Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkardığım giysiyi tekrar giyerim birde ekim ayındaydı öğleden sonra evdeyim yatağa uzandım uyuyakalmışım sonra uyandım bi baktım saat 7 ve hava kararmış bende okula hazırlanmaya başlıyordum sonra kafa dank etti meğerse saat akşam 7 miş bir tane daha var geçen yaz kampa gitmiştim orda kurallara uymayana kızıyor bizim lider neyse arkadaşla odadayız klima tv açık tv ye bakarken uyuyakalmışız yemek saati gelmiş ben uyandım gözlüksüz falan uyku sersemliğiyle bi ayağıma benim terliği bi ayağımada arkadaşın terliği alıp yemekhaneye koştum liderden azar yedim bi guzel sonra arkadaşı gördüm çocuk yazık bi ayağı çıplak terliğinin tekini arıyor neyse sonra verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 14 Haziran 2015; 20:37:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulda nöbetçiydim.Sınıflara sınıf defterlerini toplamaya gittim.Sınıftan çıkarken "İyi dersler" diyeceğime "İyi geceler" dedim.Hoca sana da iyi geceler demişti.Herkes gülmüştü.

• Otobüste koridor tarafında kadının kucağına oturmuştum. Kadının çığlığıyla ayıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Kizilay metroda iki ray var ve raylarin ortasindan metrolara binilir, yan peronlarda metrolardan inilir. (Gerci millet karisik biniyor da usul boyle.) Diger metrodan aktarma yaparken de yan perona ulasir yolcular.

Ben de bir kere aktarma yapmistim. Kurallara uyacam ya, yandaki yuruyen merdivenlerden ust kata ciktim, orta perona gececegim oradan. Yuruyen merdivenin etkisiyle midir bilmem otomatik yurumeye baslamisim, ust kata cikinca metrodan cikis yapan kalabaliga takilmisim, dogru turnikeden cikmisim. Yanimda da arkadas var, onu da suruklemisim. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Bundan 6 sene önce 22 yaşımdayken, bi iş görüşmesine gittim, arkadaşım referans oldu bana, bi plaza 6. kata çıktım kadın insan kaynakları müdürü(yaşı max 31-32) ve arkadaşımda yanındaydı, arkadaşım hoşgeldin dedi, kadında elini uzattı bende nezaketen elini öpimmi tokalaşayımmı derken öptüm elini sonra alnıma koydum, sonrasında tabi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, ulan ne bok yedik biz diye düşünürken arkadaşım bana müsade dedi kalktı dışarı çıktı görüştük kadınla, ben yerin dibine girdim ter boşalıyor şıp şıp, yüzüne bakamıyorum kadının utancımdan, sonra görüşme bitti aşada arkadaşımında yüzüne bakamıyorum bi an önce koşarak orayı terk ettim. Hayatımda hiç bu kadar rezil olmadım ve yerin dibine girmedim, sonuç: tabikide işe alınmadım, arkadaşımla da aram iyi denk geldikçe muhabbetini yapar güler dururuz.

• amliyat ettiyim hastanın karnında gazlı bez unuttum
  • -Kütüphanenin cam kapısını açık zannedip toslamıştım.

-Metronun giriş turnikesini çıkış zannedip baya bir uğraşmıştım geçmeye en son güvenlik gösterdi

-Sigarayı ağzımdan düşürüp pantolunu mundar ettim.

-Okulda karda kayıp yeri yalayışım

Sakarlıktan ziyade hep kafam doluyken olan şeyler bunlar
  • Konu çok iyi ya baştan sona okudum.
    Neyse bende anlatayım 1-2 tane.
    Geçende yakın arkadaşım ve sevgilisi çıktık dışarı oturuyoruz bana dediki internetin var mı? dedi bende aklım eve gitti birden evet var dedim. Sonra telefonu çıkardı bu bana bakıyo bende dedim hayırdır bir şey mi indirtecektin? dedim o da yok açsana dedi sonra ben yerin dibine girdim tabi çaktım durumu ulan birde telefonumda akıllı telefon değil açsam nasıl açacağım 2 kat rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Bi keresinde sınıftan çıkarken kapıyı çaldıydım

Cok kotu

• Pc'yi babamla teknik servise vermiştik caddede bir yerdi eve uzaklığı 500 600mt. tamir edildi makina diye telefon açtılar arabayla gittik koca kasa 2003 falan eski tip kasalar muhabbet ede ede kasa kucağımızda arabayı orda bırakıp geri döndük babamla evin önüne gelince amcam siz arabayla gitmediniz mi dedi? o an uyanık

• Sigarayı tersten yakmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Pc'yi babamla teknik servise vermiştik caddede bir yerdi eve uzaklığı 500 600mt. tamir edildi makina diye telefon açtılar arabayla gittik koca kasa 2003 falan eski tip kasalar muhabbet ede ede kasa kucağımızda arabayı orda bırakıp geri döndük babamla evin önüne gelince amcam siz arabayla gitmediniz mi dedi? o an uyanık

• Hoca derste hayatını anlatıyordu dindi ders bende hocam 6. anlatışınız artık ezberledik yeter artık demiştim sınıf bir anda ölüm sesizliğine büründü hoca falanda sustu bende farklı şeyleerle uğraşıp kendi kendime şaka yapıp piskopatca gülüyordum arkadaş uyardı tüm sınıf kahkahalar atmaya başladı ama benim suçum yoktu dalgınlık işte.
  • güzel konu rez
  • Herkesin bir kumanda macerası olmuş

• Bugün protein tozunu hazırlarken sıcağında etkisiyle buz almak istedim.
    Bi an kendimi elimde protein tozu kutusu ve buzdolabı kapağı açık şekilde buldum
  • Banyoya gözlükle girmek ve suyu kafaya tutunca gözlüğü fark etmek. Camına su gelmese fark etmeyecektim sanırım
  • Ben 2. yada 3. sınıftayım hoca soru sordu ben parmak kaldırdım bana cevap vermedi başkası cevabı verdi benim parmak hala havada hoca diğer sorunun yarısında beni gördü hayırdır evladım soru mu soracaksın dedi bende yok hocam parmağım havada kalmış unutmuşum dedim herkes güdü

okulda tekli sıralarda tam dengede durmaya çalışırken düştüm ve tüm sınıf bana güldü

denizde gözlüğümün kafamda olmasına rağmen babama abime yada arkadaşlara gözlük sormam

sıra arkadaşıma sol elimde olan silgiyi sormak
  • Adrenalin max dan çıktım suyu içtiğini sanıyorum ama suyu üzerime döküyomuşum.

Arkadaşımın babasına size de iyi dersler demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norve -- 15 Haziran 2015; 1:08:59 >
  • akbilsiz cüzdanı akbile okutmam.hiç tepki vermemesi üzerini cüzdanı açtığımda farkettim.akbil okutmak için bekleyenlerin şaşkın bakışları arasında.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.