Şimdi Ara

Dahili disk tavsiyesi ( external icin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam , bugun wd external hdd ler ile baslayan bir arastirmam oldu ve sonunda bu hdd ile
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_sata2_1tb_32mb-1tb-32mb-sata2-7200-rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=33504

external harddisk olusturmaya karar verdim . Internal olarak baya iyi sanirim samsung ( cesitli ses sikayetleri okusam da ) .
    Bu olusturdugum external i laptopa esata ile baglayabiliyor muyum , yandaki 1394 cikisi buna yarıyor mu ?
    tesekkurler simdiden ..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• uğraşma direkt 2.5 inc harici al kutuya da mı para vereceksin ayrıca seagate al 10 dk sonra indirim bitiyor ona göre
  • laptopta esata çıkışı varsa ve 3,5 inç lik hdd alacaksanız kutu ile kullanmayı kesinlikle tavsiye ederim..
    usb bağlantısına göre büyük hız farkı var..hatta laptopun dahili hdd si 5400rpm olduğu için harici hdd daha hızlı diyebilirim..
    istersen içine oyun,program kur sıkıntı yok..
    kutuyuda e-sata destekli almayı unutma.. bende akasa elite var..memnunum..
    ekleme: bu arada seçtiğin hdd güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 16 Aralık 2010; 0:27:53 >
  • esata cikisi yokmus yanlıs yazmısım , bu arada hd tune testi yaptım laptop harddiskine ortalama 40 mb/sn cıktı .
    usb 2.0 ile dosya aktarımı hızı ne kadar oluyor esata ile cok mu farklı pratikte ?eger oyleyse donusturucu isini de dusunebilirim
  • seçtiğin diski bende kutularımda kullanıyorum dostum 3 adet var bende ses şikayetim olmadı açıkçası.

samsung'un hazır kendinde kutulu olan modellerinede bakmanı öneririm şayet kutuya ilave para verme usb2.0, 3.0 olan modelleri mevcut.
  • eyv peki 2.5 luk case ile oyun bu yukardaki 7200 rpm hdd ile oyun falan oynandıgında ısınma sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rave

eyv peki 2.5 luk case ile oyun bu yukardaki 7200 rpm hdd ile oyun falan oynandıgında ısınma sorun olur mu ?

ısınma tabiiki olur ama fazla olacağını sanmam üretimlerine göre test ediliyorlar sonuçta. ısıya dayanıklılık testleri yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

quote:

Orijinalden alıntı: rave

eyv peki 2.5 luk case ile oyun bu yukardaki 7200 rpm hdd ile oyun falan oynandıgında ısınma sorun olur mu ?

ısınma tabiiki olur ama fazla olacağını sanmam üretimlerine göre test ediliyorlar sonuçta. ısıya dayanıklılık testleri yapılıyor.

vatan sağolsun belirtmemis de zaten 3.5 luk mus soyledigim samsung , bi nevi sorun kalmadı o konuda .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.