Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni hocasına heyecanla söz almaya çalışırken kanka dedim. Sınıftakilerin hepsi dönüp bana bakıp aynı anda kahkayı basması beni yerin dibine soktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik polisinin olduğu bi kavşakta kırmızı ışıkta geçtim (ama ben orda trafik lambası bile olduğunu görmemiştim)
    Memurada aynı şeyi söyledim ceza yazmadan yolladı

• dalgın dalgın araya kaçan donu çekerken birisiyle göz göze gelmek . offf çok canım sıkıldı şuan
  • Up cekelim

• Minübüse binmiştim.
    Şoföre "abi bi İstanbul alır mısın?" demiştim.

• Arabamin kumandasiyla evimin kapisini açmaya calismak

• Yolda aklima surekli komik seylerin gelmesi ve deli zannedilmemek icin gozlerim kamasmis gibi gozlerimi ovusturmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe işemiştim

• metroda aynı istasyona 3 kez kart bastığımı bilirim

• Lise de din dersinde onde bi ben kalmisim farkinda degilim sonra hoca bir anda kac yasindasin ? diye sordu ilk bas 7 yasindaydim dedim sonra hocanin bakisiyla biraz kendime geldim daha sonrasindada 12 yasindayim demisdim halbuki 16 yasindaydim 1 hafta boyunca dalga gecmislerdi

• Geçen hafta fırından peynirli açma almaya gittim peynirli kalmadı deyince bende zeytinli açma isteyeceğime peynirli zeytin istemiştim, kızın o bakışını hiç unutmuyorum...
  • Bir keresinde müdür yardımcısına raporumu götürmüştüm içeride 2 kız vardı hoca onlarla konuşuyordu kapıyı çalıp hocam rapor getirdim dedim o da rapor mu dedi boğuk bir sesle ben de evet dedim o sırada 2 kız kıkırdamaya başladı ben de noluyoruz falan diyorum hoca gülerek dedi oğlum deli misin sen? Ben de hafiften afalladım falan çaktırmıyorum yok hocam ne delisi rapor işte dedim hoca meğerse rapor mu diye değil de deli raporu mu diye sormuş ben de anlamadan evet demişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cangara

metroda ineceğim istasyona yaklaşınca kapıya doğru gidip "müsait bir yerde" diye bağırmak.

2 yıl önce istanbul da tüm vagonun güldüğü abi senmisin yoksa

• Geçen hafta tişörtümü kirli sepetine atmak ve boş bardağı mutfağa bırakmak için odamdan çıktım. Banyoyadaki kirli sepetin üstüne bardağı bırakıp tişörtle mutfağa kadar geldim ne yaptığımın farkına varamadan.
    Ev halkı ne gülmüştü bana o gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 14 Haziran 2015; 11:45:25 >
  • Bir keresinde önumdekı ders notlarına calısırken mouse ıle sayfayı asagıya kaydırmaya calısmıstım
  • Okul bitti sanıp 5.dersin sonunda eve gelmiştim (2 3 kere olmuştu bu)

• Uyku sersemi tuvalete girdiğimi sanıp kardeşimin odasına işemistim

• Yanlış sınıfa girip "Merhaba beyler" diye bağırmıştım.

• Arkadaşla sınava çalışırken yan yana iki ayrı bilgisayarda oturuyorduk. Arkadaş sağ masadaydı. Çalışırken birşey göstermek için benim mouse'u sağa kaydırmıştım sanki 2 monitörü tek monitör gibi düşünüp :) Beynim zonkluyordu o gün :)
  • pilavjob ne yazmis beyler 600 eksi almis

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.