92 Model bir Daihatsu Applause'ımız vardı. 93'de aynı arabayla kaza yaparak babam rahmetli oldu. Şimdilerde ise bir araba almayı düşünüyorum. Aracın özel bir yeri vardır bende ama, sadece bu yüzden de satın alınmaz tabi ki :)
Gene 92 model bir tane buldum geçenlerde. Fiyatı da 5000-6000 YTL arasındaydı. Tam hatırlamıyorum ama, sanırım piyasası bu civarlarda. Motor hacmi 1.6, 91 HP gücünde. 65000 kilometre yapmış. Araba bakımlıydı gayet, ön tamponu biraz oynuyordu sadece...
Nasıl bir arabadır? Güvenilirliği ne derecedir? Sık sık sorun çıkartır mı? Zaten hız tutkunu biri değilim, ama beni yarı yolda bırakmasın yeterli :) Yani beklentilerim gayet makul...
Şimdiden teşekkürler...
Bir dönem sahip olduğunuz bir arabanın özelliklerini bilmiyormusunuz? Söylediklerinizi pek anlamadım.Neyse
İlgilendiğiniz araç kullanımı çok keyifli ,nispeten düşük bir iç hacime sahip ,Toyota gibi bir dev markanın grubunda olan az yakıt tüketen sevimli bir araç..Orjinal kullandığınızı düşünürsek yetkili servislerde çok rahat parça bulabilirsiniz. Fiyatı çok makul.Bu paralarada bu modelde mucize beklememek lazım derim
Ha birde en önemlisi araç safkan Japon dur.Kore yada Çin değildir..
Hayırlısı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
Bir dönem sahip olduğunuz bir arabanın özelliklerini bilmiyormusunuz? Söylediklerinizi pek anlamadım.Neyse
İlgilendiğiniz araç kullanımı çok keyifli ,nispeten düşük bir iç hacime sahip ,Toyota gibi bir dev markanın grubunda olan az yakıt tüketen sevimli bir araç..Orjinal kullandığınızı düşünürsek yetkili servislerde çok rahat parça bulabilirsiniz. Fiyatı çok makul.Bu paralarada bu modelde mucize beklememek lazım derim
Ha birde en önemlisi araç safkan Japon dur.Kore yada Çin değildir..
Hayırlısı olsun
Hocam, bu araba elimizdeyken ben 6 yaşındaydım :) Nereden bileyim...
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur...
piyasada 3 ile 5 bin lira arasında bulabilecegin bir araç olmakla beraber parçaları tofaşın kuş serisine göre pahalıdır.kendi sınıfında diğer araçlara göre parça fiyatları normaldir. iyidir hoştur ama bana sorarsan alma derim. satması problem olabilir