Şimdi Ara

Daemon tools lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu program anladığım kadarıyla torrentten indirdiğimiz oyunları pc deki sürücüye bağlayıp oyunu yüklememizi sağlıyor.Ancak anlamadığım bir kısım var.
    Oyunu indirip yükledikten sonra daemon tools lite mesela g sürücüne bağladı oyunu.Biz g sürücüsünden oyunu çıkarsak oyunun performansında herhangi bir değişim olur mu?Bazı oyunlar pc belleğini çok kullanıyor bu yüzden sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı oyunlar disk'e kurulum yapılsa dahi kendi DVD'leri takılı olmazsa çalışmaz bunu denemeniz gerekir. Daemon Tools sanal sürücü programıdır bağlanan ISO tarzı dosyaları RAM'e yüklemez kaşeleme yaparak kullanır yani imaj dosyasının bağlı kalması RAM'i etkilemez.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam ben zaten oyunu yükledikten sonra sürücüden çıkarıyorum yeni oyun yüklersem yer açılsın diye performansı etkilemiyorsa sıkıntı olmaz o zaman.

• Oyunu HDD/SSD'ye kurduktan sonra oyun kendi DVD'si (ISO dosyası) takılı olmadan çalışıyorsa silebilirsiniz.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam şuana kadar yüklediğim bütün oyunlar(gta 5 mafia 2 wıtcher 3 fc5) ıso dosyası takılı olmadan çalıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.