Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizli-Eskişehir otobüsündeyim eskişehire dönüyorum.Afyonun meşhur bir dinlenme tesisi vardır.Tuvalete gittim ama bi an zaman mekan kavramım kayboldu evdeymişcesine (hunharca) gayet sesli bir şekilde ihtiyacımı gidermiştim.Çıktığımda bana atılan bakışları unutamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu şort cebimde unutarak denize girdim.
    Bayramda misafirlerin elini öperken bir misafirin arkamdan bir şey alması (kıyafetimin ipe asılı olan etiketlerini çıkarmamışım )

• Dip not: Ben değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 20 Ekim 2014; 17:25:17 >
  • 15-16 yaşlarımda babamın arabasından eşyaları almak için kapıyı açtım ve içeri girdiğimde arabanın teybi farklı olduğunu fark ettim dışarı apar topar çıktım ve başkasının arabasını açtığımı fark ettim mazda 626 :)

• Bakkaldan bişey alırken parayı vermeyi unutmam
    Bakkaldan bişey alırken para üstünü aldıktan sonra ekmeği almadan çıkmam
    Bakkala ekmek almaya gidip abur cubur alıp gelmem ve annemden bir çif terlik yemem

Ve daha niceleri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bi kere erkek müşteriye buyrun hanımefendi demiştim

ulan birisi bana yaptı bunu burgerking'de tipim kızı andırmıyor hatta alakası yok. saçım desen kısa. yanımda da bir sürü kız vardı adam da bozuntuya vermedi rezil olmuştum. gaziantep'te mi oldu sizin bu olay?

Hocam gaziantep sankoda mı oldu bu Orada yöneticilik yaptım 1 sene

• Hastanede ziyaret icin girdigim odanin ameliyathane olmasi.. baktim adamlar tip tip bakiyor. Adamin biri cikartti

• Bir elimde döner bi elimde ayran vardı yanlışlıkla döner yerine ayranı çalkamıştım.

Edit: Ayran yerine döneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady2Die -- 8 Ocak 2015; 3:41:40 >
  • Unide derste hocaya soru soracakken askim diye seslenmistim fakülte dekaniydi çok pis utandim ama kimse bozuntuya vermemisti

• bina görevlisine hocam demem o sıradada bir bayan vardı oda gülmüştü bana

okula giderken çantayı unutmam bunu okula gittiğimde farketmem

çocukken sökülmüş kaydırağa hunharca atlamam

markete girip ücret ödemeden çıkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

Bir elimde döner bi elimde ayran vardı yanlışlıkla döner yerine ayranı çalkamıştım.

Edit: Ayran yerine döneri

gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemle markete girmiştik sonra çıktım ben önden annem ilerde sanıyordum birtane arkadan anneme benzeye kadının koluna girdim annem sandım onu sonra güldük allahtan kadın yapıştırmadı bitane

• Lise 3 veya 4 teydim sırada dindar ve temiz bir kızla oturuyorduk. Ben genelde daldığımda saçma sapan konuşurum ve ne dediğimin farkında olmam. Bir gün sınıftayız ders coğrafya. Aşırı sıkıldım ve yine daldım. Mal mal şeyler düşünürken yanimdaki kıza MEMENİ YİRİM diye bağırmışım herkes bana bakıyo ama ne dediğimin farkında değilim. Hoca ikimizi dışarı çıkardı Allahtan tatlıya bağladık yoksa...

• Spor salonundan çıkarken galoşları çıkarmayı unutup motoru galoşlu ayakkabılala sürüp eve kadar o şekilde gitmem
  • Çok olmamıştır 1-2 hafta en fazla işte otobüsten indim yukarı yokuş çıktım falan, karşıya geçeceğim sağdan arabalar geliyor ben bakmıyorum tabii sola doğru bakarak karşı kaldırıma tam geçerken araba bana çarpıyor yere düşüyorum. Sonra ne olduğunu anlamadan yavaşça kalkıyorum -bu arada kulaklıkta müzik dinliyordum, evet düşmeme rağmen dinlemeye devam ediyordum- adam bir şeyin var mı falan dedi yok iyiyim dedim yoldan geçen adamlar geçmiş olsun kardeş diyor olayın şokunu atlatamadım tabii hala müzik dinliyorum. Sonra ben yürümeye devam ettim hiçbir şey yokmuş gibi adam önüme geldi arabayla gel seni hastaneye götüreyim dedi ben de iyiyim bir şeyim yok dedim el sıkıştık gitti.

Sonra tabii okulda revire gittim buz falan tuttuk öyle bitti gitti.

• Mcdonalds kasiyerine akbil vermistim.

• Elektirikler kesildiginde hemen telefonun flashini acmam ve olm bu telefonun flashi acik kalsinda sarja takayim elektrikler gelene kadar acik dursun demem ve sonrasinda sarja takinca sarj olmadigini anlamam.

Mouse yerine telefonu koymam ve telefonu hareket ettirip hareket etmedigini anlayinca yine bozulmus bu demem

• Telefon elimdeyken kaybettim korkusuyla telefonu aramam

• 7. sınıfa bizim bahçe büyüktü biraz top oynuyoduk sahanını bi yanındada file var voleyboll oyannarı genelde neyse ben topla koşarken kendimi kaptırmışım fileye bir takıldım sırt üstü yere düştüm film sahnesi gibiydi

benim efsaneler derste olur beyler bayanlar bir gün dil anlatım dersindeyiz dalmışım ama ne dalış isim tamlamalarını işliyomuşuz hoca bana bi ad söyle dedi mehmet dedim sınıf koptu herkes ne malsın falan diyo ahaha çok komikti ya
  • Atleti çöpe atmıştım.

Bi keresinde annem arabayla alacaktı orta okuldayken, elimle otostop işareti yapıp otostop çekiyorum diyecekken otuzb*r çekiyorum demiştim.

arkadaşın kalemi derste elime almışım farkında değilim 1 ders boyunca kalemi heryerde aramıştık.

Soğukta çıkarken kotun altına içlik giyeyim diyip içliği giydikten sonra kotu giymeyi unutup dışarı çıkmam.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.