Şimdi Ara

Dağ bisikleti Lastik iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam söyle bı sıkıntımız var. salcano ng650 var buqun yaklasık 50 km yaptım ve daha bısıklette yenı ılk günü yani lastıklerı şişiriyorum bi süre sonra iniyor fakat bi yere kadar iniyor yani tamamen sönmüyor hiç bunn lastık basınclarıyla bı ılqısı olabılırmı ?
    not !! durduqu yerde inmiyor...

• İç lastikte sıkıntı var belli ki.Lastiği çıkartıp patlak olup olmadığına bakın.Ayrıca sibob türü ince ise ve o yuvarlak tıpasını sıkmadan sibobu takıp sıkarsanız bu yüzdende kaçırabilir.
  • En temizi Kökten çözüm şambreller kontrol edilicek jantlar kontrol edilip Tellerin Bağlantı noktalarına bakılacak sivri yer varmı varsa törpülenecek ondan sonra İnce vidalı yerleri kapatacak kadar Lastik boyunda Şambirel kesilecek Bağlantı noktaları kapatılacak tabi yoksa / Şambreller'deki delikler bulunacak Yama yapılacak uğraşmam denilirse 2 tane şambrell alınacak Benden bu kadar ^'^ + Siboplar Araba tipi değilse iç bölümde ucun lastikleri ya eskidi ya yırtıldı yada yıprandı onlar değiştirilicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 17 Ağustos 2012; 1:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeavenn58

hocam söyle bı sıkıntımız var. salcano ng650 var buqun yaklasık 50 km yaptım ve daha bısıklette yenı ılk günü yani lastıklerı şişiriyorum bi süre sonra iniyor fakat bi yere kadar iniyor yani tamamen sönmüyor hiç bunn lastık basınclarıyla bı ılqısı olabılırmı ?

Neden q ile yaziyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar yarın deniyeceğim inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

hocam söyle bı sıkıntımız var. salcano ng650 var buqun yaklasık 50 km yaptım ve daha bısıklette yenı ılk günü yani lastıklerı şişiriyorum bi süre sonra iniyor fakat bi yere kadar iniyor yani tamamen sönmüyor hiç bunn lastık basınclarıyla bı ılqısı olabılırmı ?

Neden q ile yaziyorsun?

Eskiden kalan bi alışkanlık noldu bi sıkıntımı yaptı
  • quote:

quote:

quote:

Neden q ile yaziyorsun?

Çok ergen işi q ile yazmak o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

quote:

quote:

Neden q ile yaziyorsun?

Çok ergen işi q ile yazmak o yüzden.

Hocam Siz Bursa nilüferden bianchi kırmızı siyah argonu olansınız hatırladım sizi :) Valla nette pek takılmadıgım için olabilir yani yapıcak bisi yok

• Alışkanlık yada pek gezmemek ile açıklanacak bir durum değil.Türkçemize biraz daha dikkat etmeliyiz, zaten ergenler oldukça katletti...
  • Sorun çözülmüştür İç lastikte 3 tane delik buldum yama yaptım herkeze Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.