Şimdi Ara

Daha yeni fark ettim...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 yıldır anormal olarak adsl faturaları geliyordu bna k.o' da 2 charım hacklendi. Kullandığım multi msn programı war 1 yıldır kullanıyorum virüs ü tespit etmiştim ama bu program çalışmamaya başladı we şimdi jeton düştü. Yapcak yorum bulamadım :S Sonuçlar ağzımı açık bıraktı...!

Not : Virüs ü buldum tmm ama virüs ün nerde oldugunu we hangi programda olduğunu bulamadım yazmıyordu AntiVirüs programımda.

Daha yeni fark ettim...!

Daha yeni fark ettim...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 17 Mart 2007; 17:13:31 >

• walla hereks birine suç atıo hacklenince,
    olup olmadık şeyler trojenle dolu bknz: şekil A

geçmiş olsun
  • Multi Msnin zararları s.refsizler işte bedava program diyip milleti kandırıyorlar
    Bi benzeri banada olmustu fatura yüksek geliodu ama o ADSL denmiş bende mecburi olarak dınırsıza çevirdim sorunum bitti
  • geçmiş olsun arkadaşım...
    çoğu arkadaşımın pc de bu prog. war şerefsizlerin yüzünden emeğimiz boşa gidio.
    arkadadaşlarıma haber veririm
  • bu arada backdoor falan yazıo sonuçlarda sanırım backdoordan formatsız kurtulamassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

bu arada backdoor falan yazıo sonuçlarda sanırım backdoordan formatsız kurtulamassın.

Mrk etme format yakındır.
  • bak kardeş sana bi program söylicem aslında program gi bi de deil eklenti gigide deil setupu falan yok sadece açısoun simgesinden load diyosun bilgisayarım c program files msn messenger dosyasına giriyosun msn simgesini seçiosn ve istediğin kadar açabiliyosun istersen 7312089231212732135 antivirüsle tarat bişey bulamaz zaten dosya 3 kb 3 kb ya da virüs sığmaz sen formatı at bana haber ver istersen yollarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Multi-Msn birden çok msn açmaya mı yarıyodu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Multi-Msn birden çok msn açmaya mı yarıyodu?

eet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

bak kardeş sana bi program söylicem aslında program gi bi de deil eklenti gigide deil setupu falan yok sadece açısoun simgesinden load diyosun bilgisayarım c program files msn messenger dosyasına giriyosun msn simgesini seçiosn ve istediğin kadar açabiliyosun istersen 7312089231212732135 antivirüsle tarat bişey bulamaz zaten dosya 3 kb 3 kb ya da virüs sığmaz sen formatı at bana haber ver istersen yollarım

Bi akıllı senmisin.Trojan'lar zaten >10kb dır genellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn

bak kardeş sana bi program söylicem aslında program gi bi de deil eklenti gigide deil setupu falan yok sadece açısoun simgesinden load diyosun bilgisayarım c program files msn messenger dosyasına giriyosun msn simgesini seçiosn ve istediğin kadar açabiliyosun istersen 7312089231212732135 antivirüsle tarat bişey bulamaz zaten dosya 3 kb 3 kb ya da virüs sığmaz sen formatı at bana haber ver istersen yollarım

Bi akıllı senmisin.Trojan'lar zaten >10kb dır genellikle
    basmadı heralde dosya 3kb diyorum isteyen indirir isteyen indirmez link falanda koymadım öyle bi niyetim olsa başka dosyanın adını onunla değiştiririm virüs taraması yaparım sonra virüslü dosyayı koyarım basmadı heralde istersen dedim zorlamıyoruz

• dr. format, sizi çağırıyolar.
  • msn normalde 1 pc den 2 kere aöılmaması grekir bunu ancak hack ile yaparsınız programa ister istemez windows a uygunsuz şeyler içerecekdir bence sorun bu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.