Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

Hayatımın en rezil anıydı, Bir keresinde bundan 6-7 sene önce bi iş görüşmesine gittim, kadın insan kaynakları müdürü ve elini uzattı bende nezaketen öpim dedim o güne kadar hiç yapmamştım bunu, tuttum kadının elini öpüp alnıma koydum, böle bi salaklık olamaz, aklıma geldikçe yıllar geçsede utanıyorum, orada kadın kıpkırmıızı oldu bende yerin dibine girdim ve tabiki işe alınmadım.

:)))) En güzeli buydu. Firma neydi? TAnımış bi yer mi?

Beşiktaş'da istanbulun en iyi 20 reklam ajanslarından biriydi hocam, yıllar geçsede hala bile utanırım aklıma geldikce , gitmez olaydım.

• Bir keresinde bayağı dalgındım, durağa az kala bastım düğmeye hemen kapıyı açtı ama otobüs hala gidiyordu ben yavaşladı sanıp atladım. Otobüsteki herkes şaşırdı ama düşmedim sonra otobüsçü indiğimi görmemiş olacakki durakta durunca adam şaşkınlıkla bekledi bayağı..
  • Yüzerken deniz sortum cikmis . fark etmeden 5dk yuzdum
  • yanlışlıkla başkasının arabasını açmaya çalışma
  • Dişçiden çıktıktan sonra arabaya kadar galoşlarla yürümem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yere gitcektik babam evin onunde bizi bekliyordu ben annemlerden önce indim aşağı babama arabayı sallıyıp şaka yapıyım dedim sonra bizim arabayı bulup ardından tüm gücümle sallamaya basladim arabanin içinden tanimadiğim biri çıkıp napıyorsun lan a*k p*ç kurusu diye bagardi bende naptıgımı bilmeden eve kostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 9 Eylül 2014; 16:40:21 >
  • pide alacaktım arabayı park ettim fırının yanına. yol hafif aşağı yokuş. birşey düşünürken el frenini unutup indim. bir baktım araba gidiyor kapıyı açıp bir atladım son anda çektim. iyi ki önümde birşey yoktu.
  • Nevruz için tiyatro yazmıştım.
    Nevruz günü tiyatroyu oynarken arkadaşlar, ben anlatıcıydım. Bir yerde hata yapıp "şeyler şüyler işte" deyip gülmüştüm.
    Sonra da kolonu yumrukladım arkaya geçince, bunu herkes görmüş. Hüzünlü bir anımdır.
  • Evimin karşısındaydı ilkokulum, sabah uyandım. Derse geç kalmayayım diye acele çıktım, gittim tören var... Baktım herkes bana gülüyor, üstüme gömleği giymişim altımda eşofman ve terlik.
    O an yerin dibine girmiştim ^_^
  • Avmde sevgilimle bayan kıyafetleri satan sscma sapan mağazalardan birinde geziyorduk. En son takilara bakiyorduk ki sevgilim baska bir bolume geçmiş bende dalmisim yanima gelen baska bir sarisin kadina hadi askim cikalim ben çok sıkıldım burada dememle kizin sevgilim olmadigini farkettim. Cok utanmistim
  • 1-lisedeki bayan matematikçiye dalgınlıkla Cenabetiz hocam demiştim.

2-Hastane dolmuşuna bindim etrafı seyrede seyrede hastaneyide geçip devam etmiştim inmeyi unuttum

3-ekmek almaya gidip 2.5LT Kola alıp dönmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 9 Eylül 2014; 17:47:02 >
  • Orta okulda iken yolun ortasındaki refuj de yuruyordum.o kadar dalmisim ki yaya geçidi tabelasını görmedim.kafayı geçirdim tabelaya.Çok utanmistim

• tekel bayii'nin kapısına kafa atarak girdim açık sanıyordum kapıyı cam bir kapı idi böyle

bir kerede mahallenin bakkalındaydım dalgın dalgın duruyorum öyle bakkal teyze bişi sordu yok ya ammuhha ohehe hhe yapıp yok ya diyip kaçmıştım bakkaldan
  • Kız ne dedi peki??
  • İlkokulda nöbetçiydim son derse girince hocalar kaçayım dedim kaçtım işte eve doğru gidiyorum yolun yarısında baktım nöbetçi kartını bırakmayı unutmuşum gidip bıraktım nöbetçi kartını sonra birisi gördü beni bişeyler taşıtmıştı son derste çıkmıştım bende herkes gibi.2 Tl'lik şey git yarın ver niye geri dönüyosun?
  • :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaokulda 3-4 kişi sokakta yürürken önüme bakmıyordum yanımdaki arkadaşımla konuşurken sokak lambasına çarptım düştüm sonra pardon abi dedim
  • Magnum beyaz almıstım ilk geldigi zamanlar ozamanlar büyük para tabii.Mutluyuz yanımdada arkadasım.

Lan tam cıktık bakkaldan heyecanla soyuyoruz paketini.Yanımızdada çöp kafa dalgınlıgı paket yerine dondurmamı çöpe atıp umutsuzca haykırmıstım
  • Dersanede on siranin ustune oturmustum. Arkadan volkan hoca geldi omzuma vurdu sıktı ama ne sıkıs :d Ulan kim vurduysa ...... diye girdim tabi durur muyum. Sansima hoca cok iyi biridir bisey demedi guldu gecti. Annesinden ozur dilemem lazim aslinda da neysse :D

• Uzerimdeki tshirt islandi diye uzerim ciplak oturuyordum zil caldi kapiyi acmaya gittim acmadan önce tıklattım ve açtım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.