Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalgınlık mı bilmem ama rüzgar güllerine gitmiştik bozcaada'da çalışmıyordu bi sorun vardı herhalde
    kadının biri elektrikler kesildi sanırım demişti :)
  • Gemtaç adlı Tali acentede çalışıyorum. Telefon ve telsiz yoğunluğundan dolayı maalesef beynim sulanmıştı ve cep telefonum çaldığında yakın arkadaşlarımdan birine gemtaç boğaç buyrun dedim sonra arkadaşımda tamam diyerekten kapattı telefonu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 2:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

Sahildeyim elimde dpndurma günlerden pazar günübirlikçiler gelmiş bi tane 25-30 yaşlarinda bayan sutyeni çıkarmış güneşleniyor bende hayvanlar gibi bakiyorum en sonunda bağirdi niye bakiyorsun diye dalmışım herhalde elimi şeyime götürdüm düzelttim sonra bunun yabanci sevgilisi yanindaymiş farketmedim onu kız bişeyler dedi adama adam beni sahil boyunca kovaladı.

Yakalayamadı tabi eve giderken yine ordan geçtim elimi yine seyime götürdüm jandarmalar cafede çay iciyorlardi. Adam kovaladı bende kostum jandarmaya tam koştuğum anda adam belime tekme attı. Ben yine seyimi tutup kıza ohhh dedim adam vuracaktı. Jandarma engelledi. Adam yabanci oldugu icin pasaport vs. istediler. Adamda yoktu pasaport arabaya alıp götûrdüler adamı kız gitmedi.

Meğersem kız zebaniymiş beni zindana atti

- rekoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşımın sevgilisi bizim okuldaydı ayrıldı sonra neyse arkadas beni kızılaya çağırdı gel takılırız diye sevgiliside yanındaymış gittim işte arkadaşla selamlastım kızla tam selamlascaktım kız umut nasılsın dedi gülümsedi bende dalmısım "ben umut" dedim orda çok komik duruma düşmüştüm :D
  • eski sevgili görülen mekanda tuvalete gidicekken çıkış kapısına yönelmek. evet bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhtar Haydo

Otobuste şoföre musait biyerde demistim

?

• Elektrikler geldimi diye arabanin radyosunu actigimda gelmis sanmam.

Universtenin ilk gunu yanlis sinifa girip 2ders ayni sinifta kalmam ve hocanin tanisma amaci sordugu sorulara mecburen cvp vermem:)

• Erkek ilk okul hocamıza anne demiştim

Gözümde gözlük varken dışarı bakıp, Oha benim gözlerim düzeldi mi demiştim. Sonra acı gerçekle karşılaştım

• geçen geri vitese taktım tak etti birden direğe gömmüşüm nasıl oldu hatırlamıyorum
  • klozet ile kirli çamaşır sepetimiz yan yanaydı. çoraplarımı çıkarttım, kapağı açtım, çorapları attım ve tam sifona basarken kafamda şimşekler çaktı. aldım çorapları bi suyunu sıktım sonra çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

çoraplarımı kirliler dolabına atcağıma yanındaki klozete atmak. bunu birkaç kere yaptım

mesajı görünce ben bu konuya ne zaman yazdım dedim, sonra ben böyle yazmadım dedim, sonra ben bu değilim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orijinalden alıntı: Muhtar Haydo

Otobuste şoföre musait biyerde demistim

?

• Yalnız konu efsane olmuş.Ben hoşlandığım kıza abi demiştim aaftsfds.

• Okulum yürüyerek 20 dakikalık mesafedeydi tabi ozamanlar liseye gidiyorum üniformamı giydim kahvaltımı ettim daha sonra kitap defterlerimi alıp çıktım yolun yarısına kadar geldim ve ayağıma bi baktım terliklerle çıkmışım rezil bi şekilde geri döndüm baya utanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 10 Eylül 2014; 7:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

çoraplarımı kirliler dolabına atcağıma yanındaki klozete atmak. bunu birkaç kere yaptım

mesajı görünce ben bu konuya ne zaman yazdım dedim, sonra ben böyle yazmadım dedim, sonra ben bu değilim dedim
    seninki daha kötüymüş
  • Otobüste ineceğim durağa yaklaşınca "kaptan havalandırmayı aç inecek var" diye bağırmıştım
    2 sene aradan sonra gördüğüm arkadaşımın "sen nerelerdeydin " sorusuna "iyiyim sen nasılsın " diye karşılık vermem
    8nci sınıfta yolda arkadaşlarla yürüyorum. Sağ taraftan yan sınıfın güzel kızları geçiyordu. Hal hatır sorayım derken sokak lambasına kafayı görüp yere yığılmıştım
    Akbil basmadan otobüse binmek ve şoförün "sen ne ayaksın? " bakışları. Ardından akbil basmam ve boş çıkması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 10 Eylül 2014; 15:57:01 >

• Cep telefonunda arkadasim ile konusurken aniden yol ortasinda durup yanimdaki arkadasa lan cep telefonumu unuttum geri donelim deme anim en rezil andi. Cok sasirdik bu dalginligima

• Lise bitiyor karne almaya gidiyorum.Bahçe'de arkadaşları falan gördüm.Baktım herkes karneyi almış ben daha yeni geliyorum.O sırada ordan karne uzatıldı bana.Bende arkadaş sanıp hocaya "ver lan y***am demiştim .Önce 1-2 saniye sessizlik oldu.Sonra arkadaşın biri lan dedi durdu sonra bi gülme koptu.Ben hala olayın farkında değilim sonra döndüm bir baktım hoca . Hoca dondu kaldı.Sonra elini uzattı öptüm başıma koydum özür diledim .
  • Yemek Yerken Sol elle Farkında Olmadan Başparmak İşareti Yapmak

Baya Rezil Olmuştum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.