Bildirim
dacia mcv logan 2014 dizel 75 hp 1.5
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok iyi araba bence motoru özellikle çok beğeniliyor esp dahi standart -
arabanın tipi filan çok hoşuma gidiyor. O paraya alınabilecek en iyi sıfır araçlardan. Keşke 90 veya 110 hp lik motoru koysalardı. 2-3bin oynardı ama daha iyi olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
çok iyi araba bence motoru özellikle çok beğeniliyor esp dahi standart -
aynı motorlu 2012 dacia logan sedan kullandım motor düzde sorunsuz ama rampada yük ve yolcu varsa biraz zorlanıyor. Mcv olanda keşke 90 lık ve üzeri motor koysalarmış.quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
arabanın tipi filan çok hoşuma gidiyor. O paraya alınabilecek en iyi sıfır araçlardan. Keşke 90 veya 110 hp lik motoru koysalardı. 2-3bin oynardı ama daha iyi olurdu.
Alıntıları Göster -
aynı aracın 1.2 si bile varken 1.5 fazlasıyla yeter yeni modellerin dci motoru daha iyi diyorlar -
1.5 90 olsa çok ideal olurmuş ama buda işinizi görur -
75 hp az gelmez mi o arabaya ? -
hiçde az gelmez dizel sonuçta benzinli model için yetmez kesinlikle -
Chip atılır mis gibi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk343458
aynı aracın 1.2 si bile varken 1.5 fazlasıyla yeter yeni modellerin dci motoru daha iyi diyorlar
1.5 motorda enazından tork var ama 1.2 benzinliyi hiç düşünemiyorum -
Çekişte sorun olmaz ama keşke DCİ 90 olsaydı oldukça ekonomik araç -
-
bursa da takside çok tutuyor bu araçlar. dolmuşçular da hb olanı sanderoya çok sarmış durumdalar güzel araba, bagajı geniş performansıda yeterli olur diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: payziner
Dacia 2014 Mcv i baya inceleme fırsatı buldum yol tutuşu ve yakıt cimriliği en dikkatimi çeken özellikleri 2014 yeni kasası da hiç fena değil. Test Sürüşüne katıldığıma hiç beklemediğim yalıtımı da farketmiş oldum. Sonra incelediğimde 2014 kasasında özellikle yalıtım üzerinde durmuşlar. Yol sesi ve Motor sesi neredeyse duyulmuyor (100.000 Km den sonra ne olur bilemem.) 75 Hp olmasını aslında hiç takmıyorum çünkü motor ile değil yazılımsal bir güç olduğu için yol ayarı ve en az yakma özelliğini korumak için yapıldığını düşünüyorum şehir içi ve şehir dışı 100Km 3.7 Çok iyi bir rakam ama bu rakamların üzerine en az 1.5-2 eklenecek ama genede çok iyi.
Hp yetersiz gelirse Çözüm basit Chip taktırırım.
Şirkete Turnike işlemleri için almayı düşünüyoruz. Spor Salonlarına Turnike Kurulumu için kullanılacak. Tek ayaklı sabit turnikelerde 2 şer adet arabaya konulacak ve bu şekilde pazarlamacı ve ekip dolaşacak anında kurulum işi yani :) O yüzden en fazla arkasında 50-100 Kg olacak ki araç 500 Kg yük taşıma kapasitesi var.
5 Lt Damacanadan. . Bence hacim için fazla bile 5 lt su damacasından 100 Adet koyduğumu düşünüyorum zaten sığmaz :)
Alıntıları Göster
-
yeni dacia ların renault dan hiç farkı yok renault olarak satsalar symbol gibi çok daha fazla satar bu milletin marka takıntısını anlamakzor -
Dacia iyice kendini kanıtladı zaten. Mail geldi bana... Dacia Kulübü kurulmuş... Üye oldum.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
yeni dacia ların renault dan hiç farkı yok renault olarak satsalar symbol gibi çok daha fazla satar bu milletin marka takıntısını anlamakzor
Herhalde yeni site...
Dacia Kulübü -
İlk çıktığında gidip test etmiştim.75 HP Diyerek gitmez çekmez vs zannetmeyin araç 1050 KG Civarı bir ağırlığa sahip gayet güzel götürüyor 75 HP Dci o aracı en azından yeterli hatta bir matbaa'cı arkadaşım Arkasına 400 Kg kağıt yüklüyor banamısın demiyor dik yokuşta durup rahat rahat kalkıyor araç.quote:
Orijinalden alıntı: cykilic
Dacia iyice kendini kanıtladı zaten. Mail geldi bana... Dacia Kulübü kurulmuş... Üye oldum.
Herhalde yeni site...
Dacia Kulübü
Alıntıları Göster
-
Bagajı kocaman, motoru kendini kanıtlamış ve multimedya ekranı tek avantajları bunlar bence, ama o 45 bin gibi bir parayı ben olsam bu araca vermezdim, araçta yol bilgisayarı yok aynaları elle ayarlıyorsunuz, arka camlar kollu ve 2014 yılındayız. İkinci el Megane Sport Tourer'lara bakın 50bin civarına gayet temiz ve güzel araçlar var, Megane ST bu aracı 10 kere çarpar 3 kere böler 4 kere katlar.quote:
Orijinalden alıntı: ilhan555
İlk çıktığında gidip test etmiştim.75 HP Diyerek gitmez çekmez vs zannetmeyin araç 1050 KG Civarı bir ağırlığa sahip gayet güzel götürüyor 75 HP Dci o aracı en azından yeterli hatta bir matbaa'cı arkadaşım Arkasına 400 Kg kağıt yüklüyor banamısın demiyor dik yokuşta durup rahat rahat kalkıyor araç.
Alıntıları Göster
-
logan DCI kullandık 3 yıl yaman arabaydı. 65 likti. çekişi gidişi iyiydi. rüzgar etkiler di bi tek. -
quote:
Dacia iyice kendini kanıtladı zaten. Mail geldi bana... Dacia Kulübü kurulmuş... Üye oldum.
Herhalde yeni site...
Dacia Kulübü
:D -
Motor dışında artısı olan bir araç değil.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25quote:
Herhalde yeni site...
Dacia Kulübü
:D
Alıntıları Göster
Yakıt tüketimi ve sorunsuzluk açısında alınacak bir şey.
Yani ben konfor aramam sadece az yaksın çokta sorun çıkarmasın derseniz alınacak bir f/p aracı.
Ama ben kendi ailem için alıp kullanmam.
ESP standart olması güzel.
Ben şahsen alıp aile aracı kullanmak için almam.Ama az yakar,parçası ucuz,geniş bunlar artıları.
Mesela hacim çok önemliyse Dacia Lodgy kullanan şirkette çok var.
Buna rakip olarak Dacia Lodgy incelerdim.
Benzer içerikler
- ucuz coupe araba tavsiye
- altı yüksek arabalar
- range rover 2.0 motor sorunu
- galeriden araba alırken nelere dikkat edilmeli
- renault clio 1.4 alize 2006 yorumları
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X