Bildirim
D880 için usb flash kablosu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: msurg
Merhaba
D880 için usb flash kablosu İstanbul'da nerede bulabilirim?
Saygılar..
bu kabloyu neden arıyorsun yazılımı ile oynamak yazılım atmak çok zor ve riskli iş
telpa.com.tr ve şubelerinde bulabilirsin -
deneme bile kardeş kabloyu bilsen yazılımını bulamazsın çok çok zor iş -
yazılımlar kolay :Dhttp://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?s=cae9b8d5af75829b26db66c4bedce060&t=483630&page=6
ama kablo temini zor , varmı bilen ? -
arkadaşlar benimde bi sorum olcak bu usb kablosunu taktıktan soınra telefon direk şarj olmaya başlıyor ben bişey atmak için her takıp çıkardığımda şarj oluyor bi zararı olcak diye korkuyorum bunu kapatabilme gibi bi durum varmı acaba???? -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetfd
arkadaşlar benimde bi sorum olcak bu usb kablosunu taktıktan soınra telefon direk şarj olmaya başlıyor ben bişey atmak için her takıp çıkardığımda şarj oluyor bi zararı olcak diye korkuyorum bunu kapatabilme gibi bi durum varmı acaba????
budurum bir sorun teşkil etmemektedir usb şarzı kapatma şansımız bulunmuyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- a21s hard reset
- s22 vs s23 fe
- samsung tuşlu telefon ses açma
- kendi kendini arama kodu
- samsung galaxy apps nedir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung galaxy s serisi
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X