Şimdi Ara

**DAİKİN NDJ SMART PREMİX** Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAİKİN NDJ SMART PREMİX premix yoğuşmalı kombi

24kW 28kW 35kW ısıtma kapasiteleri

• • Ankastre gri renk ile göz alıcı tasarım • %20 hidrojen karışımı ile çalışabilme
    • Kompozit hidroblok grubu
    • • Dahili Online kontrol ve otomatik kontrol cihazı (Daikin D-Sense)
    • • Daikin Eye teknolojisi ile kolay arıza teşhisi
    • • AlSi10Mg alaşımlı ile yüksek korozyon dayanımlı patentli özel ana eşanjör ile yüksek verim
    • • Otomatik gaz adaptasyonu ile yüksek yanma verimi ve maksimum yanma güvenliği
    • • 1:8 modülasyon ile maksimum tasarruf
    • • Premix yanma teknolojisi ile tam yoğuşma
    • • Frekans kontrollü fan
    • • Grundfos upm3 Frekans kontrollü PWM pompa
    • • NOx sınıfı 6-Düşük Emisyon değerleri ile çevre dostu
    • • ERP yönetmeliklerine uyumlu
    • • A enerji sınıfı
    • • 39 desibel ses basıncı ile çok sessiz

**DAİKİN NDJ SMART PREMİX** Kullanıcılarıwww.daikin.com.tr
    NDJ Smart Premix 24 kW (D2CND024) | Tam Yoğuşmalı Kombi
    https://www.daikin.com.tr/ndj-smart-premix-24-kw-d2cnd024--tam-yogusmali-kombi_183265?d=11902

**DAİKİN NDJ SMART PREMİX** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=3lmIQg2NtF0
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kullanan memnun olan varmı acaba. Bu gün bende aldım ama daha kurulum yapılması. Sitesinde 24kw/28kw kombiye göre daha fazla Elektrik tüketimi olduğu gözüküyor bu doğrumu ki ?

• kayabrt kullanıcısına yanıt

Yok öyle birşey güzel kombi iyi günlerde kullann

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **DAİKİN NDJ SMART PREMİX** Kullanıcıları

• işareylediğinüz yer nedir

doldurma vanası

• Yakın zamanda alan varsa montaj dahil ücret bilgisi paylaşabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt

İki hafta önce proje montaj dahi 24KW kapasiteli modeli 22bin TL ye aldım hocam.

• Arkadaşlar smart kombide Ev/Uyku/Dışarı/Kullanıcı sıcaklık ayarlarını cep telefonu uygulaması üzerinden ayarlıyorum ama ayarladığım dereceler bir iki saat sonra değişiyor. Kullanan başına gelen var mı bu konuda.. Servise sordum anlatamadım galiba bilemedi.

• Eca proteus premix ile bu kombi arasında hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halzem -- 18 Mart 2023; 19:24:4 >

Şimdiye kadar bu kombide belirttiğiniz dışında bir sorun ile karşılaştığımız bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz

• Halzem H kullanıcısına yanıt

Eca proteus premix'in hidroblok grubu pirinç

Ndj smart'ın ise kompozit plastik

Eca bu açıdan bir adım önde. Diğer komponentler arasında kalite farkı yok

• Halzem H kullanıcısına yanıt

Hayır hocam oldukça memnum kombiden. Sorunum modem ile ilgili çıktı modemden sonra düzeldi.

MErhaba hocam bende satın aldım ancak bir türlü wifi bağlantısı tamamlanmıyor. Tüm yönlendirmeleri tekrar ediyorum bağlantı kurulamadı hatası veriyor .DAikin Dsense uyulamasıyla

• Mstfshnksk M kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri yada servis ile görüşün hocam,dünya kadar para vermişsin bi zhamet ugraşsinlar bahane edip kullanici hatasi diyip bahane ariyolar artik herşeye zam gelince affetmez oldular.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    **DAİKİN NDJ SMART PREMİX** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=3lmIQg2NtF0
  • Hocam merhaba bizim ürün Daikin NDJ Premix 24kw olması gerekiyor, ürün kodu da -> D2CND024A1BATR

Sormak istediğim soru şu:

Şu an kombi normal mod da çalışıyor oda termostatı vasıtasıyla kalorifer hiç devreye girmiyor sıcak su da istendiği zaman geliyor.

Ancak artık yaz geldi bizimkiler eylül/ekim ayına kadar kombiden hiç sıcak su ihtiyacı duymayacakları için, kombiyi devre dışı bırakıp güneş enerjisine geçmek istiyorlar.

1. Aşağıdaki fotoğrafa göre kombi nin hangi musluklarını kapatmalıyım ki güneş enerjisi ve kombi birbirine su basmasın sistem bozulmasın ?

2. Kombi yi yaz ayları için almamız gereken mod sizce nedir ? e Tam kapalı mı ? b bekleme modu mu ?

Şu an oda termostatı mesela gayet güzel çalışıyor. Bu modlardan herhangi birisine alırsam bir daha oda

termostatını tekrar bağlama gibi bir sorun yaşar mıyız ?

Bu modların da fotoğrafını atıyorum kullanım kılavuzundan. Sigortasını zaten kapatmayacağız açık

durması gerekiyor diye biliyorum. Teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.