Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla konuşurken hocanın soru sormaaı ve hocaya kanka diye hitap edip öyle cevaplamam. Nr utanmıştım be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk alkol alacağım zaman "ya Allah vira bismillah" diyip içmeye başlamıştım

Zamanında okulda beden dersi vardı, ders bitti giyiniyoruz kravatımi bulamadım bir türlü, bağırıyorum herkese "kravatımı hangi gerizekali aldıysa versin lan delirtmeyin" dedim, bir baktım ki kravat boynumda mal gibi kravat aramışım

Gene aynı yıllarda sürekli el şakası yapan bir arkadaşım vardı enseme hafif bi tokat geldi bende bağırarak "ne vuruyon la ga..t" dedim, döndüm bir baktım edebiyatçım Allah tan adamla aram iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İbn-i Sina'nın hayatını kısaca okurken lisede , İbn-i ' deki i yerine e harfini söyleyerek okudum. Ben farkında değildim . millet gülmeye başladı sınıfta. ne gülüyorsunuz oglum diye birde atar yaptım, hocaya da atarlı atarlı baktım. Oglum öyle birşey söyledin ki ben bunu sınıfta söyleyemem dedi. arkadaşta sonra oglum sen ... diye okudun kelimeyi dedi.

Cepte 1 euro vardı. 1 euro bilirsiniz 1tlye benziyor. dolmuşçu dedi kim uzattı bu parayı. kimseden ses yok. gurbetçi uzatmıştır inmiştir dolmuştan dedim. sonra bi baktım benim cüzdanda yok

Üniversitede hoca bu soruyu şu şekilde kim çözer dedi. kimse elini kaldırmıyor. Bende şu şekildeyi duymadım diğer türlü yoldan anladım. kaldırdım eli direk. Çıktım tahtaya. benim anladığım şekilde yapacakken oglum bu şekilde değil , diğer şekilde nasıl yapılır dedi. Hocam ben böyle yaparım , bunu istemediniz mi dedim. hayır dedi güldü. bende sınıfa rezil olup oturdum

Yanımda bi kız varken kız konusuyordu , yürüyorduk hemde. sonra aklıma pcde overclock nasıl istediğim gibi olmaz diye düşünüp durdum. sonra sesli şekilde " tabii yaa işlemciye biraz daha voltaj versem olabilir belki dedim. " kız ne voltajı yaa deyip trip atmıştı. onu dinlemediğimi anladı.

Arabada giderken sağa dogru gideceğime dümdüz gidilecek istikamete girdim dalgınlıktan . Sonra ışıkta bekledim tabi sonradan farkedince. dümdüz gidilecek yerden 90 derece kırıp istediğim istikamete girdim. ne kornalar çalıyordu ama .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Bi keresinde sınıftan çıkarken kapıyı çaldıydım

ben o hataya 2 kez dustum 3 uncude zor tuttum kendimi arkadas bu kapilari neden ters monte edreler ki bide unide yaptim bu olayi lisede falanda degil

• Oziko kullanıcısına yanıt
    anladık araban var
  • Düz yolda direğe çarpmıştım

• Yolda karşıya geçmek için yeşil ışık yanmasını beklerken geçmemek, beklemek ve kırmızının yeniden yanması. Sonrasında etrafa mutluluklar saçmak.

Sabah kalktığımda tuvalete gitmeden önce hazırlık planı yapmak. Tuvalletten çıktıktan sonra ne yapacaktım diye tekrar tekrar odaya girip çıkmak.

Özellikle metrodayken ve müzik dinlerken bir yere dalıp baktığında sonrasında oraya çekici bir kızın gelmesi ve tarif edilemez sapıklık duygusu.

Üniversitede fermuarı açık unutmak ve beyaz donun şehfetini herkese yaşatmak :)

Telefonda mesajlaşırken, arkadaşlarınla konuştuğun muhabbeti karşıya göndermek.
  • Yolculara Sivas-Çarşamba havalimanı diye anons yapmışlığım var(yolculuk Samsun'a) ki herhalde sıralamada üstlere oynar bu dalgınlık/rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Haziran 2015; 17:14:53 >
  • Bi keresinde evde yalnızken telefonumu kaybettim evde kendi telefonumu çaldırabilecegim başka telefonda yoktu. Babamı aradim baba benim telefonumu arar misin kaybettim de dedim. Babam zaten kendi telefonunla ariyosun beni demisti.O anki yaşadığım rezilligi hayatim boyunca unutamam

• Yorumlarda kendimden parça değil,resmen bütün buldum.
    (Çok vardır bu tarz rezilliklerim ama hatırlamak istemediğim için birçoğunu unuttum,aklıma gelmiyor şimdi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 15 Haziran 2015; 12:21:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütüphane ye girerken kapıyı tiklatmam

Matematik hocası na oğlum çözdüm. Demem

• Dershane de son seneydi.Sınıftan bir arkadasim ben oynarken hep ekrana dokunup beni deli ediyodu.Neyse clashı actim.Tam askerleri birakicam ordan bi el.'Hay amk senin ben ya' dedim ve arkama bi baktim.Megersem geometriciymis.Adam arkasina bakmadan geri dondu.o gun cok fena mahcup olmustum adama

• otobüste dalmışım bi kızın bacaklarına bakarken buldum kendimi kız yanlış anladı tabi başka yere gitti aklım sonradan geldi kendimi mal gibi hissettim
  • Her yerde kumandayı ararken kumandanın elimde olması ... buz dolabına bile bakmıstım :D sinirliydim o ara evdekiler ile tartışmıştım

• İş yerinde güvenlik gerektiren kapılara geçiş kartı basıp geçiyoruz, odaya giriş yetkin yoksa kapıyı çalıyorsun açıyorlar, bir kere merdivenden indim karşıma sıradan bir kapı çıktı ben de 3-4 dakika boyunca kapıyı çaldım bekledim açmadılar sonra arkamdan bir arkadaş daha indi yanımdan geçti kapıyı açtı....başımdan kaynar sular dökülmüştü o bakışı görmeniz lazımdı

• biraz önce sevgilimle konuşurken kardeşimin 3 4 kere arka arkaya araması ve hayatım kardeşim arıyor bi konuşup sana döneyim demek isterken kardeşim hayatım arıyor demem
  • genelde namazın kaçıncırekatına olduğunu unutuyorum ya
  • geçen sene ramazan , oruçluyum. Öğlen 1-2 saat uyuya kalmışım kotukta.Kalktım ter içindeyim,susuzluktan ölmek üzereyim. Uyku sersemi buzdolabını açtım su eçeceğim, bir anda gözüme çubuk kraker ilişti, karnım da aç önce şunu yiyeyim dedim. Tuzlu tuzlu yarım paketten fazla çubuk krakeri yedim , üzerine de bir bardak su doldurdum tam içecekken oruçlu olduğum aklıma geldi. Zaten susamıştım, o tuzlu krakerleri de yiyince resmen kavrulmuştum.
    nasıl iftar oldu hatırlamıyorum o gün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abchasien

dalgınken etrafa amaçsızca sırıtırken buluyorum kendimi

Söyleyen olmamış selam gizem hanım tanışabilir miyiz çok iyi zed oynarım

• Arkadaşlarla okuldaki kafede oturuken gözüm dalmıştı yere doğru çaprazımda da kısa elbise giymiş, sevmediğim, kilolu ve itici bir kız oturuyordu. Sonra gözümün dalması geçerken çok salakça bir pozisyonda kaldığımı düşündüm bilmiyorum onlar ne düşündü ya da farkettiler mi ama kötü oldu.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.