ikinci el Daihatsu Sirion 2005-2007 benzinli otomatik vites 16-17.000 TL iyi bir tercih mi arkadaşlar Sanıyorum 2005'e kadar ki sirionlar birinci nesil olarak adlandırılıyor, bu ikinci nesil (2005 sonrası) sirionlardan daha sorunsuz olduğunu duydum, bu konuda ne dersiniz?
Hem küçük, hem performanslı(102hp), hemde kasası güzel ideal bir şehir arabası.
Performanslı bir araç olduğunu duydum ama ben yinede daha iyi piyasası olan bir aracı tercih ederdim. Mesela hyundai getz
Ama Sirion'ların çok performanslı olduğu doğru ve kullanıcılarından olumsuz yorum duymak zor. Bu kadar övdüklerine göre hakkatten güzel bir araba :) Sadece tipi benim hoşuma gitmiyor.
Tercih sizin , şimdiden hayırlı olsun
şimdi iki tane düşünce var biri şu ben arabamı iyi alıym varsın piyasası olmasın satmaz kullanırım öbürü piyasası olan araba alıym ama onlarda fiyat performans oranında düşük çıkıyor bence piyasası olan arba alın yarının ne getirceği belli olmaz bakarsınız satmanız gerekir eğer daihatsu alırsanız satamazsınız bu bir gerçek. en azından hyundai getz falan bakın bence..
f/p oranı çok güzel ama sanırım 2. elde direk balon
bence yanından bile geçme pişman olursun ilerde o fiyata fiat punto alabilirsin sanırımm bir düşün derim
Genel olarak 2. el sirion satışı inanılmaz hızlı. Ama 2005 sonrası kasası biraz daha geç satılıyor. Alıp uzun süre kullanacaksanız araç sorun çıkarmaz, fazla yakmaz. Şehir içi için güzel araçtır tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme