D600'ü birkaç ay önce aldım ve oldukça memnunum...Bugün Tv-out özelliğini kullanmak istedim, fakat beceremedim...Yardımlarınızı Bekliyorum...
Şimdiden teşekkür ederim...
Saygılar
Hazıra konmayın ya kullanma klavuzunu oku orda yazar.. Olmadı mı ? " D600 Kullananlar Buraya " adlı topice yaz neden yeni topic açıyorsun ki ?
Kullanma kılavuzuna baktım bulamadım...Aynı şekilde bahsettiğin topiğe de baktım bulamadım...Bu konuda biraz beceriksizim kusura bakmayın...Keşke bu şekilde tepki vermeseydin...İlgin için sağol yinede...
arkadas dogru soylu biraz arastırmacı olalım. ben gene soyleyim kabloları taktıktan sonra tv de av tusuna bas ekran cıkar zaten telefonda siyah ekran olur tv den baka baka kullan ne yapmak istiyorsan. eger tvde 3 giriş yeri yoksa scart girişi için aparat alman gerkli.
Teşekkür ederim Rekuroy...
arkadaslar benım telde tv kablosunu taktıgımda goruntu sıyah oluyor bunun anlamı ne bılen varsa lutfen yardımcı olurmu
quote:
Orjinalden alıntı: raıf
arkadaslar benım telde tv kablosunu taktıgımda goruntu sıyah oluyor bunun anlamı ne bılen varsa lutfen yardımcı olurmu
hangi görüntü? telefonunki ise normal. makine kendisi kapatıyor. TV de siyah ise nasıl bağladın teli TVye? scard, direk? bir de bazı TVlerde av1, av2, av3 olabiliyor... ona da dikkat etmek lazım