Şimdi Ara

D600'Ü SAĞLIKLI FLASHLAYAN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil dönüşü D600üme yeni yazilim yüklemek istiyorum. ama korkuyorumda :( bir problem olmaz sanirim olursada eski yazilimini yüklettirebilirim???

sağlıklı flashlayan varsa hangi sürümü yüklemişler yazabilirler mi şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: veyselselcuk

Tatil dönüşü D600üme yeni yazilim yüklemek istiyorum. ama korkuyorumda :( bir problem olmaz sanirim olursada eski yazilimini yüklettirebilirim???

sağlıklı flashlayan varsa hangi sürümü yüklemişler yazabilirler mi şimdiden teşekkürler...

sen yükleyemezsin servise götür yükletsende değişen birşey yok
  • Ne demek yükleyemem :)

Kablo lazim sadece onuda getirtiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veyselselcuk

Ne demek yükleyemem :)

Kablo lazim sadece onuda getirtiyorum.

sen yaparsan tel garantiden çıkar ve yapımı çok zor yapabileceğini sanmıyorum üst versiyon yazılımı nerden bulacaksın
  • arkadaşlar d600 için vodafone mms bilgilerini yollatıyorum ama kaydet seceneği yok,yada etkin mi kılamıyorum acaba cunku servisi kullanamıyorum.Ayrıca müşteri servislerinden verilen 5 haneli pin'i de istemediğinden yazamıyorum.Yardımcı olursanız sevirinrim d 600 ana topic altınada yazdım ama sanırım o topice giren pek yok :(
  • üst versiyonu değil !!!

İnternetten başka versiyonlar buldum. hiçbirinin T9 türkçesi yok :( Ekran görüntüleri falan mükemmel. Arka planda mp3, OK tuşu ile menüye giriş :) en önemlileri bunlar (bana göre )

Bulduğum kaynaklar ingilizce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.