Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O nasıl utanctir öyle ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIKKAT!!!! Sürekli bir dalgınlık, unutkanlık ya da konsantrasyon sorunu varsa B12 vitamini eksikliği olabilir. Dahiliyeye mutlaka görünün.

Lise sonda dershane sinavinda yanlış kitapcigi isaretlemem, bu yuzden en alt sınıfa düşmem gerekirken hocanın yardımıyla aynı sınıfta kalmam

Unide bazı dersler numaranin son hanesine gore tek veya çift olarak 2'ye ayrılıyor. Tek iken çiftlerin sınavına girdim. Sınıfta bi gariplik var diyorum ama hala uyanamiyorum :d Teklere test olacak denilen sınav yazılı çıkıyor ben hala uyanamiyorum ahaha. Istenilen konular farklı olmasına rağmen 58 alıyorum, çoğu çiftten yüksek

Onun dışında para üstü, şu şişesi, kent kart unutma gibi klasik seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Ocak 2017; 13:44:28 >
  • Küçükken gecenin bi saati tuvalete kalkmıştım. Klozet kapağını açmadan oturup işemiştim.

İlkokuldaki erkek öğretmenime anne demiştim.

• Lisede fizik sınavı kağıdına adı: adı yazmışım bayan hoca notları okuyor benimkini okumadı en son kağıtta ciddi bir şekilde sınıfta adı diye biri varmı demişti sonra sınav kağıdını alıp düzeltmiştim. Allahtan en yakın arkadaşım haricinde durumu pek çakan olmamıştı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kantinde bi kiza carptim elinde kahve falan da vardi lan arkadan ayni kiza benziyo ama dalgindim da pardon kardesim dedim sirtina vurarak elimi napcami saşirdim direk kacmistim

• samsung54 S kullanıcısına yanıt
    Bugün benzer olay başıma geldi. MC'de arkadaş arkamda sandım ve arkama dönerken aradın mı? dedim. Kız bi şaşırdı ne araması der gibi baktı. Pardon arkadaşım sandım deyip geçiştirdim.

Arkamdaki kızdı. Arkadaşım ise erkek.
  • akrabalar geldi çay dağıtıyom.teyzeme ''sanada koayayımmı'' demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Unide derste hocaya soru soracakken askim diye seslenmistim fakülte dekaniydi çok pis utandim ama kimse bozuntuya vermemisti

(Mezun olamadi)

• Sabahti dişimi fırçalamak için banyoya gitmiştim macun yerine el sabunu sıkıp dışime sürmüştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi gün arkadaşla lokantaya gitmiştik. Garson sormuştu "Kola pepsi?" diye. Anlamamıştım "Efendim" dedim. "Kola pepsi?" dedi gene. Gene anlamamıştım. Garson sorarken tişörtüme bakıyordu. Baktım tişörtüme Father's Style yazıyo. Garsona "Father's Style" dedim. Garson dedi "Anlamadım." Dedim ki "Father's Style Babamın Sitili" demek. Garson tekrar sordu "Kola pepsi?" diye. "Hee Kola" dedim ve bir an önce yemeğimizi yiyip kaçmıştık mekandan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 27 Ocak 2017; 22:11:26 >
  • bir keresinde csb yazarken sonuna zebani koymayı unutmuştum

• 6. Sınıf Fen ve Teknoloji dersindeyiz. Dersin sonlarındayız. Çöpün orda kalem açıyordum sanırım. Hazır kalının yanındayım. Hocam lavaboya gidebilir miyim diyip kapıyı açıp çıktım. Hoca dedi bekle az kaldı. İçeri bi adım attım. "Olm daha 5 dakka var" diyip utançtan kaçmıştım sınıftan.

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

Otobüs'ün kapısı kendi kendine açılıyordu bozuktu sanırım, bende refleks olarak tanıdık bir bina gördüğüm için dalgınlıkla inmiştim otobüs hareket halindeydi ama durağa yaklaştığı için yavaşlıyordu. sonra biraz bacağım incildi topallıyordum şöför geldi baktı iyiyim deyince gitti ama arkadan gelen otobüs şöförü su vermek istedi otobüse bindim su içiyordum ortalara bir yere oturup yanlışlıkla son durağa kadar gitmiştim o sersemlikle Sonra şöför akbil basmana gerek yok götürürüm dedi bende tamam dedim yol uzun olduğu için arka köşeye oturdum uyuya kalıp tekrar başakşehirden mecidiyeköye gitmiştim :D

Şöför gerizekalı demesin diye inip başka otobüse binerim dedim farklı otobüse bindim. Sabah evden çıkmıştım İşe ikindiye doğru yetiştim böyle mallık varmı

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

Yalnız konu efsane olmuş.Ben hoşlandığım kıza abi demiştim aaftsfds.

• Geçen yıl derste hoca beni ayağa kaldırmıştı. Bayağı bi bekledim. Dalmışım tabi. Elif Dedim türküsünü demiştim. Hoca bana bakıyor ben söylüyorum. Oyle bi dalmışım ki herkes beni izliyordu. Arkadan Kerem diye bi arkadaş bağıra bağıra "Ali bide Müslüm Baba sòylesene" demişti. Rezil olmuştum Ama sesimin güzel olduğunu anladım ve gösterdim. Hatta müzik hocası bi gün "Eledim ben Eledim" söyletmişti. Bide 1.Sınıf ilk gün hiç unutmam öğretmenime anne demiştim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.