Şimdi Ara

DACİA SOLANZA NASILDIR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değerli arkadaşlar. 2004 – 2005 model Dacia Solenza almak istiyorum. Almak istememin nedeni, clio Symbol ile motor ve şanzuman aynı olması.2004 – 2005 model Symbole 16 -17 bin YTL vereceğime 9 – 11 bin YTL ye Dacia Solenza almak daha avantajlı değimli.?
    Sizlere sormak istediğim bu araç modelinin yüksek olmasına rağmen neden ucuz? piyasada neden az tutuluyor? Yedek parçaları clio ile aynı değimli?
    Vereceğiniz teknik bilgiler için teşekkür ederim.

• 7.5 e de satan var ona bakarsan fakat solenza artık üretilmeyen bır araç kısa süre sonra yedek parça sorunu ytaşarsın ben alma derim
  • bizim dairede ucuz diye 2 arkadaşda sıfır almıştı şimdi ise satacaklar ama satamıyorlar o arabaları kimse almıyor , uzun süre bineceksen al dicem ama yedek parça sıkıntısı yaşayıp yaşamıcan meçhul bence iyi düşün derim o paraya 2000- 2001 clio al çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 24 Eylül 2007; 3:12:06 >
  • Yedek parça sadece mekanik aksamda problemsiz olabilir.Karoser de sıkıntı yaşayabilirsin.Bi de aracın içindeki plastik kalitesi falan çok kötü bence.Clio çok daha iyidir.
  • donanım tasarım ve performans olarak alt seviye bir araçtır,fiyatlarıda bu sebeplerden dolayı ucuzdur
  • kullandım iğrenç bi araba paranı sokağa atma
  • bence de uzak dur motor şanzıman clio nunkinden güzel de araç kasa olarak çok kalitesiz bence kesinlikle alma
  • kesinlikle clio clio sevmesemde solenzadan alma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.