Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Banyoya çorapla girip duş almam

Çekirdek yerken çekirdeğin içindekini atip kabuğunu yemeye çalişmam

Otobüse bindikten sonra samkartı evde unuttuğumu farketmem gibi şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Mcdonalds kasiyerine akbil vermistim.

akbilciye kredi kartı verdim. :D
  • final haftasında öğrenci kimliğimi Paso gibi okutmaya çalışmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutfağa bardak almaya gidip kasık alıp geldım sonra onu doldurmaya calısıtm
  • otobüste yanly?lykla sürekli stop dü?mesine basmam ve kapynyn kendili?inden açylyp kapandy?nda yolcularyn kaptana kyzmasyny gördü?ünde ya?ady?yn korku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 8 Ocak 2015; 13:49:12 >
  • Ali ihsan seninde vardır anlat bi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bi kere erkek müşteriye buyrun hanımefendi demiştim

ulan birisi bana yaptı bunu burgerking'de tipim kızı andırmıyor hatta alakası yok. saçım desen kısa. yanımda da bir sürü kız vardı adam da bozuntuya vermedi rezil olmuştum. gaziantep'te mi oldu sizin bu olay?

Hocam gaziantep sankoda mı oldu bu Orada yöneticilik yaptım 1 sene

karataş maalesef hocam

• 5 6 kez Elfen indirmeden arabadan inmem sonra zarzor durdurmam.

Sonra el freni ni hep oto kontrol yapmam inerken binerken.

10 kez el freni çekik şekilde 30 40 km yapmam kampanaları sıyırttirmam

Ulan diyorum niye bu araba direk frene tak diye tepki veriyor.

Şimdi her 15 dakkada bir istemsizce el fren düğmesine basmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

lisede 5. derste okul bitti diye çantayı alıp çıkmam
    quote:

Orijinalden alynty: Only Paranoia

lisede 5. derste okul bitti diye çantayy alyp çykmam

Ortalygyn kyzyla caldy?y dakikalarda.
  • Koyde agacin ustundeyken dalip gitmisim, arkadaslar asagidan cagiriyor bende fark etmedim tabi. Yarim saat falan bekledim oyle sonra indim hic birsey olmamis gibi arkadasin yanin gittim niye beklemediniz dedim wtf bakisi atmisti bana. Bayagi gulmustuk o gun
  • Kız kankilerimden birinin saçlar aşırı kısa, bir de alt sınıflarda bir kız var onun saçları da çok kısa. Bu bizden yaşça küçük olan kız benim kankayı taklit ediyor. Onun giyindiği gibi giyiniyor, onun saç tarzını kopya ediyor, onun gibi poz veriyo falan. Boyları da hemen hemen aynı. Olaya gelelim, bir gün kantindeyiz arkadaşlarla, elimde çay var sınıfa doğru gidiyorum, biraz da sakar olduğumdan çaya ve yere baka baka gidiyorum. Karşımdan kahverengi montuyla kankam geliyor, çekilsin diye omzuna şöyle iki üç kere hafifçe vurup(mont olunca canı yanmaz diye) "Vay goçum benim" dedim. Dedim ama demez olaydım kafayı bi' kaldırdım diğer kız. Bir sey diyemedim hemen kaçtım.

Bir de 2 tane anımı anlatacaktım, diğerini unuttum

Dur hatırladım. Sınıfımızda türbanlı bi' kız vardı, arkadaş ortamında normal konuşurken istemsiz olarak kızdan makas aldım. Hayır hiç tipim de değil ama kızcağız kıpkırmızı olmuştu. Ben gene olay yerinden kaçış tabi

Edit:(Akla geldikçe geliyor)
    Bi keresinde de annem fırına patates-biber-patlıcan attırmış, git al gel dediydi. Ben de gittim fırına, selamün aleyküm, aleyküm selam falan adamlarla muhabbet ettik 2-3 dakika sonra usta dedi "hayırdır" diye. Ben de dedim abi annem gönderdi patates falan attırmış dedim, sessizlik oldu bi, dışarı çıktım annemi aradım, meğerse diğer fırındaymış bizim patatesler. 3-4 ay uğramadım diğer fırına utancımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1997 -- 8 Ocak 2015; 19:46:49 >

• Evde Televizyon Kumandası Nerde Diye Arıyodum Meğer Elimdeymiş.
  • Bi arkadasim anlatmisti..

Bi gun doktora gitmis bu hastaymis doktor buna neyin var diye sormus bu gribim demis doktor atesin varmi diye sorunca cakmagi cikarip uzatmis :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Psdsisyagghcao

Bi arkadasim anlatmisti..

Bi gun doktora gitmis bu hastaymis doktor buna neyin var diye sormus bu gribim demis doktor atesin varmi diye sorunca cakmagi cikarip uzatmis :D

• Kulaklik varken sesli salmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

.

ne efsaneymiş be
  • Otobüste az dalmışım yeri uykuluydum dışarı bir baktım bizim durağa geldik sanıp yerimden fırlayıp koşarak arka kapıdan indim baktım yanlış durak hiç bozuntuya vermeden eve gidermiş gibi devam ettim sonrada arkadan gelen otobüse bindim

• Musteri merhaba panel fiyatini ogrenecektim demisti bende tamam sagol deyip kapatmistim
  • Musteri merhaba panel fiyatini ogrenecektim demisti bende tamam sagol deyip kapatmistim

• Ramazan' da sabah namazına camiye gitmiştim, 45 dakika boyunca namazdaki oturuş şekliyle Kur' an dinledim. Kamet getirilince ayağa kalktım. Bacaklarım büsbütün uyuşmuş, milletin içinde geriye doğru yıkılmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.