Şimdi Ara

Dali zensor 3 için amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stereo sistem için "Dali zensor 3" siparişini verdim, buna uygun dijital girişli amfi arıyorum.

dijital giriş çünkü,
    anakartın onboard ses çıkışları (analog) çalışmıyor (yaktık),
    anakartın onboard ses in, dijital çıkışları (optical, coaxial) çalışıyor.
    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

veya yeni bir ses kartı ve analog çıkışlı amfi mi almalıyım, her türlü masraf kabarık.

değerli üstatlarımdan, düşündüklerim ile ilgili veya başka alternatif tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 15 Ekim 2015; 21:52:36 >

• fewlive99 F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sesi alan kaynaktaki digital giriştir. Ses kartındakiler çıkıştır. Bu genelde yanlış söyleniyor bilin dedim. Anakartın ses kartını filan boşverin ses kartı olarak en kötü creative titanium hd alın ikincielde 250 lira. Asio ile Hqplayer iyi gider. Veya ses kartı yerine dac olarak hrt music streamer ii yada audiotrack prodigy cube almalısnız. Amfiye gelirsek Pm5005-6005 gibi bişey düşünebilirsiniz. Denon almayın aşırı sert çalar zensor ile. Rega brio r modelide ikincielde 1500 civarı ederi var iyi seçim olur. Amfiye ne verirsiniz bilmem ama Zensor 3 ile tripath amfi filan olmuyor denon pma520-720 ile de sert çalar o sebepten bu seviyedeki amfileri tercih etmelisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zensor 3 kullanıcısı olarak söylebileceğim en önemli şey, bu hoparlörleri doyurabilmek için kanal başına 40-50watt veren bir amfi lazım. Sonrasında ne kadar verşrseniz alıyor :)

Zensor 3 alıp da pcnin analart üzerindeki ses kartını kullanmak saçma olur...

Amfi olarak yukaridaki arkadaşın dediği gibi marantz 5005-6005 çok iyi çalıyor zensor ile

Denona da uyumlu diyorlardı ama dinlemediğim için yorum yapamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Öncelikle sesi alan kaynaktaki digital giriştir. Ses kartındakiler çıkıştır. Bu genelde yanlış söyleniyor bilin dedim. Anakartın ses kartını filan boşverin ses kartı olarak en kötü creative titanium hd alın ikincielde 250 lira. Asio ile Hqplayer iyi gider. Veya ses kartı yerine dac olarak hrt music streamer ii yada audiotrack prodigy cube almalısnız. Amfiye gelirsek Pm5005-6005 gibi bişey düşünebilirsiniz. Denon almayın aşırı sert çalar zensor ile. Rega brio r modelide ikincielde 1500 civarı ederi var iyi seçim olur. Amfiye ne verirsiniz bilmem ama Zensor 3 ile tripath amfi filan olmuyor denon pma520-720 ile de sert çalar o sebepten bu seviyedeki amfileri tercih etmelisiniz.

öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim,
    evet haklısınız, ses kartının "input" u yandı.

hrt music streamer, ne sıfır nede 2.el de, ürün bulamadım.

"CREATIVE HD TITANIUM" 2.el de var, arkadaşın söyLEDiğine göre, 3 yıllıkmış, fiyat 240tl, fiyatı iyimi?

"MARANTZ PM-5005", yaklaşık sıfır fiyatı 1450tl, dijital girişide yok, olsaydı alınabilirdi, tekrar düşünecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Bir zensor 3 kullanıcısı olarak söylebileceğim en önemli şey, bu hoparlörleri doyurabilmek için kanal başına 40-50watt veren bir amfi lazım. Sonrasında ne kadar verşrseniz alıyor :)

Zensor 3 alıp da pcnin analart üzerindeki ses kartını kullanmak saçma olur...

Amfi olarak yukaridaki arkadaşın dediği gibi marantz 5005-6005 çok iyi çalıyor zensor ile

Denona da uyumlu diyorlardı ama dinlemediğim için yorum yapamam.

öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim,

"MARANTZ PM-5005" tek seçenek gibi, bakalım artık..
  • dijital girisli bir ampli alirsaniz hali hazirdaki anakart dijital cikisini kullanabilirsiniz. ekstra ses karti almaniza gerek kalmaz. ama ampli sadece analog giristen ibaret olacaksa size tavsiyem ses karti yerine dac almaniz yonunde olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkür ederim,

"MARANTZ PM-5005" amfi olarak bunu düşünüyorum,

ses kartı ve dac ların 2.eli hemen hemen yok,

dac mı?
    Cambridge Audio DacMagic 100 Analog Converter (750tl)
    http://www.canhifi.com/...magic-100-111.8797.aspx

ses kartı mı?
    "CREATIVE HD TITANIUM" 2.el (250tl)
    http://www.sahibinden.c...a-full-191495360/detay/

yukarda söylediğim dac ile ses kartı arasında önemli derecede fark yoksa, 250tl ye ses kartı daha makul olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "MARANTZ PM-5005" siparişini verdim.

düşündüğüm ses kartı satıldı,

2.el de düşündüğüm bu 2 dac ürünü var, sizce hangisi alınmalı?

SÜPER PRO DAC 8 (225tl)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-super-pro-dac-8-213769188/detay

Hrt istreamer dac (iphone,ipad) (270tl)
    iphone ve ipad için yazıyor, pc için olmazmı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-hrt-istreamer-dac-iphone%2Cipad-222325450/detay

• fewlive99 F kullanıcısına yanıt
    Hrt ve prodigy cube şuan piyasada yok malesef. Titanium hd yada yukarıda verdiğiniz cambridge dac'ı alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "MARANTZ PM-5005" ve "Cambridge Audio DacMagic 100 Analog Converter" siparişini verdim.

"Dali zensor 3"ü kargo az önce getirdi, sırada amfi ve dac kaldı.

"Dali zensor 3"ü z5500e bağladım, amfi ve dac gelinceye kadar,

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

• "MARANTZ PM-5005" üm geldi,

"Dali zensor 3"ün 2 hop kablasu, amfinin "A" kısmındamı "B" kısmındamı olmalı?

amfi ile gelen elktrik kablosunumu kullanacaz yoksa adaptör gibi bişey mi almamız lazım?

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 17 Ekim 2015; 18:04:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fewlive99

"MARANTZ PM-5005" üm geldi,

amfi ile gelen elktrik kablosunumu kullanacaz yoksa adaptör gibi bişey mi almamız lazım?

Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi Dali zensor 3 için amfi önerisi

Amfiniz ve hoparlörünüz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Amfinin A çıkışlarına bağlayın.

• quote:

"MARANTZ PM-5005" üm geldi,

Hayırlı olsun a kısmına bağlayın. Kırmızı ve siyah kablolar doğru takılı olsun farklı kablo telleri değmesin birbirine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler arkadaşlar,

amfinin bağlantıları bu şekilde yaptım, kaynak "samsung s3mini"
    ama ses aşırı kötü, bu durum normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 18 Ekim 2015; 13:15:04 >
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar,

amfinin bağlantıları bu şekilde yaptım, kaynak "samsung s3mini"
    ama ses aşırı kötü, bu durum normalmi?

Selamünaleyküm

Bilgisayar bağlantısı yapıp CD girişine bağlar misiniz? Oynatıcı olaeak da Foobar2000 indirip deneyin.

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    aleykümselam,

konu başlığında belirtmişim zaten, bilgisayarın analog girişleri çalışmıyor, dijital girişleri çalışıyor,
    amfinin phone girişindeki 2 rca kablosunu, resimdeki çevirici ile yapsam, pc nin dijital deki giriş çalışırmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewlive99 -- 18 Ekim 2015; 13:27:51 >
  • Sanmıyorum hocam. Çalışmaz herhalde. Araya bir DAC girmesi gerekir diye biliyorum.

• Niye pohono girisi cd degil

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    hangi giriş olmalı, ben billmiyorum.

cd mi olmalı? birazdan deniyecem bakalım...
  • quote:

hangi giriş olmalı, ben billmiyorum.

cd mi olmalı? birazdan deniyecem bakalım...

Phono girişini unutun. Phono girişi pikap bağlamak içindir. Uzaylı sesi duyarsınız phono'da. CD , Tuner, Network vs birini seçin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.