Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
338.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar tekrar bir şey soracağım kusura bakmayın
    daihatsu sitesinde bu özellikler 2008 modeller için diyor
    mesela yeni kasa 1,3 motor 2005 veya 2006 sirion ile 2008 arasında
    donanım veya özellik farkı varmı
    yeni kasalar biraz garip gibi geldi bana neyse
    bir diğer sorumda eski kasa 1,3 sirion ile yeni 1,3 motor
    sirion arasında fark varmıdır gerek yakıt gerekse donanım
    özeliik konfor veya kullanış balımından
    cevaplarsanız sevinirim
  • Daihatsu 2008 model yılına girerken Sirionunun motor seçenekleri,tip ve donanımları üzerinde birkaç ufak tefek oynama yaptı..Bu noktada sizin sorduğunuz 1,3 motor yeni kasa versiyon eskiden 87 beygir güç üretirken 2008 model yılı itibariyle 91 beygir güç üretir oldu..Ayrıca donanım olarak;uzaydan gelmiş gibi emanet şekilde duran devir göstergesi ana gösterge tablosunun içine alındı..Ve anlık-uzun yol ortalama yakıt tüketimi (yol bilgisayarı) na kavuştu tüm motor seçenekleri..Bu açıdan 2008 modelleri kesinlikle daha tercih edilebilir buluyorum ben kendi adıma yeni kasa Sirionlar içinde...
    Diğer sorunuza gelince!Eski kasa Sirion kesinlikle çok daha fazla tercih edilen bir model!Çünkü hem 1,3 motordan 102 beygir çıkarabiliyorken (yeni kasa 91 beygir çıkarabiliyor) hem de görsellik,tasarım açısından çok daha can alıcı!!Yakıt tüketiminde farklılık yok gibi..Fakat konfor açısından yeni kasa Sirion iç mekan genişliliği açısından daha avantajlı!!Donanımlarda aşağı yukarı aynı!Fakat 1,5 motorluk yeni kasa Sirion sporty donanım noktasında ayrı bir dolu tabii,o da su götürmez bir gerçek! ;)

• fatih kardeş 2004 sirion buldum 64000 km de 12,500 ytl istiyorlar ne dersin nasıldır bu araç sence fiyatına göre aracı istanbul da buldum tam araştırma yapamadım kırmızı bu arada 1. nesil sirion bunlar 1,3 motor 102 hb olması lazım değil mi biraz bilgi verebilirmisin teşekkürler servise göstersek ne nar ne yok çıkarırlar ortaya değilmi
  • Dostum ben 2005 in ortalarından beridir Daihatsu ile ilgileniyorum..2005 Kasımından beri de bu sorduğun kasa Sirion dan kullanıyorum..Tr de bu kasa Sirion lardan hiç başka bir motor seçeneğinde araç görmedim!!Yani %99,99 aracı tanımıyorlar!!Araç seninde bahsettiğin gibi 102 hp dir!! 0-100 km. hızlanmasını 9,5-10 sn. aralığında tamamlar standart bir Sirion dâhi..2. viteste 105 km. hıza;motoru tehlike bölgesine sokmadan çıkabilir..!!100 km.de 6 lt. ortalama yakıt tüketimine sahiptir..Uzun yolda 5,5 lt. seviyelerine çekebilirsin..ABS+EBD ; Klima; çift havayastığı; arka park sensörleri; elektrikli yan aynalar ve elektrikli 4 cam; far yükseklik ayarı; ön sis farları; arka spoyler; spor paçalıklar araçta hep standart olarak gelmektedir! Araçla ilgili detaylı her türlü olumlu-olumsuz kullanıcı deneyimlerini burada bulabilirsin:

Ayrıca eğer kazası yoksa;ya da en fazla iki üç parçada boya varsa;64000 km.deki bir Sirion için 12500 fiyatı verilebilecek bir fiyattır!!Bu bahsettiğim durumların tespitini yaptır; dediğim gibi; en fazla 3-4 parçada boya varsa; değişen yoksa;motor sağlığı da iyi durumdaysa (yağ yakma v.s. gibi problemler oldukça nadir de olsa görülebiliyor her araçta olduğu gibi;bunu kontrol ettir) gönül rahatlığıyla alabilirsin! ;)
    Mutlaka test sürüşü yapmanı öneririm!!Aracın motorunu bir dene;sana neler hissettirebileceğini tecrübe edince ne kullandığının daha iyi farkına varacaksın emin ol!O yüzden mutlaka ama mutlaka aracı bir kullan! ;)

