Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayan din kültürü öğretmeim numaramı sormuştu ben de dalgınlıkla telefon numaramı vermiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

bi gün markete gittim kuruyemiş de var işte adama abi 250 gram fıstık versene dedim verdi baktım poşete abi fıstık dedim tamam dedi abi fıstık istiyorum dedim la oğlum git dedi çıktım marketten çıkınca düştü jeton fındık alcaktım ben fıstıkla fındığı karıştırmışım

Istemsizce en sonda haykirdim

• Dün elimde cüzdani tutup cüzdan aradim ya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla kuru fasulye yemeğe gittik bir gün yedik işte hesabı öderken ben
    Az kuru fasulye az pilav az ayran dedim sonra arkadaşlar gülmeye başladı ne gülüyonuz la dedim tabi benim jeton sonra düştü:D

• up
  • İlkokuldayken bir hocama günaydın diyeceğime iyi akşamlar dedim oda bana iyi akşamlar dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 23 Haziran 2015; 13:32:05 >
  • 12.sınıfım o zamanlar yazılı haftasındayız.bilgi iletişim hocası, astronomi sınavınızı okudum demişti ve bütün sınıf kopmuştu.herkes sustu ben gülmeye devam ettim ve ve hoca bana sen görürsün dedi,baya bi alındı pis kadın :D.hocaya durumu izah etmeye çalıştım ama nafile sözlümden puan kırdı.çok kişinin şikayetçi olduğu ,ders anlatmayan bi hocaydı neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 6 Temmuz 2015; 0:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLowDeaD

Okulda 2. dönemin sonlarıydı çok az kişi geliyor tabi ben de devamsızlık sınırındayım geliyorum işte herkes kafasına göre takılıyor ben derste bir osurmuşum hoca kim osurdu dedi herkes bana baktı ☻

Yav he he kücuk ufur de inanank o nasıl bir uydurmadır öyle

• 5.katta asansöre binip 0 a basacağıma yine 5 numaraya basmak ve bu mal niye gitmiyor demek
  • Marketten kuruyemiş alacakken kuruyemiş reyonuna parayı uzatmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleyna_0412

Annemle dışarıdan konuşup sınıfa girdiğimde hocaya anne demem .🙈

Selam bağyan

• Silmeye karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krimwalde -- 24 Temmuz 2015; 23:24:29 >
  • Geçen hostta döner yedim. Bi eleman geldi masayı temizliyordu. Bir şey sorabilir miyim Lavabo ne tarafta dicektim. Adama afiyet olsun Lavabo ne tarafta dedim. Adam istemsizce siritarak ezici bakışlarıyla tarif etti ve ben sadece kusura bakmayın diyerek o durumdan kurtulmaya çalışmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Swelterangel

Lisede iki kişilik ödev almıştık, hoca kişileri kendisi belirlediğinden samimi olmadığım biriyle çıkmıştım. Uyurken arkadaş aramış işte ne zaman buluşuruz ödevi yapalım diye, ben de yeni uyanmış halimle yav he he tamam tamam hallederiiiiiiiiz diye bağırmışım kapatmışım. Samimi olsa hadi yine iyi de samimi olmadığın birine olunca kötü oluyor be

Edit: Yine aynı çocuk ödeve mola verdiğimiz zaman bana Paranormal Activity'i izlediğini söyledi. Sonra sen izledin mi dedi, ben de evet dedim ki gerçekten izlemiştim. Sonra bana filmde kaç kişi vardı dedi. Ben de oha nasıl hatırlayayım dedim. Çocuk suratıma öylece baktı, sonradan olayı anladım. Sonra aynı gün çocuğun annesi kısır yapmıştı, annesine anne kısır çok güzelmiş demiştim...

filmde kaç kişi vardı derken ben anlamadim?

• quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

quote:

Orijinalden alıntı: Swelterangel

Lisede iki kişilik ödev almıştık, hoca kişileri kendisi belirlediğinden samimi olmadığım biriyle çıkmıştım. Uyurken arkadaş aramış işte ne zaman buluşuruz ödevi yapalım diye, ben de yeni uyanmış halimle yav he he tamam tamam hallederiiiiiiiiz diye bağırmışım kapatmışım. Samimi olsa hadi yine iyi de samimi olmadığın birine olunca kötü oluyor be

Edit: Yine aynı çocuk ödeve mola verdiğimiz zaman bana Paranormal Activity'i izlediğini söyledi. Sonra sen izledin mi dedi, ben de evet dedim ki gerçekten izlemiştim. Sonra bana filmde kaç kişi vardı dedi. Ben de oha nasıl hatırlayayım dedim. Çocuk suratıma öylece baktı, sonradan olayı anladım. Sonra aynı gün çocuğun annesi kısır yapmıştı, annesine anne kısır çok güzelmiş demiştim...

filmde kaç kişi vardı derken ben anlamadim?

Filmde topu topu 3 kişi vardı, bana kaç kişi var diyince oo nerden hatırlayayım demem biraz komik oldu :D Filmi izlemiştim bide :D

• quote:

Orijinalden alıntı: the Magus Ascendant

ilkokuldayım 8. sınıf olması gerek nöbetçiyim,okulun telefonu çaldı,açtım telefonu müdür oğlum bi çay getir bana dedi bizim müdür de çok sert adamdır az dayağını yemedim, ben de telefonu kaparken öptüm baybay dedim nası olduysa sonra çay götürdüm adama dikdik baktı bana kaçtım

Sesli güldüm. Çok iyisiniz gençler.

• Mesai arasında 2 arkadaş önde yürürken ben de arkada hatunla konuşarak bunları takip ediyordum. Bir havuzun etrafını üç kere dolandırmış hıyar ağaları.

• up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.