Şimdi Ara

DAEMON Tools programını çalıştırma sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
31.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu programa sinir oldum.Programı çok güzel yüklüyor ama çalıştırırken "SCSI/RAID Host denetleyicis Çıkartma sorunu hatası veriyor."SCSI/RAID Host denetleyicisi aygıtı şu an durdurulamıyor.Aygıtı daha sonra durdurmayı deneyin" diyor.O hataya tamam dediğimde daemon tools hatası veriyor ve "unable to add adapter.Device problem 12" yazıyor. Programda açılmıyor.Ve sorunun tekrar başlatıldıktan sonra giderileceğini söylüyor ama en az 10 kere başlattım yine aynı hatayı veriyor.Hiç bir sanal sürücüde güzükmüyor.Acaba modemi ses kartını çıkartmammı gerekiyor.
    Acil olarak yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 11 Haziran 2006; 19:08:56 >

• arkadaşlar bilen birisi yokmu.Aynı hatayı alcohol programındada aldım.2 tane cd sürücüm var hepsini çıkarttımda denedim yine olmadı.Eksik birşey yapıyorum ama bulamadım.Fikirlerinizi lütfen yazın.
  • yükledin program windows dosyalarını bozmuş olabilir sistem geri yükleme yap sonara tekrar denemeni tavsiye ederim
  • bak bunu yapıcaksın bilgisyarım sag tıkla ozellikler sonra ordan gelişmiş sora startup ve recovery ondan sonra write debugging information u none yap sonra restart atıp baştan kur olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3llk1ng

bak bunu yapıcaksın bilgisyarım sag tıkla ozellikler sonra ordan gelişmiş sora startup ve recovery ondan sonra write debugging information u none yap sonra restart atıp baştan kur olucak

aynen yazdıklarınızı uyguladım problem hala mevcut.Pc ye res atsam düzelrimi acaba garantisi varmı ugrasmak istemiyorum çünkü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 12 Haziran 2006; 14:42:06 >
  • banada aynı sorun olmustu ben boyle cozdum

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/forumdisplay.php?f=19&page=3&order=desc bak buda daemon tools un forumu kesin bulursun nasıl yapıcagını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llk1ng -- 13 Haziran 2006; 10:32:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3llk1ng

banada aynı sorun olmustu ben boyle cozdum

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/forumdisplay.php?f=19&page=3&order=desc bak buda daemon tools un forumu kesin bulursun nasıl yapıcagını

sendede aynı sorun oldugunu söylemissin.Verdiğin link için sağol ama o kadar çok cevap varki kafam karıştı.Hepsini uygulamaya çalsıtım olmadı.Sen düzelmesi için ne yaptın onun yazarsan ayrıntılı sevinirim.Çünkü format attım yine düzelmedi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 14 Haziran 2006; 20:23:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bir türlü çözüm bulamadım.Progman yüklenmiyor.Daha ne denemeliyim bilmiyorum.Çözüm önerilerinizi lütfen yazın.
  • Optik sürücülerin data kablo bağlantı yerlerini değiştirdinmi ? Güvenli kipte yüklemeye çalıştınmı programı ?
  • Bilgisayarım/özellikler/gelişmiş sekmesinden başlangıç ve kurtarmaya gir

DAEMON Tools programını çalıştırma sorunu??

ordan hata ayıklama bilgisini yaz

kapat o kdr restart at kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llk1ng -- 14 Haziran 2006; 23:39:23 >
  • h3llk1ng , resimler için sağolun ama hata ayıklama bilgisi yaz derken o kırmızı çerçeve içinde olanlarımı yazıcam.Eğer öyle ise yazdım sonra pc ye res attım silmiş oldugum prpgramı tekrar yükledim zaten res istemeden hemen yükledi. O resim 2 deki tüm girdiler aynı.Ama yine düzelmedi aynı sorun devam ediyor.Sizn probleminiz onları yazınca halloldumu??
    Herhalde donanımdan mı kaynaklanıyor anlamadım.
    Normal moddadada denedim.
    İlk defa böyle sorunla karşı karşıya kaldım.
    Çözümlerinizi lütfen yazın.
  • son kez atıyorum bunun çözümü varmı varsa bilen birisi yazsın lütfen artık bıktım bende ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 16 Haziran 2006; 22:02:41 >
  • önceden kurulmuş sürümü vardı büyük ihtimalle..

Program Files Ten D-Tools klasörünü komple sil
    yeniden kur bir dene...

bende aynı hataya düşmüştüm :)
  • peki programı degiştirdin mi başka daemo tools programı denedinmi

format attım diyosun yine degişmedi diyorsun bence programda sorun olabilir
  • 4 ve 4.03 sürümnde denedim olmadı 3x sürümlerinde çalısırmı bilmiyorum.Deneyeceğim
  • evet arkadaşlar sonunda problemi çözdüm.Ediz arkadasımızın fikrinden yola çıktım.Gerçekten yaradı.Sadece yeni sürüömünü silip 3.46 sürümünü yükledim.Oldu artık o saçma sapan hatayı vermiyor.Yalnız pc başlangıcında bir hata çıkarıyor o kadar ama program yine çalısıyor sorunsuz.Sonunda hallettim.Sağolun yanlız başka bir sorun çıktı karşıma çıldırcam artık bitmek bilmiyor.

Çok güzel oyun imajı yüküyor her şey tamam su starface koruması pc de sürücü bulamadıktan sonra su mesajı veriyor "ENTER A DİSC KEY FOR THE DİSK LABELLED" ve şifre yeri e ne yazcam ben oraya ?????
    Bunuda çözersek çok sevineceğim ??
  • kardeş pcyi açtığımda sptd 1.60 deoman tools hataı veriyor tekrar kurup yeniden başlattığmda pcyi xp açılmıyor simsiyah ekran geliyor karşıma formatlamak zorunda kalıyorum cvplarsanız sewinirim bekliyorum..
  • kankalar kusura bakmayın hepınızı rahatsız edecem yha benım deomon tools suruculerı gormuor rengıde grı ne yapmalıyım oyunu yuklerken lazım oyun uzantsda ıso yha nasıl olcak yha sımdı deamon tools suruculerı gormuor surucu olusturmak ıcın ne yapmalıyım bılmıom
  • indirdiğin iso dosyasını birlikte aç yaparak winrar ile aç. sonra iso dosyasını extract yaparak içini açabilirsin.
  • kardes bende age of empires 3 war chiefs var fulloyundan ındırdım bu bendekı deamon tools 2-3 ay once calısıodu bu oyunda da ıso dosyası var ıso dosyasının ıcını cıkarta bılıom zaten fakat oyunu yuklerken bı sorun verıo age of empıres 3 not intsallet dıe bısey bende age of empires 3 de var bu oyunu nasıl yuklerım ve deamon tools u nasıl duzeltırım benım masaustundekı bılgısayarımda e surucu ve dısket surucu c vd d var denetım masası fln benım deamon tools surucu saysını actıgımız belırledıgımız yer var ya orasında kapat yazıo o ısaret lı 1 aygıt 2 ,3,4 aygıt secebııoz ya bende secılmıo 1 2 3 4 u denedım hepsınde deamon tools pro surucu hatası dıo nasıl yapcam ılgılendıgınız ıcın tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.