Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim değilde arkadaşımkn dalgınlığı aklımda kalmış yoldan 2 kız geçiyordu biz 3 sapız arkadaşımın tepkisi ben erkek olsam ilk bunlara verirdim demesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asansör zemin kattayken 10 dk 0'a basıp yukarı çıkmaya çalışmam sonrasında asansör bozuldu herhalde deyip 5 katı merdivenlerden çıkmam.
  • Geçen yine dava açıyorum ...

• Lisede iki kişilik ödev almıştık, hoca kişileri kendisi belirlediğinden samimi olmadığım biriyle çıkmıştım. Uyurken arkadaş aramış işte ne zaman buluşuruz ödevi yapalım diye, ben de yeni uyanmış halimle yav he he tamam tamam hallederiiiiiiiiz diye bağırmışım kapatmışım. Samimi olsa hadi yine iyi de samimi olmadığın birine olunca kötü oluyor be

Edit: Yine aynı çocuk ödeve mola verdiğimiz zaman bana Paranormal Activity'i izlediğini söyledi. Sonra sen izledin mi dedi, ben de evet dedim ki gerçekten izlemiştim. Sonra bana filmde kaç kişi vardı dedi. Ben de oha nasıl hatırlayayım dedim. Çocuk suratıma öylece baktı, sonradan olayı anladım. Sonra aynı gün çocuğun annesi kısır yapmıştı, annesine anne kısır çok güzelmiş demiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liederjaeger -- 19 Haziran 2015; 12:30:18 >
  • -İneceğim durağa yaklaşırken "kaptan havalandırmayı aç inecek var " diye bağırmıştım.
    -Okuldan çıkmıştım eve yürüyordum tam o sırada okulun üçüncü katından bana bir kız seslendi. Bende "ne? Ne diyorsun anlamadım?" gibi şeyler söyleyerek yürümeye devam ediyordum. Sonra birden sokak lambasına kafayı gömüp yere yığıldım patates çuvalı gibi.
    -Dersten izin alıp tuvalete gitmiştim. Dönerken koridorda kimya hocama rastladım kadın beni çok severdi. "nasılsın?" sorusuna "tuvaletteydim" diye cevap vermiştim.
    -Dershane hocam aramıştı. Sesini yakın arkadaşımın sesine çok benzettim ve sesi yankılı geliyordu. Bende tuvalette sandım "napıyon la mıçıyonmu " diye sordum.

• Dün Başıma gelen uyuz bir durum
    Pastane pidesi ve yumurtalı pide almaya gittim pastaneden 3 tane pastane pidesini zorla güçlükle aldım Sıra fırına geldi;
    Fırında saatlerce pide kuyruğu bekledim ve o dalgınlıkla eve 2 tane ekmek alıp döndüm
  • Kuran kursuna giderken hoca bana besmele cek demişti bende dalgınlıkla besmelee diye bagırmıstım o kadar insanın içinde
  • paranormal activity kısmını tam anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykuluyken kendimi tuvalette sanıp bilgisayar masasının üzerine işemiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

yemeksepetinde sıpariş vermiştim
    10 dk sonra unutum masturbasyon yapmaya başladım
    kapı çaldı acele ile şortumu çekip kapıya açtım
    ancak penisimin bir ucu dışarıda kalmış haberim yok
    ancak olağan dışı birşey olmadı adam fark etmedi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

paranormal activity kısmını tam anlayamadım

Hocam Paranormal Activity'de sadece bir çift var bir de yaratık yani toplam 3 kişi. Arkadaş bana kaç kişinin oynadığını sorduğunda 3 kişiyi hatırlayamamam komik oldu biraz :D
  • Öyle çok var ki.

Starbucks'da kahve yapan personele para uzatmak
    Ortaokulda bize yaşça yakın bi hocaya abla demek
    İngilizce konuşurken bir tane kadından söz ederken "he" demiştim bir defasında.
    Bayanlar tuvaletine dalmak

neler neler var bir kere bir travestiye iltifat etmiştim felan
  • Dershanedeyiz. Kiz arkadasim geldi paran var mi dedi. Ben de numaran var mi diye anladim. Kiz arkadasim dediysem sevgilim filan degil. Kiz da baya guzel zaten. Verir misin dedi ben de 539 diye basladim. Anladigimda cok gecti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğle aralarında dışarı çıkıyoruz hastaneden. Ağız alışkanlığı olmuş bende geçmiş olsun demek. Bakkaldan çıkarken adama geçmiş olsun demiştim. Ulan ne gündü be koşarak uzaklaşmıştım

• Kirli tişörtümü banyodaki kirli sepetine atacagima yanlislikla klozete atmış olmam

• Cep telefonuyla konuşurken elimi cebime atıp telefonun cebimde olmadığını anlayıp telefonda konuştuğum arkadaşıma "Bir dakika telefonu bulamıyorum." demiştim. Ve boncuk boncuk terlerken arkadaşımın kahkahasını duyup "Ne gülüyon lan it, telefonu bulamıyorum!" diye bağırmam ve telefonla konuştuğumu hatırlayıp benimde kahkaha atmam. Arkadaşım o olaydan sonra bir ay dalga geçmişti ve arada hala geçiyor telefonla konuşurken. Bir de bu olay olduğunda dışarıdaydım. :(

• Kuzeniminden düğününde daraldım diyerek dışarı çıkmam içeri geldiğimde başkasının masasına oturup pasta yemem
  • son neskafeyi çöpe dökmem

• samsung bayisinde cep telefonu incelerken müşteri temsilcisi geldi yanıma 18 19 yaşlarında bir kız ben tabı telefonu ınceledım bıttı yanyana s5 vs farklı modeller vardı elımdekını bırakıp dıger telefona bakıcakken kızın bana dogru bakıp yüzüme güldüğünü gördüm istemsizce sırıttım yüzüne baka baka kıza ve 2-3 sanıye sonraki o arkamdan gelen kız arkadaşlarının seslerii ahh ahh telefonu sessizce yerine bırakıp kaçtım ordan inceleyemediğimemei yanayım rezıl oldumamı
  • -Baba ma yanlışlıkla anne demiştim.
    -Bir keresinsede otobüste kulakligim ile müzik dinliyordum arkadaşım biseler anlatiyordu yüksek sesle ' ya bi sus A**na k***m demiştim herkez bana bakmış tı ama hiç utanmadim.
    -Bir keresindede dersaneden rehberlikci aramıştı ben de sesini ablaminkine benzetmistim sürekli abla senmisin falan dedim en sonunda küfür edip telefonu kapatmıştım.Dershaneye gittiğimde kadın sınırlı sınırlı bana bakiyordu.
    -Kimya dersindeydik nomalde bizim sınıf çok gürültülü olur herneyse sınıf yine gurultuluydu bende fırsattan istifade şarkı söylemeye başladım sınıf bir anda susmustu ben hala o gıcık sesimle şarkı söylemeye devam ediyordum sonra herkez gülüp bana bakiyordu.
    -

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.