Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimdeki kasiyere hayırlı işler demiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün arkadaşım beni sinemaya çağırdı. Gittim işte ilk yarı filmi izledik çıktık yarıya indim aşağı mısır almaya adam dedi ne istiyon kola fanta dedim sonra motor çalıştı pardon ya mısır fanta alcam dedim adamın bakışlarıyla benim gülmem bir oldu. Daha sonra gelen çocukta kola fanta söyledi ben 2.yarıya kadar güldüm galiba

• Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComboDead

Hort

Bu hort değil up oluyor. Hort daha eski konularda kullanılır.

İyi forumlar

• Metroda akbil basıp turnikeyi boşa çevirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComboDead

Hort

Hortu bile becerememissin birader

• yazın çalıştığım yerde müşteri alışverişi bitirip çıkarken onlara "hayırlı olsun" yerine "hayırlı işler" demem. 1 2 saniye gözgöze gelmemiz falan filan. bunu çok yaşıyorum yav.
  • *Bizim whatsapp üzerinde erkek arkadaşlarla bir grup var akşam saatlerinde bu gruba atacağım bir resmi yanlışlıkla sınıf grubuna atabilmiştim üstüne bide ***** yedoom aşkoom gibi ergence bi yazı yazınca herkese rezil olmuştum
    *Arkadaşla bir gün otostop çekmiştik inerken arkadaş sürücüye görüşmek üzere demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Bimdeki kasiyere hayırlı işler demiştim

onu ben her gittiğim de diyorum la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

avm'de tuvaletten çıkarken pantolonu çekmeyi unutmuştum

Alıntı zamanında iyi eksilemişler.

• Bayram öncesi geç uyumuştum. Sabah uykudan ölüyordum. Misafirler geldi kuzenim gil sırayla eniştemin falan elini öperken kuzeniminkinide öpmüştüm :(( Başka bir gün gelen misafirlere hoşbuldunuz dedim :$

• Yanlışlıkla sandalyeye çarptım ve özür diledim sandalyeden.

• 2 yıl önce dershaneye gidiyordum. Daha ikinci haftası mı ne. Herkesin ismini tipini vs daha bilmiyorum. Neyse bir metrodan indim merdivenlerden çıkıyordum. Kulağımda da kulaklık takılı. Müziğin ritmi ile bazı şeyler düşüne düşüne gidiyordum. Yanıma biri yaklaştı. Bana seslendi. Bende herhalde sınıftan biri herhalde bu dedim ve tipini benzettim. Kulağımdaki kulaklığın etkisiyle ooo merhaba nasılsın diye bağırdım. Adamın elinide sıkmaya çalışıyorum. Sonra adam birşeyler diyor. Ne diyor bu ya diye kulaklığı çıkarttım. Meğer adam çantan açık diye uyarmaya çalışıyormuş. İyimisin diye sordu bana adam. İyiyim deyip çantayı kapatmaya çalışıyorum. Bu seferde kitaplar düştü. Bir tanesi kaya kaya gidiyordu merdivenlerden. Bende dur,gitme bekle beni diye bağırıp peşinden koşmuştum. Sonradan neler yaptığımı farkedince baya utanmıştım

• Uykusuz misafire gittik sehirdisi , ev sahibinin git yataktabuyu teklifini ret ettim , ve bana nasilsin diye sorduklarinda yok ben iyiyim uykum yok demistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Yanlışlıkla sandalyeye çarptım ve özür diledim sandalyeden.

Ben yazdım sandım

Sandalyeye çarpıp pardon demek..

• telefonda pürdikkat birşet okurken yukarıdan gelen bildirimin yazıyı kapatması ve benim bildirime üfleyerek gideceğini düşünerek üflemem

• gelen müşteri uğurlanırken, sizede hayırlı işler demek. 😀

• Anneannemle evde oturuyorduk annemler dışardaydi ben debiyice acıktım işte eve geldiler pizza getirmişler.Ben de hemen açtım kutudaki tuz posetsini açtım döktüm baktım dedim ki Allah Allah ne garip tuz bu dedim.İlk bi ısırık aldım garip bi tat geldi bu ne dedim bir daha ısırdım meğersem pizzaya döktüğüm şey şekermış baya da dòkmüs?um ama çok açtım mecburen yedim

• Lisede dersteyken elimle acayip hareketler yapmaya başladım sıkıntıdan

Sınıfta hoşlandığım ve oldukça güzel olan bir kız beni gördü aaa 07kubi07 ne yapıyor dedi. Bunu duyan 7-8 kişi bana doğru baktı ama şöyleki ben onlar bakmaya başladığında elimde yaptığım hareket aynen şuydu : sol elimin işaret ve baş parmağını birleştirip halka yapmıştım

Sağ elimin işaret parmağınıda o halkaya sokup çıkarıyordum

Etrafımızdada hep erkek vardı hepsi bi anda hunharca gülmeye başladı

Kızda utandı baya, bende rezil oldum kıza karşı

• arkadaşlarla oturuyoz telefonla konuşurken birden telefonumun olmadığını farkettim telefondaki kişiye bi saniye telefonumu kaybetttim dedim tamam dedi arkadaşlara sordum telefonum nerde diye hep beraber telefonumu aradık bi arkadaş dedi dur çaldırıyım telefonu dedi sonra dedi meşgul çalıyo iyice tırstım heryerde telefonu arıyoduk butun herkes seferber olmuştu sonra telefondakine dedim dur ben şu telefonu buliyim seni öyle ararım sonra dedim kapattım telefonu sonra telefonu kapatırken telefonla göz göze geldim 45 dakika ağlaya ağlaya gülmüştük
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.