Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator

Tansaşta Abant/Ceysu diye iki markanın 5lt lik şişeler 0,95tl ye satılıyor...

Alıntıları Göster
    Yalovada Esin su var 19.lt 3.5 TL içimi çok tatmin edici çok yumuşak bir su gerçekten .. Tavsiye ederim ..Ucuz olmasının sebebi Yalovanın suyu olması ..
  • quote:

Teşekkürler, yeni inserte de bakmayı unutmuşum bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

quote:

Teşekkürler, yeni inserte de bakmayı unutmuşum bu arada :)

Alıntıları Göster
    kipada hala var mı damacana 3 tl di? bilen var mı
  • fırsata bak
  • benim gibi günde 1 damacana su bitiren bir ailen varsa epey sıcak oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

fırsata bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldcyclist

benim gibi günde 1 damacana su bitiren bir ailen varsa epey sıcak oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

fırsata bak

Alıntıları Göster
    a101 ve carrefoursa'da Hisar marka diye bir su gördüm, Sakarya tarafından gelmiş sanırım.
    Carrefour- a101
    50 ml...........15 krş-20 krş
    1,5 litre........30 krş-40 krş
    5 litre...........95 krş
    19 litre fiyatı göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

peki arkadaşlar.. bu damacananın altındaki üçgen işareti içinde hangi rakam var???

3 ve 7 zehirli kimyasallar içeren damacana anlamına mı geliyor????

suyun içimi önemli ama damacana güvenliği??

özellikle bebekli aileler???

bu linkte ayrıntısı ile bulabilirsiniz

http://www.suhijyeni.com/Damacana-ve-Pet-Siselerde-Yer-Alan-Numaralarin-Anlami-Nedir_2.html

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

turkuaz simdi isim degisti damla oldu cesme suyu arıtıyorlar kesinlikte tavsiye etmem cok yerdede söyleniyor.

hayat suda yaramaz danone hic bir ürünü güven vermez oda cesme suyu.

---------------
    erikli yada nestle tavsiyem daha baska guzel sularda var iyi arastırın.

ph olsun ne sekilde islemlerden gecmis bakın

bu arada aytac suda guzeldir

öncelikle bu konuda yazma ihtiyacı duydum, ben su kimyası çalışıyorum, ögretim üyesiyim, damla su için söyledikleriniz eskiden doğru idi ama şimdi damla su arıtma suyu degil, doğal kaynak suyudur.

arıtma sular ile doğal kaynak sularının ayırmanın çok basit bir yolu var şişenin etiketinin üzerine bakın etiketin alt kısmı mavi renkte ise doğal kaynak suyudur, kahverengi ise arıtım uygulanmıştır (RO vb.)

İNSANİ TÜKETİM AMAÇLI SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 17.02.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25730

bu kurala dikkat ederseniz piyasada bulunan arıtım sularını kolayca tespit edebilirsiniz. hayat su için çeşme suyu demişsiniz, öncelikle hayat su da doğal kaynak suyudur üstelik mineral dengesi açısından da son derece uygun bir sudur. hangi açıdan olumsuz olduğunu söylerseniz bizde bilgilenmiş oluruz. yanlız mış, miş, muş, falan, filan gibi laflar ile degil hangi açıdan kalsiyum, mazgnezyum, ph, şu yönetmelige aykırı oysa benim önerdigim suyun (hangi markanın bayisisiniz bilmiyorum onu karşılaştırın bende cevabınızı vereyim). ben marka önermiyorum sudan çok ürünlerin temizlik ve hijyenine dikkat edin istediginiz markayı için tek tavsiyem içtiğiniz su RO olmasın yeter.

arkadaşlar benim derdim marka degil bu ülkede bir çok kaliteli su var, örneğin saka su, pınar madran, hayat su, hatta buzdağı su arkadaşın söylediği aytaç su, yada yumuşak suları sevenler için koru su gibi bunlar oldukça iyi markalar. ama hayat ı sakayı madran ı geçip bunlarda su mu , çeşme suyu bunlar der ve bok atarsanız, bir tane su var oda aytaç derseniz hatalı olur. erikliyi özellikle yazmadım google da biraz aratırsanız bakanlıktan fason su satabilmek için aldıkları izin belgesine bile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. bence suyun kalitesinden çok servis kalitesine damacananın temizliğine dikkat edin. su kaliteli de olsa çizik içinde rezil bir damacana size sağlıksız ürünler sunar. ürünlerin temizliğine dikkat edin ve suyunuzun markasınıda arasıra degiştirin farklı ürünlerde deneyin. bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 31 Ağustos 2010; 21:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

peki arkadaşlar.. bu damacananın altındaki üçgen işareti içinde hangi rakam var???

3 ve 7 zehirli kimyasallar içeren damacana anlamına mı geliyor????

suyun içimi önemli ama damacana güvenliği??

özellikle bebekli aileler???

bu linkte ayrıntısı ile bulabilirsiniz

http://www.suhijyeni.com/Damacana-ve-Pet-Siselerde-Yer-Alan-Numaralarin-Anlami-Nedir_2.html

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

turkuaz simdi isim degisti damla oldu cesme suyu arıtıyorlar kesinlikte tavsiye etmem cok yerdede söyleniyor.

hayat suda yaramaz danone hic bir ürünü güven vermez oda cesme suyu.

---------------
    erikli yada nestle tavsiyem daha baska guzel sularda var iyi arastırın.

ph olsun ne sekilde islemlerden gecmis bakın

bu arada aytac suda guzeldir

öncelikle bu konuda yazma ihtiyacı duydum, ben su kimyası çalışıyorum, ögretim üyesiyim, damla su için söyledikleriniz eskiden doğru idi ama şimdi damla su arıtma suyu degil, doğal kaynak suyudur.

arıtma sular ile doğal kaynak sularının ayırmanın çok basit bir yolu var şişenin etiketinin üzerine bakın etiketin alt kısmı mavi renkte ise doğal kaynak suyudur, kahverengi ise arıtım uygulanmıştır (RO vb.)

İNSANİ TÜKETİM AMAÇLI SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 17.02.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25730

bu kurala dikkat ederseniz piyasada bulunan arıtım sularını kolayca tespit edebilirsiniz. hayat su için çeşme suyu demişsiniz, öncelikle hayat su da doğal kaynak suyudur üstelik mineral dengesi açısından da son derece uygun bir sudur. hangi açıdan olumsuz olduğunu söylerseniz bizde bilgilenmiş oluruz. yanlız mış, miş, muş, falan, filan gibi laflar ile degil hangi açıdan kalsiyum, mazgnezyum, ph, şu yönetmelige aykırı oysa benim önerdigim suyun (hangi markanın bayisisiniz bilmiyorum onu karşılaştırın bende cevabınızı vereyim). ben marka önermiyorum sudan çok ürünlerin temizlik ve hijyenine dikkat edin istediginiz markayı için tek tavsiyem içtiğiniz su RO olmasın yeter.

arkadaşlar benim derdim marka degil bu ülkede bir çok kaliteli su var, örneğin saka su, pınar madran, hayat su, hatta buzdağı su arkadaşın söylediği aytaç su, yada yumuşak suları sevenler için koru su gibi bunlar oldukça iyi markalar. ama hayat ı sakayı madran ı geçip bunlarda su mu , çeşme suyu bunlar der ve bok atarsanız, bir tane su var oda aytaç derseniz hatalı olur. erikliyi özellikle yazmadım google da biraz aratırsanız bakanlıktan fason su satabilmek için aldıkları izin belgesine bile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. bence suyun kalitesinden çok servis kalitesine damacananın temizliğine dikkat edin. su kaliteli de olsa çizik içinde rezil bir damacana size sağlıksız ürünler sunar. ürünlerin temizliğine dikkat edin ve suyunuzun markasınıda arasıra degiştirin farklı ürünlerde deneyin. bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmayın

Alıntıları Göster
    arkadaş bence tarafsıızca söylenmesi gerekeni söylemiş zaten. bizim komşuda piyasada alabildiği kadar su çeşidini tahlile göndermiş en ilk abant diye bir su markası çıkmış ama neye göre ilk bilmiyorum (yumuşaklık,mineral,hijyen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 1 Eylül 2010; 22:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

arkadaş bence tarafsıızca söylenmesi gerekeni söylemiş zaten. bizim komşudu piyasada alabildiği kadar su çeşidini tahlile göndermiş en ilk abant diye bir su markası çıkmış ama neye göre ilk bilmiyorum (yumuşaklık,mineral,hijyen)

Abant su gerçekten içimi çok yumuşak bir su. Harbiye Askeri Müzesi'nin kantininde de görmüştüm satılırken, önce bir ön yargıyla yaklaştım ama sonra farkettim ki gerçekten içimi güzel bir su. Yalnız mineral dengelerinin iyiliğini kötülüğünü pek bilemem konuda bilgi sahibi olmadığım için. Açıkçası sürekli tüketmemem nedeniyle de değerlere pek dikkat etmedim, sadece herhalde burada satılıyorsa uygundur demiştim. Ama bir çok sudan iyiydi içimi.

