Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızın biriyle plajda yeni tanışmışım, deniz içinde muhabbetlerden sonra sen nerde okuyosun sorusuna o anda ağzıma gelen dalga ile beraber "OsmaniyeĞğğ" demem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobuse yemekhane kartimi basmam farkli bir gunde yemekhanede otobus kartini basmam

• 5. Sınıfa gidiyorum iş makinelerini çok severim ben bir kere kule vinç seyrediyordum yürürken önüme ağaç gelmiş süper öpüştük neyse duş a aletle girmem ve bir kerede rüyamda tuvaletimi yapıyordum hani uykuyla uyanıklık arası olurya meğer gerçekmiş

• ben pek farkında değilim ama arkadaşlar tavana bakıp sırıttığımı söylüyor(gerçi dalgınlık değil uykusuzluk da olabilir anlayamadım)
    ekleme:ayrıca kapağanı açmadan su içmeyi denediğim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dotacı22 -- 9 Eylül 2014; 9:47:10 >
  • Geçen sene iddaa bayine gittim kupon hazırlıyorum.Bayi tıklım tıklım kıvrıldım masanın kenarına taktık kulaklıkları konsantre oldum başladım karalamaya.
    5 maç çıkardım.
    O an telefon çaldı kız arkadaşım aramıştı,telefonda tartışıyorduk.Kuponu aldım 100 misli için 100 TL yatırdım ,parayı verdim,kuponu cüzdana attım çıktım.
    Sabah maçları kontrol ediyordum,zaten bildiğim maçlardı bayağı sevindim 5 maçta tutmuştu,33 küsür oranlık bir kupon hazırlamıştım 3000 TL küsür para yapıyordu.
    Hemen cüzdandan kuponu çıkardım ulan bir de ne göreyim bu benim kupon değil,tartışmaya daldığım için yanlış kuponu oynamışım
    O an kız arkadaşımı arayıp ağır küfürler yağdırasım geldiyse de yeni barıştığım için yapmadım.
    Giden 100 TL ye mi yanayım,kaybettiğim 3000 bine mi bilemedim.

• Dalgınken değil de, gece uykudan kalkıp uyur gezer modunda, evin kapısını açıp basamaklara işemişim annem anlatıyor gülmekten koptum valla
    tabi ben uyur gezer oldugum için hatırlamıyorum dahi.
  • Oziko kullanıcısına yanıt
  • dayımla balkondayız. muhabbet ediyoruz. dayımda bana çıkardı marlborow verdi. sıgarayı yaktım ama garipte bi koku geliyor. e zaten görmede yok, dalgınlığa flitreden yakmışım. anladığımda balkonda dört dönmüştüm nası sönücek diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

Durmayan minibüsten indim. Yere duştum yuvarlandım sonra kalktım arkamı dondum, minibüs durmuştu geldi oğlum bişiyin varmı dedi yok yaa diyip elimi kolumu kaldırıp gittim arkamdan teyze ay yazık diyodu sana yazık asıl dedim gittim. 2 sokak sonra kapının camından kendime bi baktım yuzum kanıyor burnum kanıyor ama acının farkında değilim oğlum yazın Antalya böyle işte sıcaktan hamur oluyon acı hissetmiyon

Aynısı istanbul'da başıma geldi geçen sene

• Annemin at diye verdiği çöple okula gittim hem de 1 saat sürüyor
  • Okul yemekhanesinde okul karti yerine akbil denedim. Hemde 5-6 kere

• kagit yerine yanlislikla sag elimdeki 50 lirayi yirtmak ne koyduydu

• Yolda dalgın bi şekilde yürürken yanından geçtiğim teyzeyi istemeden avuçlamak
  • Dalgınken her öksürene çok yaşa demek.
    Kitaba dalmışken kulaklığın da etkisiyle beni rahatsız eden arkadaşa tüm sınıfın ve öğretmenin önünde bağırarak küfretmek.
    Bardak, tabak almak için force kullanmaya çalışmak.
    Zil çalınca uykulu halimle kıyafetlerimi giymek ve tam çıkacakken günün Pazar olduğunu anlamam.

Edit: Kulaklık kulağımdayken kaybettiğimi sanıp nerede olduğunu aramak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 9 Eylül 2014; 11:39:44 >
  • Tamiri gidecek süpürgeyi çöp sanıp atmak

• Atmye iyi günler dedim
  • Lisenin 1'in sonu sınıfça adalara pikniğe gitmiştik. Dönüş yolunda kaç saat bisiklet kullanılmış,gezilmiş olmanın yorgunluğuyla Adalar-Kabataş vapurunda çöktük yere oturuyoruz.Karşımda da sevdiğim kız(platonik) var. Muhabbet ediyoruz. Aşırı yolgunlukla dalmışım. Dedi ki şu yerdeki çekirdeyi atsana ağzına Abi hiç düşünmeden ağzıma attım çiğnemeye başladım.Kızın surat aynen böyle . İçimden derin bir hassss çektim. O çiğnediğim çekirdeği de dilin altına aldım. Ahahahah sen inandın mı yaaaa şaka yaptım şaka dedim. Hiç atarmıyım ağzıma salakmıyım ben dedim. Ne zaman aklıma gelse moralim bozulur. O çekirdeği oraya atanın ....

• Bugun 40 saat Bf3 oynamisim dedim

• Sınıfta kız numaramı sormuştu bende telefon numaramı vermiştim meğer okul numaramı soruyormuş.

• elimdeki çöple markete giriyordum. Çöp evin 30 metre ilerisinde market ise 100.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.