• teşekkürler fatih kardeş diğer siteyede üye oldum adamlar 12,250 ytl ye düşebiliriz dediler araç temiz herhangi bir problemi yokmuş onlara göre ayrıca bize güvenin fiat bayisiyiz diyorlar şimdi şehir dışındayım arabanın bulunduğu yere dönünce işi bitiririm inşallah temiz çıkarsa 4 ayak üstüne düştük demektir tekrar mesaj atarım iyi akşamlar tekrar teşekkürler
  • Rica ederim..Siz yine de bir Daihatsu servisine aracı gösterin derim ben!!Ne olur ne olmaz!!Malum;bu devirde pek öyle kimselere kolay kolay güvenilmiyor.. ;) Hem içiniz rahat etmiş olur!!Tez elden alırsınız umarım..Çünkü Daihatsu cular olarak 17 ve ya 24 ağustos da buluşmamız var..İstanbul;Ank. ve diğer illerden ark.lar buluşacağız ortası olan Bolu da...Mutlaka seni de aramızda görmek isteriz!! ;) Görüşmek üzere....
  • inşallah çok istiyorum buaracı sorun çıkmaz alırız inşallah.şu dönem bir env aldım 1000 ytl lik 15 taksidim daha var çevremde yardımcı olabilecek insanlar var onların desteği ile alacağız inşallah bende 1,5 motor lada samara
    var onu satıp hemen bunun parasını denkleyip halletmem lazım bu araçta sorun çıkmaz ise çok güzel olacak samara dan sonra böyle bir araç benim için sınıf atlamak demek bir de siriona lpg taktıracağım günlük ortalama 30 km falan yapıyorum normal şartlarda ayda 1000 yi bulur yılda 12000 km olur benzinde olsa 3000 ytl yapar lpg de %40 tasarruf yapsam bir sende kendini amorti eder nasıl hesap ama neyse iyi geceler her şey için teşekkürler
  • slm arkadaslar 2004 model yrv turbo aldım ama felaket yakıt problemım var bılgısı olan bır arkadas yardımcı olabılır mı? yaklasık 16 lıtre yakıyorrr
  • Selam bende daihatsucular nerede diyordum bu bölümüde yeni keşfettim herkes buradaymış iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof2150 -- 7 Ağustos 2008; 22:33:33 >
  • Selam Arkadaşlar,

Mayıs buluşmamızda yaşadığımız coşkudan yola çıkarak, Daihatsu Aşkına 2008-Yaz buluşmamızı, yine güzel Bolu'nun bir başka güzel köşesi olan Çubuk Gölü / Göynük'de yapmaya karar verdik. Tarih 17 Ağustos 2008. Şu an geleceğini teyid etmiş 10'dan fazla araç var. Bu sayı buluşma gününe kadar daha da artar. Eğer siz de katılmak, aracınızla ilgili paylaşımlarda bulunmak, güzel bir gün geçirip mangal eşliğinde piknik yapmak, yeni arkadaşlar edinmek isterseniz, sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ankara - İstanbul ve Bursa'dan 3 konvoy olarak hareket edecek ve Göynük'de buluşacağız.

Konu ile ilgili detaylı bütün bilgileri şu sayfada bulabilirsiniz:

Soracağınız birşey olursa bana da son güne kadar buradan sorunuzu iletebilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 8 Ağustos 2008; 10:39:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: josefsalvatini

slm arkadaslar 2004 model yrv turbo aldım ama felaket yakıt problemım var bılgısı olan bır arkadas yardımcı olabılır mı? yaklasık 16 lıtre yakıyorrr

aracınızla ilgili problemin nerede olduğunu araştırmak için size msn adresimi özel mesajla bildirdim. görüşürüz.
  • YARIN buluşma da görüşmek üzere:)
  • Görüşürz...!
  • akadaslar 7 ay once aldıgım terıosu satıyorm aracın km sı 7 000 1,3
    zaten nette arabayı gorursunuz artı olarak alarm ve park sensoru taktırdım gumus grı
    tertemız bı araba ısteyen arakadaslar buraya yazarsa sevınırım

