka bi bataryayla deneyin isterseniz oda olmazsa servis yolları kaçınılmaz malesef
forumda da bir arkadaş şarjının bir ara kısa sürdüğünü söylemişti daha sonra düzelmiş d600 için.
mutlaka atladığınız bir yer var. diye düşünüyorum
( blutooth devamlı bilgisayar ile iletişim halinde olabilirmi.)
( mp3 player çalışıyor olabilmi ? arka planda çalışıyor galiba bunları bir araştırın.)
değişik java uygulamaları yükledinizmi?
ayrıca telefon kapalı iken şarj etmeyi deneyin.
( zayıf çekimde etkiler bataryayı .)
EN İYİSİ BATARYANI DEĞİŞTİR AMA DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE BAŞKA ARKADAŞIN BATARYASINI TAK SORUN BATARYADAMI YOKSA TELEFONDAMİ ONU ÖGREN.
quote:
Orjinalden alıntı: waterman
forumda da bir arkadaş şarjının bir ara kısa sürdüğünü söylemişti daha sonra düzelmiş d600 için.
mutlaka atladığınız bir yer var. diye düşünüyorum
( blutooth devamlı bilgisayar ile iletişim halinde olabilirmi.)
( mp3 player çalışıyor olabilmi ? arka planda çalışıyor galiba bunları bir araştırın.)
değişik java uygulamaları yükledinizmi?
ayrıca telefon kapalı iken şarj etmeyi deneyin.
( zayıf çekimde etkiler bataryayı .)
Bluetooth devamlı acık ama bilgisayar kapalıydı gece cünkü. mp3 playerda kapalı cunku o saatte yatıyodum. java olarakta sadece orea yuklu. ama dediğim gibi gece teli koydugum yerde sinyal yok demecek kadar az. ondan olabilirmi acaba. neyse şu anda tekrar sarj ediyorum bide boyle deneyecegim. ilginiz için teşekkürler
ekran parlaklığını kısarsan biraz faydası oluyo
İşte bir devin çöküşü!!! hocam şaka bi yana bu hiç normal değil.. en ilkel telefonlar bile güç-bela bi günü tamamlıyor ki şarjı normalde ne kadar az giderse gitsin bu kadar zamandada bitmez yani... Bence sorunun devam ederse farukkkun dediği gibi önce başka birisinden batarya bul ondada yaparsa tel.i servise vermen kaçınılmaz son olur elbet!!!
bugun tüm gün acıktı tel. enaz 30 dakka konuşma yaptım ve 10 dakkalık bir video izledim. hala şarjı full görünüyor. peki ne değişti. 1.si kapalıyken şarj ettim ama bu pek onemli değil sanırım. onceki iki gece telefonu çekmeyen bir yerde bırakmıştım sanırım sabaha kadar şebeke arayıp durmuş . aklıma başka bişey gelmiyor. normalde 2- 2.5 gun giden tel neden birden bire boyle olsun diye düşünüyorum. neyse bi kaçgündaha deneyelim ve sonucu gorelim
Geçmiş olsun, hat aramak pili çok etkileyen bir durum. Sanırım en büyük etken bu olmuş. Diğer tlf. etkilenmemesi ise enteresan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme