Şimdi Ara

D90 hafıza sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sabah çekim yapmak istedim makinemde hiçbirşey yokken açma tuşunu çevirdim fakat sürekli analog ekranın yani üstteki ekran lambasının yanık olduğunu ve lamba moduna getirdiğim halde kapanmadığını gördüm sonra hafıza kartı uyarı ışığı sürekli ikaz şeklinde yanıp yanıp sönmeye başladı sabahtan beridir ne yaptıysam çözüm bulamadım kapattığımda da pili tüketiyor kapalı olduğu halde bile yanıp yanıp sönüyor açıkken yeşil ışık kapanıyor bu seferde analog ekran yeşil yanıyor firmware update yaptım pili çıkardım 3 saat beklendi hafıza kartını değiştirdim yine olmadı sorun sürekli devam ediyor bilen biri varmı bu durum nedir? cihaz yurtdışı garantili olduğu için gönderemiyorumda yardımlarınızı bekliyorum ne yapabiliriz başka?

• 1. Makineyi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
    2. Başka bir hafıza kartı deneyin.
    3. Hafıza kartınızı farklı bir cihazda deneyin.
    Eğer bunlardan herhangi birisi işe yaramadıysa hafıza kartı iptal. Yada makinenin okuyucularında bir sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

1. Makineyi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
    2. Başka bir hafıza kartı deneyin.
    3. Hafıza kartınızı farklı bir cihazda deneyin.
    Eğer bunlardan herhangi birisi işe yaramadıysa hafıza kartı iptal. Yada makinenin okuyucularında bir sorun olabilir

dediklerinizi yaptım hatta 2 tuşla reset oluyor onuda yaptım resetlemiyor hafıza kartını değiştirdim yine olmadı diğer kartlardada aynısını yapıyor.
  • Pilinizin voltajı azalmış olabilir(ömrünü tamamlamış olabilir)
    eğer pil ve hafıza kartında değilse makinenin kart okuyucusu sorunlu olabilir.(ya da toz girmiştir)
    en olmadı anakartı ya da işlemcisi bozulmuştur. ama firmware güncelleyebildiğinize göre üstteki nedenler daha yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 1 Ağustos 2012; 21:52:25 >
  • bende küçük el pompası var onunla temizledim yine olmadı bide bataryayı değiştireceğim bakalım olacakmı ama sanmıyorum batarya sorunu olsun anakart ve işlemciyle alakalı sorun değil bu olsaydı fotoğraf çekmezdi... çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatnuroglu

bende küçük el pompası var onunla temizledim yine olmadı bide bataryayı değiştireceğim bakalım olacakmı ama sanmıyorum batarya sorunu olsun anakart ve işlemciyle alakalı sorun değil bu olsaydı fotoğraf çekmezdi... çekiyor
    arkadaşlar başka bilgisi olan sorun çözülemedi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.