Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurta aşçıya eline sağlık yerine afiyet olsun demiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye otobüsündeyken bi amcanın omzunda uyuyakalmışım. uyandığında tip tip bakıyodu bana hemen kafamı diğer tarafa çevirdim telefonu aldım elime.. adamın bakışını hala unutamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 10 Eylül 2014; 18:50:58 >
  • Yol tarifini verdigim bir teyzenin bana "tesekkur ederim" demesi ve sonrasinda benimde ona rica ederim yerine "tesekkur ederim" demem

• Staj başvurusu yapacağım gün otobüse bindim heyecandan staj başvurusu kağıdını unuttum.
  • Bi keresinde sağ elimde bi peçete parçası diğer elimde ise rulosu vardı ruloyu suya attım peçete elimde kaldı

• Ortaokuldayken sakız çiğniyordum dalmışım öğretmen ağzında ne var senin demişti bende dil demiştim sınıfa baya rezil olmuştum

• Bir gün gece kalktım tuvalete gidiyorum diye gidip balkona işemişim

• Müşteriden 10 tl fazla aldım sonra farkına varıp geri vermiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • McDonald's'ta elimde tepsiyle masaya giderken ağzımdan düşen sakız için tepsiyi fırlatmam

• 1 sene önce falan arkadaşlar İzmir'de forum bornova alışveriş mağazalarının orda dolanıyoruz falan body ürünleri satan bir mağaza vardı arkadaşa bak şu protein tozu diyerekten mağaza'nın camına doğru yönelmem le kafamı cama vurmam bir oldu 2 tane cam varmış öndeki camı acayip silmişler güneşin yansımasıyla camın olup olmadığını tam bakmadan anlayamıyor insan arkadaşlar o gün baya gülmüştü bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bi kere erkek müşteriye buyrun hanımefendi demiştim

ulan birisi bana yaptı bunu burgerking'de tipim kızı andırmıyor hatta alakası yok. saçım desen kısa. yanımda da bir sürü kız vardı adam da bozuntuya vermedi rezil olmuştum. gaziantep'te mi oldu sizin bu olay?
  • Burgerda menu beklemem hamburgerin gelmesi benim patatesleri beklemeden alip siradan ayrilmam bayanin pattisleri unuttunuz diye bagirmasi ve benim utangac gozlerle kiza bakip patatesimi alip ayrilmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikeresinde oda arkadaşımı kendi telefonumla arayıp
    telefonum sende mi lan demiştim
    Adam bir an afalladı sen beni zaten kendi telefonundan aramıyormusun dedi ben dondum kaldım istemsizce suratına kapattım

• Adana'da olmuştu. Gaziantep desem gelip dövecen değilmi yemezler.

• metroda yürüyen merdivenlerden çıktıktan sonra turnikeye akbil basmaya çalışıyorum bazen dalgınlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic Wall -- 11 Eylül 2014; 13:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Adana'da olmuştu. Gaziantep desem gelip dövecen değilmi yemezler.

adam şımarık birşeydi zaten yemin ederim yapardım
  • Geçen gece işten eve geliyorum. Nasıl daldıysam kapıyı açtım ayakkabılarımı çozmem gerekirken kemerimi cozup pantolonu indirdim kapının onunde. Tam o sırada insanlar geçiyordu. Çok utandım.

• Lisede'de soyunma odamız yoktu.Sınıfta ilk önce biz giyinir sonra da kızlar giyinirdi.Biz giyindikten sonra kızlar sınıfa girerken; "Öff ne biçim t***k kokmuştur şimdi sınıf ehe ehe" demiştim.Bunu dememle birlikte beden hocasının yanıbaşımda olduğunu farkedememenin dalgınlığıyla sağlam bir azar yemiştim Neyse ki bunu görenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu.

• Bunlardan 1. si dün. 2. si 5 dakika önce yaşandı.

1) Yurt dışında telefonlar ucuz olduğu için anneme Almanya' dan s5 aldık. Bildiğiniz üzere yurt dışından telefon getirmenin vergisi var. Annem bankaya beni gönderdi, bankadaki adama önce telefonun imei numarasını sonrada tc kimlik no söyledim. 119.50 TL istedi. Ödedim ve eve geldim. Evde makbuza bakınca birde ne göreyim, başka bir tc no vermişim! Paramızı geri almak için birkaç yeri aradık, Ankara'ya dilekçe yazmamızı söylediler. Paramızı geri alıp almamamız onların elinde yani. En erken 1 ay içinde sonuçlanacakmış bu demektir ki o para büyük ihtimalle çöpe gitti!

2)Bugün dilekçeyi Ankaraya göndermek için mng kargoya gittim. Dilekçeyi verdim onlar hallettiler bişeyler falan en son çıkarken bir elimde çöp diğer elimde cüzdanım vardı. Çöp yerine cüzdanı, o karton geri dönüşüm kutuları olur ya ona attım.

• otobüste ossurdum.(sesli-kokulu)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.