Tatil dönüşü D600üme yeni yazilim yüklemek istiyorum. ama korkuyorumda :( bir problem olmaz sanirim olursada eski yazilimini yüklettirebilirim???
sağlıklı flashlayan varsa hangi sürümü yüklemişler yazabilirler mi şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: veyselselcuk
Tatil dönüşü D600üme yeni yazilim yüklemek istiyorum. ama korkuyorumda :( bir problem olmaz sanirim olursada eski yazilimini yüklettirebilirim???
sağlıklı flashlayan varsa hangi sürümü yüklemişler yazabilirler mi şimdiden teşekkürler...
sen yükleyemezsin servise götür yükletsende değişen birşey yok
Ne demek yükleyemem :)
Kablo lazim sadece onuda getirtiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: veyselselcuk
Ne demek yükleyemem :)
Kablo lazim sadece onuda getirtiyorum.
sen yaparsan tel garantiden çıkar ve yapımı çok zor yapabileceğini sanmıyorum üst versiyon yazılımı nerden bulacaksın
arkadaşlar d600 için vodafone mms bilgilerini yollatıyorum ama kaydet seceneği yok,yada etkin mi kılamıyorum acaba cunku servisi kullanamıyorum.Ayrıca müşteri servislerinden verilen 5 haneli pin'i de istemediğinden yazamıyorum.Yardımcı olursanız sevirinrim d 600 ana topic altınada yazdım ama sanırım o topice giren pek yok :(
üst versiyonu değil !!!
İnternetten başka versiyonlar buldum. hiçbirinin T9 türkçesi yok :( Ekran görüntüleri falan mükemmel. Arka planda mp3, OK tuşu ile menüye giriş :) en önemlileri bunlar (bana göre )