1.İlk olarak telefon bekleme modunda iken *#8999*8378# kodunu girin.(eksiksiz) 2.Daha sonra açılan menude Donanım testine girin. 3.Daha sonra Ses ayarlarına girip 9.menüdeki IIS Normal'a girin.Ordan da alttaki rx vol e girin.
Bunlar en önemli aşamalardandı kardeşlerim.
şimdi ilk olarak burdaki değerleri bir kenara not edin (eğer ters bişey yaşarsanız eski ayarlara geri dönmeniz için ama ters birşey dediğimde haporlorlerın patla- ması deil sadece ses netliği ile alakalı).
Ben size bizzat kendi kullandığım ayarları veriim.
ilk olarak telefon bekleme modundayken: *#8999*8378# tuşlayıp açılan menüde [2] Donanım Testi'ne girin ordan da [2] Ses Ayarları'na girin 9. sekmedki [9] IIS Kulaklık'a girin ordan da en alttaki "Rx vol."a girin
Yine burdaki değerleri bi kenara not edin değiştirmeden önce (ne olur ne olmaz..)
Ben bu maksimum seviye olan "Düzey 10: 3" ile sorunsuz kullanıyorum yine size kalmış tabiki ama bence bu değer için 3'ün altına inmeyin derim. Artık telefonumla keyifle mp3 dinleyebiliyorum, öbür türlü bişey duyulmuyordu
Telefonunun ilk ayarlarını not etmemiş veya kaybetmiş arkadaşlar için de kendi sakladığım "telefonun ilk ayarlarını" da vereyim:
arkadaşlar bu zamanında benim de bulunduğum birkaç kişi tarafından yapılmıştı.evet ses gerçekten yükseliyordu fakat video izlerken sesi son ses kısınca ses yinede çıkıyordu.format atak zorunda bırakabilir sizi.ben denemeniz kanısında değilim.gerçe sesi yükseltmek bende istiyorum ama bu yöntemin çalışabilirliğini sorgulamak lazım.
Denemeyin sakıncalı seneler önce bulduğumuz kodlar tekrar yayılıyor bu konuyu açan arkadaşada sorarım kendisi denemişmi alıntı yapıp konu açmadan arama butonunu kullanmanızı rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme