Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar Bim markette 5 litrelik su (ismini hatirlamiyorum ama dandik deildi) 1.25 YTL
    toplam 4 tane alsak 5 YTL yapiyor. zaten 19 litre damacanalar 5 ytl böylelikle 1 litre'yi bedavaya getirebiliriz
  • 1,5 litre Erikli ..............0,55 ytl
  • arkadaşlar ufak bir araştırma yaptım şu anda realde 5 lt özkaynak su 1,19ytl, kangurum.com da ise 5 lt nestle 1,49 ytl ama migros club carda yani 20 lt si 6ytl ye geliyo, bnm evime gelen 7,45 ytl ve 19 litre kafadan 1 lt kardayım ve 1.5 ytl daha az ödüyorum...
  • Çağdaş marketlerde 5lt niksar su 0.99 ytl. Tadida gayet güzel. 20 ltsi 3.96 ytlye geliyorki bence en uygun çözüm bu.

Tek sorun ürün çok çabuk tükeniyor takip edip almak gerekli.

Birde Makromarkette kampanya vardı geçen ay 12 adet 1.5 ltlik sağlık su (toplam 18 lt) 3 ytl idi. Yalnız kampanyada en fazla iki koli alabiliyorsunuz. Ben gir çık ili 7-8 koli almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FormuLAkers

Çağdaş marketlerde 5lt niksar su 0.99 ytl. Tadida gayet güzel. 20 ltsi 3.96 ytlye geliyorki bence en uygun çözüm bu.

Tek sorun ürün çok çabuk tükeniyor takip edip almak gerekli.

evet ben de dün gördüm kaptım hemen
  • Ankara Balgat'ta ikamet etmekteyim. Daha önce antalya'da tadıp beğendiğim ceysu'ya üyeyim ve özellikle erikli'deki tatsız davranışlardan sonra bu sudan gayet memnunum. Fiyat, servis ve su kalitesini birleştiren bu firmayı bence önümüzdeki aylarda sıkça duyacaksınız...
  • Ceysu damacanaları kafana düşsün diycem şimdi.
    Adam bot sanki, paso "ceysu aldım memnunum"

Hayatsu kullanıyorum 6 ytl şu an...Reverse Osmos a geçmek istiyorum ama filtre fiyatları ile ilgili bilgim yok. Yüzü astarından pahalıya gelmesin

Bu arada günlük, meyve sebze yıkamak, yemek suyu, çay vs için Philips in musluğa takılan cihazından aldım. Japon malı. Memnunum. 120 ytl gibi bir fiyatı olsa gerek. 6 ay gidiyor filtresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Eylül 2008; 13:51:27 >
  • onun filtresi ne kadar ?
  • Ürün şu. Ben en uygun mavibilgisayardan bulmuştum

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=101272

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

Filtresi yaklaşık 55-60 ytl civarında. Ilk aldıgınızda filtre oluyor içinde. Yani 6 ayda suya vereceğiniz paradan ucuza malolur. Ama içmek için kullanmayın, ben kullanmıyorum. Musluk suyunun tadını inanılmaz degiştiriyor ama yinede emin olamadım içmek konusunda..Şimdilik yemek, çay, sebze, meyve yıkamaya kullanıyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Eylül 2008; 16:37:23 >

• Bu bizim arsenikli suyu filtreler mi acep?
  • The hollow fiber membrane contains more than 520 billion micropores that are small enough to remove particles down to 0.1ųm. It eliminates 99.99% of bacteria, rust and other particles larger than the micropore size from your tap water without removing calcium, magnesium and other minerals that are vital to your body. The granular activated carbon removes the unpleasant chlorine smell and taste.
  • Metal zehiriyle ilgili bir açıklama yok galiba.
  • Reverse osmos cihazlar arsenik gbi materyalleri temizliyor diye biliyorum.. Tüm filtrelerin değişimi 30-40 liradır tahminim yıllık.. Ama en sağlamı arayıp sormak tabi..
  • Frida Salihli su için ne dersiniz arkadaşlar??
    İzmir Çiğlideki şube numarasını bilen birisi varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Frida Salihli su için ne dersiniz arkadaşlar??

Bu suyun Kalsiyum oranı üstündeki etikette yazmıyor, neden acaba. Şüphelendim.
    Müşteri Danışma Hattı : 444 0 821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 9 Eylül 2008; 21:56:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Frida Salihli su için ne dersiniz arkadaşlar??

Bu suyun Kalsiyum oranı üstündeki etikette yazmıyor, neden acaba. Şüphelendim.
    Müşteri Danışma Hattı : 444 0 821

Saol dostum yarın bi ararım..Nasıl memnunmusnuz sudan?
  • 19 LİTRE SU... YAHU ALT TARAFI SU (30 SENE ÖNCEYİ HATIRLIYORUMDA VAH HALİMİZE) 6,5 -7- 8 YTL...
    BUNA SADECE KOCA Bİ ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DENİR .. AYIP AYIP.. YANİ BURASI ATAŞEHİR DİYE SOYGUN MU YAPMANIZ LAZIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 9 Eylül 2008; 23:36:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultanlı

19 LİTRE SU... YAHU ALT TARAFI SU (30 SENE ÖNCEYİ HATIRLIYORUMDA VAH HALİMİZE) 6,5 -7- 8 YTL...
    BUNA SADECE KOCA Bİ ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DENİR .. AYIP AYIP.. YANİ BURASI ATAŞEHİR DİYE SOYGUN MU YAPMANIZ LAZIM...

K.Çekmece'de daha yeni 4 ytl. oldu son zamlardan sonra.
  • bu su bayilerinin gözü dönmüş kaptırdığına gidiyor. haram zıkkım olsun ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultanlı

19 LİTRE SU... YAHU ALT TARAFI SU (30 SENE ÖNCEYİ HATIRLIYORUMDA VAH HALİMİZE) 6,5 -7- 8 YTL...

K.Çekmece'de daha yeni 4 ytl. oldu son zamlardan sonra.

Hangi marka su 4 Ytl
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.