arabanın pıyasasını bılmıyorum yazacagınız fıyatlarlada bana yardımcı olursanız sevınırım
  • hocam senin arabayı nette göremedim.
    eski kasa mı ,yeni kasa mı , gold mu, silver mi. dx mi ,gx mi , otomatik mi ,düz mü, LPG var mı , sıfır mı aldın, bilgi verisen ona göre değerlendirme yapalım.
  • Dostum aracını bir tek arabam.com da ki ikinci el ilanlar da buldum..Sana bu noktada öncelikli olarak birkaç önerim olacak...Aracın ilanını sahibinden.com ve de araba.com da da mutlaka yayınla!!Çünkü özellikle de sahibinden.com araç arayanların bir numaralı adresi haline geldi!!Ayrıca internetten araç satmanın püf noktası arabayı önce iyi bir yıkatıp temizletip mümkün olduğunca çekici fotoğraflar yakalayarak sözkonusu internet ilan sitelerinde ilanınla beraber paylaşıma sunmaktır!!Fotoğrafsız ilanın sonuca ulaşabilme oranı çooook daha düşüktür fotoğraflıya oranla!!Ayrıca aracınla ilgili samimi ikrarların da dikkat çekici olacaktır detaylar bölümüne yazacağın birkaç cümleyle!! (7 aylık;şurasından darbeli,boyalı,bakım bile gerektirmedi daha servisine bile siz götüreceksiniz;dilerseniz beraber istediğiniz servise götürebiliriz v.s. gibi samimi ikrarlar)...Bu arada oraya Terios DX yazmışsın fakat eğer 7 aylıksa sanırım yeni kasa 2008 model? Ve yeni kasaysa modelinin adı Terios Silver olarak geçiyor..İLanını düzelt! (yanlışsam düzelt lütfen) Eğer yeni kasa 1.3 motorsa oraya koyduğun fiyattan sakın ha daha fazla düşme!!Yeterince ideal bir fiyat koymuşsun!Zaten sıfırı 34000 ytl şu anda..AYrıca samimi ikrarlar :D kısmına "pazarlıksız fiyat;aracımın değeri neyse sizlere onu sunuyorum;ben aracımın bu noktada sonuna kadar arkasındayım;dilerseniz muadilleriyle karşılaştırabilir,haklılığımı da görebilirsiniz zaten" şeklinde de ekleme yapabilirsin!! Ama tekrar ediyorum;verdiğin fiyattan daha aşağı inmeyi pek düşünme!İdeal bir fiyat yazmışsın! ;) (Bence tabiiii)

• daihatsu servis leri bizim orada yok o yüzden peugeot bepper aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutgultekin

Hayırlısı olsun

Eğer alırsanız o kıbrıs modeli stoplardan isteyen arkadaşlarımız var Temini konusunda yardımınızı bekleriz

sayın umutgultekin:
    yazınıza istinaden bir araştırma yaptım ancak burada yani kıbrısta yedek parça konusunda büyük sorun yaşıyorum
    aslında bana da 2002 storia(sirion)tamponları lazım ancak burada yok rum tarafından araştırmak lazım ancak türk olduğum için bu imkansız tabii. burada herkes türkiyeden bulup getiriyor.anlıyacağınız ben de sizden yardım istemeyi düşündüm
    bu arada aracımı 2003 focus ile takas etmeyi teklif ettiler ama kabul etmedim.
    lastikler de ince olduğu için 185/70/R13 ebatlılarla değiştirdim. yakıt ve motoru zorlama konusunda bir sorun yasamadım. araç 3 silindir ve 1,0 motorolmasına rağmen twincam olduğundan performansı yeteri kadar iyi.
    şimdi bir süre sonra yrv turbo almak istiyorum ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: yesil33

quote:

Orjinalden alıntı: umutgultekin

Hayırlısı olsun

Eğer alırsanız o kıbrıs modeli stoplardan isteyen arkadaşlarımız var Temini konusunda yardımınızı bekleriz

sayın umutgultekin:
    yazınıza istinaden bir araştırma yaptım ancak burada yani kıbrısta yedek parça konusunda büyük sorun yaşıyorum
    aslında bana da 2002 storia(sirion)tamponları lazım ancak burada yok rum tarafından araştırmak lazım ancak türk olduğum için bu imkansız tabii. burada herkes türkiyeden bulup getiriyor.anlıyacağınız ben de sizden yardım istemeyi düşündüm
    bu arada aracımı 2003 focus ile takas etmeyi teklif ettiler ama kabul etmedim.
    lastikler de ince olduğu için 185/70/R13 ebatlılarla değiştirdim. yakıt ve motoru zorlama konusunda bir sorun yasamadım. araç 3 silindir ve 1,0 motorolmasına rağmen twincam olduğundan performansı yeteri kadar iyi.
    şimdi bir süre sonra yrv turbo almak istiyorum ne dersiniz?

Buradan oraya parça gitmesi biraz zor isterseniz Daihatsu Türkiye'den yardım isteyin "Daihatsu Aşkına" abonesiyim, böyle böyle bir sorunum var diyerek... Belli onlar yardımcı olabilirler.

1.0 Sirion'dan sonra YRV Turbo ile kendinizi F16 kullanıyor gibi hissedeceksiniz :)

• arkadaslar once yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

aracım dedıgınız gıbı yenı kasa vede sılver 28 500 fıyat yazmıstım
    1 500 daha dustum cunku bır an once satmam lazım su ankı fıyatı
    27 000 arabanın herseyı orjınal bır sıkıntı yok artı olarak alarm
    vede park sensoru taktırdım varsa tanıdıgınız bence arabayı kacırmasın
    sımdıden herkese tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.