Şimdi Ara

Dac alicam fakat hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar. dac ünitesine almak istiyorum. , 2 tane model var düsündügüm ;

birinden birini alicam fakat kararsizim. hangisini önerirsiniz. donon mu teac mi. bulundugum yerde 2 side var. almadan önce sizlere danismak istedim.

* Teac ud 301
    * Denon DA-300USB

1) http://www.teac-audio.eu/en/products/ud-301-117104.html?tab=Details

2.8MHz/5.6MHz DSD native playback (via USB input)
    24bit/192kHz PCM file playback
    Asynchronous mode capability
    192kHz up-conversion option (with On/Off selection)
    2 x BurrBrown PCM1795 digital-to-analog converters
    Dual monaural design
    2 x MUSES8920 operational amplifier units
    Dual monaural CCLC headphone output circuit
    Toroidal core power transformer
    Full metal housing
    1 x USB input (USB B type)
    1 x coaxial digital input
    1 x optical digital input
    1 x XLR balanced output (Fixed/Adjustable/Off)
    1 x RCA balanced output (Fixed/Adjustable/Off)
    Headphone output (standard stereo jack)
    Three-pin IEC AC power socket
    Auto Power Save function

2 )http://www.amazon.com/Denon-DA-300USB-Resolution-Headphone-Amplifier/dp/B00IAVRW5M

High quality headphone amplifier that connects to your PC or Mac via a USB cable.
    In addition to decoding traditional PCM digital audio, the DA-300USB also provides DSD decoding (Direct Stream Digital - the high resolution audio format of SACD).
    The DA-300USB is equipped with dual master clock crystals, for compatibility with the widest range of sampling frequencies (44.1kHz and 48kHz).
    Featuring a premium high resolution PCM1795 32 bit, 192 kHz D/A converter, the DA-300USB is also equipped with Denon's exclusive Advanced AL 32 processing.
    In addition to the USB connection, the DA-300USB also features 3 additional digital audio inputs - 2 optical and 1 coaxial for connection to other digital audio sources.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Biraz geç oldu ama şöyle bir inceleme var fikir sahibi olmanız için :http://www.techno-fi.net/forum/konu/denon-da-300-dac-İnceleme.10620/
  • Bu fiyatlarda chordette gem dav ve m2tech evo düşebiliyor pazara. Bu ikisi olmadı cambridge dac magic plus var. Dsd vs alakanız yoksa zaten denon sert çalar. Yumuşak müzik dinlemeyi sevenlere önermem denon. Şöyle bir durumda var m2tech evo düşmüyor alan satmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende topiği yeni gördüm. sanırım dostumda m2young dac var.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Çok çok iyi bir dac ama da300 ile teac den çpk daha pahalı. Ypung 2.5k da300 ile teac 900 liraya bulabiliyorsun mudail değiller.

• evet aynen öyle.
    DAC sayesinde üreticiler yeni bir ürüne daha kavuşmuş oldu. neyse. Teac ve Dacmagic 100 (?) ürünlerin sesleri hakkında nedense çok olumlu yorumlar okumadım. kullanan ve satanlar pek
    iyi yorum yapmamıştı. bende şaşırdım tabi. cambridge dac magic plus hakkında bilgim yok. taşrada dinleme şansım olmadı olmuyor maalesef :/ ayre dac düşer mi piyasaya?

''satanlardan'' düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 21 Eylül 2016; 16:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

evet aynen öyle.
    DAC sayesinde üreticiler yeni bir ürüne daha kavuşmuş oldu. neyse. Teac ve Dacmagic 100 (?) ürünlerin sesleri hakkında nedense çok olumlu yorumlar okumadım. kullanan ve satanlardan pek
    iyi yorum yapmamıştı. bende şaşırdım tabi. cambridge dac magic plus hakkında bilgim yok. taşrada dinleme şansım olmadı olmuyor maalesef :/ ayre dac düşer mi piyasaya?

Ha AYRE ha pikap. Valla çok yakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • picasso16 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam the_cantan üstadin dedigi gibi m2tech young sahibiyim artik.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    sen soktun kafama gayri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.