Şimdi Ara

Dacia Sandero Aylık 250 tl taksit ve KDV ÖTV indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar Dacia Sandero ayda 250 tl taksit ile finanse ediyorlar ve %62 engelli raporum var KDV ve ÖTV indirimi gibi şeylerden yararlanabiliyormuyum Bu şekilde araç alan arkadaşlar (taksit) konusunda bilgilendirirlerse çok memnun olurum,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ötv galiba, o araç zaten beş para etmez başka araç bakın.

• Sadece ötv ödemezsiniz kdv ödersiniz. Ve o bahsettiğiniz finansman size uygulanmaz. Nedeni ise engelli indirimi ile alınan araç 5 yıl boyunca ötv si ödenmeden hiçbir şekilde satılamaz dolayısı ile bankalar bu araca ipotek de koyamıyor. Bu nedenle engelli aracı için tasit kredisi alınamaz. Son olarak ise araç 5 para eder. Milletin aldığı araca tepeden bakmanın hiçbir anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: prodbyouz

Selamın aleyküm arkadaşlar Dacia Sandero ayda 250 tl taksit ile finanse ediyorlar ve %62 engelli raporum var KDV ve ÖTV indirimi gibi şeylerden yararlanabiliyormuyum Bu şekilde araç alan arkadaşlar (taksit) konusunda bilgilendirirlerse çok memnun olurum,teşekkürler

Kim ne şekilde finanse ediyor merak ettim açıkçası gerçekten öyle birşey varsa benim de işime gelir.

• prodbyouz P kullanıcısına yanıt
    %90 ve ustu engellı raporuna ötv indirimi oluyor bilginize.
  • prodbyouz P kullanıcısına yanıt
    Bir defa Kdv indirimi yok onu baştan bil. Birde hangi rahatsızlıktan dolayı % 62 raporlusun.? Artı Dacıanın sitesini incelersen ucunu açık bırakmışlar yetkili satıcılardan bilgi alın diyor. Bana göre yapman gereken bir bayiye gidip detaylı bilgi almanda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 27 Şubat 2015; 21:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Bir defa Kdv indirimi yok onu baştan bil. Birde hangi rahatsızlıktan dolayı % 62 raporlusun.? Artı Dacıanın sitesini incelersen ucunu açık bırakmışlar yetkili satıcılardan bilgi alın diyor. Bana göre yapman gereken bir bayiye gidip detaylı bilgi almanda yarar var.

Hocam paylaştığınız şeyi sitesinden bende inceledim. Tamamen muallak bir açıklama yapmışlar. Benim anladığım kadarıyla bu kampanyada araç hiç sizin olmuyor. Sanki araç kiralar gibi para verdikçe aracı kullanıyorsunuz ama mal hiç size ait olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.