Benim eskiden çok sevdiğim Taşdelen su vardı fakat onu da geçen gün denedim, eski tadı gibi değildi biraz tatlı gelmişti. Hani benim bildiğim suyun hiç bir tadı olmaması lazım. Tabi bu da kişiye göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: can_247

metro grossmarketlere giden varsa

damacanadan bile ucuza gelen ve tad olarak erikli nestle kartelini kıskndıracak bir su var.

rioba su

19 litrelik tek kullanımlık bidonları da var.
    ayrıca gidin 0.5 litrelik alın tadına bakın begenirseniz alırsınız..

kaynak uludag

çok başarılı

tr de olmadığım için fiyat veremiyorum.

KDV dahil fiyatı 2,99 gecen hafta 2 damacana aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çotanak1967

quote:

Orijinalden alıntı: can_247

metro grossmarketlere giden varsa

damacanadan bile ucuza gelen ve tad olarak erikli nestle kartelini kıskndıracak bir su var.

rioba su

19 litrelik tek kullanımlık bidonları da var.
    ayrıca gidin 0.5 litrelik alın tadına bakın begenirseniz alırsınız..

kaynak uludag

çok başarılı

tr de olmadığım için fiyat veremiyorum.

KDV dahil fiyatı 2,99 gecen hafta 2 damacana aldım

Alıntıları Göster
    Su konusunda uzman bir çok kişi var, onlara sorayım belki hatırlarlar.

Cam şişelerde, şişenin üstünde, sırtında su testisi taşıyan köylü kızının figürlerinin olduğu, içimi çok güzel bir su markası vardı.
    Genellikle köftecilerde filan olurdu.

O markayı hatırlayanınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Cam şişelerde, şişenin üstünde, sırtında su testisi taşıyan köylü kızının figürlerinin olduğu, içimi çok güzel bir su markası vardı.

Madran olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Madran olabilirmi

Alıntıları Göster
    suyun ph değeri en yüksek olanı seçmek gerekiyormuş doğru mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: densiz1905

suyun ph değeri en yüksek olanı seçmek gerekiyormuş doğru mu acaba?

pH değeri 7 yada yakın olacak ne çok fazla ne çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iligves

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    en kralı eskişehir kalabak suyu

13 litre 1.5 tl miss

• quote:

Orijinalden alıntı: LostNdumb

Erikli su alıyordum ama calısanların para ustu vermeyerek her defasında cebine atmaları sabrımı taşırdı ve Lido suya geçtim tadı güzel sanırım istanbulda çoğu hastane de bu suyu kullanıyor fiyatı 5.5YTL uzun zaman oldu cok memnunum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pınarsu damacananın ph oranını neden vermemiş acaba sitede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbaran -- 9 Ekim 2010; 14:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

arkadaşlar pınarsu damacananın ph oranını neden vermemiş acaba sitede?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, Etimesgut-Eryaman için, Nestle'nin yerine alabileceğim bir su söyler misiniz? 7 TL damacanası, herhalde Erikli haricinde hepsi daha ucuzdur zaten. Daha ucuz olsun demeye gerek duymadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, Etimesgut-Eryaman için, Nestle'nin yerine alabileceğim bir su söyler misiniz? 7 TL damacanası, herhalde Erikli haricinde hepsi daha ucuzdur zaten. Daha ucuz olsun demeye gerek duymadım :)

Alıntıları Göster
    19tl 3.5tlye alıyoruz normal mi?
  • quote:

arkadaşlar pınarsu damacananın ph oranını ede vermemiş acaba sitede?

evet bende merak etmiştim etiketinde yazmıyor. müşteri hizmetleri ile görüştüm 8.2 oldugunu söyledi. eskiden zorunlu olmadığı için yazmıyorlarmış ama bu konu ile ilgili çok soru geldiğinden yeni etiketlerde yazılacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDC213916

quote:

arkadaşlar pınarsu damacananın ph oranını ede vermemiş acaba sitede?

evet bende merak etmiştim etiketinde yazmıyor. müşteri hizmetleri ile görüştüm 8.2 oldugunu söyledi. eskiden zorunlu olmadığı için yazmıyorlarmış ama bu konu ile ilgili çok soru geldiğinden yeni etiketlerde yazılacakmış

Alıntıları Göster
    ya beleş diye pınar su aldım. ömrümde içtiğim en kötü su diyebilirim. hiç beğenmedim. üstelik ben suyun tadından çok rahatsız olan birisi de değilim ama bu su bana çok battı. ucuz sulara bünye alıştı da kaliteli su karşısında ters tepki veriyor acaba

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.