Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulda şaka olsun diye arkadaşın suyuna tuz atıp daha sonra tuzlu suyu benim içmem
  • Elimde ayran varken arkadaş saati sormuştu salak gibi bakmıştım
  • Masaüstü masasinin üzerinde laptop vardı bisi yazcaktim laptopta pc nin klavyesi e basiyomusum babama dedim bu bozuk onun gulmesi
    Çay içtikten sonra bardağı çöpe atmam
    Balkonda küçükken şarkı dinliodum yüksek sesle assagida taksici amca kış biraz dedi ben sanane lan ...... Dedim o gün babamla o taksiye bindik yerin dibine girdim
    Babanın telefonunu bazen aliom cebinden otobusdeydik başka adaminkini almisim
    Bakkal amcadan çekirdek aldıktan sonra hayırlı işler yerine iyi uykular demem
    Mıçtıktan Sonra peceteyle silmeyip hicbisi yokmuş gibi devam etmek
    Alakası yok ama tatildeki turiste fak yu dedim beni kovalamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masaüstü masasinin üzerinde laptop vardı bisi yazcaktim laptopta pc nin klavyesi e basiyomusum babama dedim bu bozuk onun gulmesi
    Çay içtikten sonra bardağı çöpe atmam
    Balkonda küçükken şarkı dinliodum yüksek sesle assagida taksici amca kış biraz dedi ben sanane lan ...... Dedim o gün babamla o taksiye bindik yerin dibine girdim
    Babanın telefonunu bazen aliom cebinden otobusdeydik başka adaminkini almisim
    Bakkal amcadan çekirdek aldıktan sonra hayırlı işler yerine iyi uykular demem
    Mıçtıktan Sonra peceteyle silmeyip hicbisi yokmuş gibi devam etmek
    Alakası yok ama tatildeki turiste fak yu dedim beni kovalamisti

• Gözlüğümü ararken gözlüğün suratimda olduğunu fark etmem.
  • bi yarışma için kolejden çocuklarla toplantik bizi aldilar iste pizzaciya goturduler falan takiliyoruz muhabbet cok iyi ben dondum yandakiyle oyun konusuyorum o anda karsimdaki rus kız (anne rus baba türk) iste fakirinsan tatli aslinda onunla cikabilirim diyor ama turkcesi cok zayif oldugu icin bunuda ingilizce soylüyor tabi bir anda tum gozler ustume donunce ne oluyor lan diye telaslanan bende ingilizcemin kotu oldugunu caktirmamak icin hee :)) okey diyorum ve yanimdakiyle oyun konusmaya devam ediyorum.. iste muthis kankam bana o cumleyi 2 ay sonra cevirip anlatti o an cevirseydi suan zengin olmus olabilirdim...

• Daha 30 saniye önce elimde telefon bu konuyu okuyorum müşteri geldi Kafamı kaldırdım hoş geldin diyeceğime çok geldin abi dedim adam Allah tan anlamadı
  • Dershanedeyiz. Kiz arkadasim geldi paran var mi dedi. Ben de numaran var mi diye anladim. Kiz arkadasim dediysem sevgilim filan degil. Kiz da baya guzel zaten. Verir misin dedi ben de 539 diye basladim. Anladigimda cok gecti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fareliköyünkavalcisi

Dershanedeyiz. Kiz arkadasim geldi paran var mi dedi. Ben de numaran var mi diye anladim. Kiz arkadasim dediysem sevgilim filan degil. Kiz da baya guzel zaten. Verir misin dedi ben de 539 diye basladim. Anladigimda cok gecti.

Olsun tırtıklanmamışsın
  • Gözlüğü koltuga koyup duşa girdi çıkınca unutup üstüne oturmuştum bide bişi batıyooo yaaa diye söylenip üstünde tepindim totomla sonra acı gerceği hatırladım tabii
  • dalgınken sınıfta arka sıraya uzanan bir kızın kafasına oturmuştum :(
  • Orucu yanlışlıkla bozanlar gelir şimdi
  • ilkokuldayım 8. sınıf olması gerek nöbetçiyim,okulun telefonu çaldı,açtım telefonu müdür oğlum bi çay getir bana dedi bizim müdür de çok sert adamdır az dayağını yemedim, ben de telefonu kaparken öptüm baybay dedim nası olduysa sonra çay götürdüm adama dikdik baktı bana kaçtım
  • Beni arayıp neredesin diye soran arkadaşa "tamam burdayım" demem :(
  • Karşıdan karşıya geçmek için yeşil ışığın yanmasını beklerken kafamı çevirip arkaya baktım o an yanımdaki insanların gittiğini farkettim heralde yeşil yandı diyip direk yürüdüm.2 şeritli yoldu gelen araba korna falan çaldı Allahtan araba yan şeritten geliyormuş yoksa kesin çarpardı.
  • arkadaşımın ev telefonunu aramıştım ve nerdesin demiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abimin yanına ekstraya gitmiştim tabi güvenlik kart veriyor onunla geçiyorsun neyse iş bitti çıkacağız kartı makineye tutmam niye okumuyor diye 2 dk kadar baktım ve sonun'da elimdeki kartın ankara kart olduğunu anlamam.
  • Asla yerlere tükürmüyen biri olmama rağmen nedensizce ilk sevgilimle bulustuktan sonra vedalasirken yere tukureyim derken uzerime tukurmem ve o tukuruklerin cenemden asagi akması ve göz göze geldiğimiz an.Hala unutamam :D
  • Okulda kızlar tualetine girmem ve beni görenler

• Okul gezisi sırasında pantolonuma işemiştim.Millet sidik kokuyor falan diyorduda belli etmemeye çalışıyordum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.