Şimdi Ara

Daemon tools ile oluşan sürücüyü çıkaramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daemon ile 3 tane sürücü oluşturdum. Bunlar Bilgisayarımı tıkladığımda görülüyor. Sağ tıklayıp "çıkar" diyorum ama çıkmıyorlar. Hala DVD simgesi ile duruyorlar. Nasıl çıkarabilirim?

Teşekkürler.

• çıkar diyince kalıp dosyası çıkmış olur ama sen tamamen sürücüleri kaldırmak istiyorsan
    deamon tools simgesine sağ tıklayıp sanal dvd/cd aygıtı>aygıt sayısı ayarı>kapat yapacaksın.
    aynı şekilde ordaki menüden kalıp dosyasını çıkartıp yerleştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

çıkar diyince kalıp dosyası çıkmış olur ama sen tamamen sürücüleri kaldırmak istiyorsan
    deamon tools simgesine sağ tıklayıp sanal dvd/cd aygıtı>aygıt sayısı ayarı>kapat yapacaksın.
    aynı şekilde ordaki menüden kalıp dosyasını çıkartıp yerleştirebilirsin.

aynen arkadaşın dediğiniyapacaksın.senin yaptığın içine imaj takıp çıkarmayla ilgili.aygıt çıkarma kaldrma değil yani.
  • arkadasın sorunu su olabılır; bazen sanal suruculerde gercekten problem oluyor cıkar dedıgın anda bıle takılı olan cd / dvd sımgesı halen orda kalıyor bunun cozumunu su sekılde bılıyorum..cıkar dedıkten sonra eger taktıgın cd / dvd sımgesı kaybolmuyorsa yerıne bır baskasını tak onu cıkarmadan ve goreceksın kı dıger sımge gelecek ve onu cıkar dedıgınde ıse gayet cıkmıs olacak bos sımge cıkacak.senın sorunun aygıtı kaldırmak ıse NemesisR3 kardesımın dedıgı sekılde yapman lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.