Şimdi Ara

Dahili Webcam Sorunu 'Packard Bell'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum Packard Bell marka laptop'umda dahili bulunan webcam'de sürekli olarak sorun yaşamaktayım.

Msn'de kullanmak istediğimde ve karşı taraf görüntümü kabul ettiğinde "web kamerası durduruldu" diyor ve şu uyarıyı alıyorum:

"Kameranız şu anda kullanımda olduğundan veya takılı olmadığından konuşmanız başlatılamıyor. Kameranızın kullanılabilir durumda olmasını sağlayın ve yeniden deneyin." Ayarlarında web kamerası ayarlarında kameramı kontrol etmek istediğimde de yine aynı uyarıyı alıyorum.

Başka bir yerde kamera açık değil. Başka hiçbir şekilde görüntü almıyorum yani o an kameradan. 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve hayretler içerisindeyim şu an. Hiçbirşey yapamıyorum. Delirecek gibiyim bu sorun karşısında.

Birkaç kez tesadüfen açıldı ve nasıl açıldığını da bilmiyorum. Aygıt yöneticisinden iptal edip tekrar etkinleştirdim ama sonuç olumsuz. İşletim sistemim ve herşeyim orjinal. Yani yazılımda vs fabrika ayarlarından bir değişiklik yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raydek -- 16 Kasım 2008; 20:28:55 >

• driverleri tekrar yükle düzelir sanırım.
  • kamerayı aygıt yöneticisinden iptal edip tekrar etkinleştirdiğimde yine işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.