Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazada telefon çalarken mikrofonu açıp alo demem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey yok arkadaşlar. Bu konu çok komedi diye iş yerindeki arkadaşlarıma mail ile linki yollayayım derken, yanlışlıkla aynı isimli müdüre attım maili. Maili atarkende kendi aramızda olduğu için argo kelimeyle yazdım. Double oldu. Al sana dalgınlık. Hala gülüyorum.
  • Havuza girmek için mayo giymiştim sonra havuza atladığımda bakstırı çıkarmadığımı anladım

Çoğu kez dalgınlıkla megofana alo telefona kimo demem

Turnikllerden çıkarken kentkartı çıkarmak

• Matematik hocasınında çok gürültülü 1şekilde sövmüştüm Allahtan okulun son günüydü.
  • Ise giderken ayakkabimi unutmustum...
    Bisikletle gittigim icin bisiklet ayakkabimi giyiyorum. Normal ayakkabim da ya ofiste oluyor ya da canta ile yanimda goturuyorum. Unuttum oyle bir gun.

Bigun Polonya'dayiz. Dogum gunu partisi duzenledim. Erasmustan 3-5 Turk arkadas, 5-10 farkli ulkelerden, 10-15 de Polonyali var. Bayagi kalabalik yani.
    Biz millet gelmeden 3 saat once falan basladik icmeye. Neyse,

Polonyali kizlardan biri gelirken yeni ev arkadasini getirdi partiye. Kiz da cidden guzel ama. @Black Rosé Immortal Selcuk anlatsin.
    Kapiyi acmaya gittim ben. Selcuk ve bi arkadas daha geldi, Burak. Ingilizce konusuyoruz tabii. Kizlarla tanistik, yeni kiz kimmis falan filan, herkes "nays to miit you" falan, bi an Selcuk'dan "memnun oldum" sesi geldi. Emin olamadim ama ben, acaba ben kafamdan cevirdim mi cumleyi, yoksa gercekten oyle mi dedi diye.
    Bi 10 saniye falan bosluga odaklandim boyle... Olayi cozmeye calisiyorum.

Sonra kafayi Selcuga cevirdim, huehauheauhaue gulmeye basladik. Dalmis bu memnun oldum demis hiyar.
    Kizlar sandi onlara guluyoruz.
    Butun gece mutfakta takildilar... 2 kelime muhabbet edemedik.

• Yoklama alınırken hoca ismimi söylerken burada yerine efendim demiştim bi kaç kere.
  • pencere açıkken donuma kadar soyunmuştum allahtan gece vaktiydide kimse görmedi
  • Din Hocama Pez***nk diye bağırmam 😞

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun aksam yatmadan once lenslerimi cikarmaya usenmistim cikarmadim sabah kalktim once biraz bulanik gordum lan gozler bi acildi evde bagirmaya basladim lan goruyom goruyom acildi gozlerim diye bi an mutlu oldum lavaboya girince acik lens kutusunu gorunce aci gercekle yuz yuze geldim.

Biraz once de bindim otobuse istanbul karti bastim oturdum koltuga eli cebime bi attim telefon yok has.... dedim bi baktim sol elimdeymis telefon.

• ortaokulda iş teknik dersinde hoca yanılmıyorsma bir konunun bilgi kayankları nelerdir diye soru sormuştu ben ise atlangoçluk yapıp saymıştım
    metal kaynak,gaz kaynak su altı kaynak oksijen kayank diye.Tüm sınıf hunharca gülmüştü kim bilir kafam nerdeydi o sıralar
  • Daha dün, metroda cikis turnikelerine kart okutmaya calistim

• Tam bu konuyu okurken oldu. Babamin isyerindeyim telefonlara bakiyorum. Tam telefon calarken ablam da aradi iki elimde iki telefon, ablami reddedip isyerinin telefonunu actim 'Alo efendim abla' dedim. Allahtan arayan musteri bayanmis da rezillik cikmadi

• satış temsilciliği yaparken günün verdiği yorgunluk sonucu müşteriyi karşıladıktan sonra müşterinin - hedmi kablolara bokabilirmiyim demesi ve benimde bokabilirsiniz buyrun demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schweini94 -- 10 Eylül 2014; 14:28:16 >
  • Geçen yıl kız arkadaşımla mesajlaşırken kaldırımdaki ağaca çarptım saat 10 gibiydi karanlık etrafa baktım kimse yoktu allahtan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 10 Eylül 2014; 15:07:46 >
  • Arkadasin evini arayip nerdesin diye sormak.

• Gecen gun sevgilimin annesine askim dedim

• Yeni aldığım tshirtin üzerindeki boydan boya Medium yazısını çıkarmadan dışarı çıkıp köşe başında arkadaşı 15 dk bekledikten sonra göbeği kaşımak için el attığımda farkedip o yerden hızlıca uzaklaşmam :D
  • aceleyle turnike olayına +1 ben şanslıydım düşmedim yer marmaray üsküdar şubesi
  • yemekhanede yemek yedikten sonra tepsimi bulaşıkların olduğu yere koymam gerekirken eli tepsili çıkışa yönelmem.neyse ki fazla ilerlemeden kıvrak bir hareketle yönümü değiştirmiştim.eli tepsili dışarıya kadar gitseydik rezillik büyük olurdu.
  • çiğ köftecide açtığım ayranı çalkalamam.. bu 2-3kere geldi başıma allahtan ağızını çok açmıyordum
    köyde aceleyle evden çıktığımda 15dk boyunca bi tepeye çıkmam ve yalın ayak olduğumu farketmem

daha çok vardır da aklıma bunlar geldi, geldikçe yazarım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.