Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sofrada önümde olan tuzu hep uzaklarda aramam
    banyodan çıkınca (saçlarım uzun) hasta olmayayım diye aradığım şapkamın başımda olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shazam

Otobuse yemekhane kartimi basmam farkli bir gunde yemekhanede otobus kartini basmam

aynısı bendede olmuştu hocam cebimden kartı çıkartım yemekhane kartı şöförle bi göz göze geldik beni bıçaklıycakmış gibi bakıyordu şöför
  • Banyoya girerken baksırımı kirlilik sepeti yerine klozete atmıştım

ve arabayla el freni çekik değilken 120 bastığım sonradan farkına vardım çektim sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 9 Eylül 2014; 12:17:16 >
  • Kent karta para yüklemek için girdim büfeye kalabalık baya kartı verdim parayı verdim adam soktu makinaya bu değil dedi baktım banka kartı vermişim pardon dedim değiştirdim bu da değil dedi baktım adama ısrar ediyorum bu işte nasıl bu değil felan bi baktım ehliyeti vermişim adama morarıp çıkmıştım

Lise 1 de okulla beraber sinemaya gidiyoruz 2-3 sınıf otobüslerle durakta bekliyoruz geldi biniyoruz kartı tutuyorum ötmüyo makinanın her yerine tuttum arkadaki kız orası değil aşağı tutcan dedi ne fark eder dedim tuttum yine morardık

Markete bişeyler almak için gidiyorum unuttum markete gideceğimi yürü Allah yürü marketi 200 m geçmişim telefona mesaj gelmiş gibi yapıp etrafı süzdükten sonra geri döndüm kendi kendime söylenerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustForYouu -- 9 Eylül 2014; 12:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Orijinalden alıntı: _Shazam

Otobuse yemekhane kartimi basmam farkli bir gunde yemekhanede otobus kartini basmam

aynısı bendede olmuştu hocam cebimden kartı çıkartım yemekhane kartı şöförle bi göz göze geldik beni bıçaklıycakmış gibi bakıyordu şöför

hocam ikimizide geçmiş olsun

• Hiç dalgın olmadım

• Cebimdeki son paraya kadar boyoz gevrek almak ve eve dönmek için dolmuş beklerken paramın olmadığını farketmek ve boyozcudan yol parası istemek :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Bi keresinde sınıftan çıkarken kapıyı çaldıydım

Tam durum komedisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halamlarin yazliga zeytinburnundan silivriye gitmistik. Kuzenimle icerde film izliyoduk annemler beni almadan eve gitmisler 2 bucuk saat sonra eve geldiklerinde beni unuttuklarini hatirlayip beni geri almaya donduler. Daha oncede unuttulardi sanirim istenmeyen 3.cocugum

• TV ile klimayı aynı anda açma çabasına girip TV kumandasını klimaya klima kumandasını TVye tutmam.
  • Bir kere ekmek almıştık ekmek babaannemin elindeydi benim elimde poşet vardı babaanem poşeti göstererek ağzını aç demişti bende kendi ağzımı açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgns12 -- 9 Eylül 2014; 14:16:47 >
  • İş dönüşü otobüste uyurken tiksinip cep telefonunu fırlattım:) Allahtan kimsenin bi tarafına gelmedi:)
  • Diş hekimine ilk gittiğimde muayeneden sonra kapat dedi ben gözümü kapatmıştım
    15 yaşında falanken de KBBye gitmiştim doktor a de dedi 2 kere ben de büyüdüm ya çocuklara öyle diyorlar sanıyorum a demeyip ağzımı ayırıyorum iyice, a desene dedi en son dedim mecbur

• Kolumdaki saati kayboldu sanarak aramam. Siniftakilere soylemem ve 5 - 10 dakika sonra "Aa kolumdaymış " demem.

• Kış vakti dışarı atletle çıkmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigilante -- 9 Eylül 2014; 15:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Englishman In New York

Atmye iyi günler dedim

Ulan buna kahkaha attim ya.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznGala -- 17 Haziran 2020; 1:46:17 >
  • Bornoz ustumdeyken kemerini baglamamistim elimle tutup odaya gecerken mesaj geldi telefona bakarken evi oyle dolastim tabi bornoz acik Allahtan sadece kardesim gormus

• Konuyu balkonda okurken babamin geldigini duydugum halde irkilip korkmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

Hayatımın en rezil anıydı, Bir keresinde bundan 6-7 sene önce bi iş görüşmesine gittim, kadın insan kaynakları müdürü ve elini uzattı bende nezaketen öpim dedim o güne kadar hiç yapmamştım bunu, tuttum kadının elini öpüp alnıma koydum, böle bi salaklık olamaz, aklıma geldikçe yıllar geçsede utanıyorum, orada kadın kıpkırmıızı oldu bende yerin dibine girdim ve tabiki işe alınmadım.

:)))) En güzeli buydu. Firma neydi? TAnımış bi yer mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.