Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Ankara Etlik semti çin 5 tl ye önerebileceğiniz su markası var mı?

Alıntıları Göster
    kipada 19lt gürpınar su 2.99tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kipada 19lt gürpınar su 2.99tl

Alıntıları Göster
    damla nın coca cola kampanyası bitmiş bu dfa demektir damla da bitti. bakalım kampanyalı nerler var bi araştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

damla nın coca cola kampanyası bitmiş bu dfa demektir damla da bitti. bakalım kampanyalı nerler var bi araştıralım

Alıntıları Göster
    Beşiktaş'ta Sırmakeş 19 Lt.'lik damacana alıyoruz ve tanesine 5.5 TL ödüyoruz. Daha ucuz ve kaliteli tavsiye edebileceğiniz damacana var mıdır?
  • quote:

Alıntıları Göster
    İstanbul bölgesinde olanlar için ta Karadenizin yaylasından çıkıp gelen Erimez Kardağ doğal kaynak sularını tavsiye edebilirim. Lezzeti süper, fabrika 1 yıllık olduğu için herşey son teknoloji. Tanıdığım Bazı arkdaşlarımda bu suyun tesislerinde çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çotanak1967

İstanbul bölgesinde olanlar için ta Karadenizin yaylasından çıkıp gelen Erimez Kardağ doğal kaynak sularını tavsiye edebilirim. Lezzeti süper, fabrika 1 yıllık olduğu için herşey son teknoloji. Tanıdığım Bazı arkdaşlarımda bu suyun tesislerinde çalışıyor

Alıntıları Göster
    İzmirde Şarlak diye bir su var. 2,5 TL. İçimi gayet iyi. Bir senedir kullanıyoruz ne getirenden ve nede sudan bir şikayetimiz yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

İzmirde Şarlak diye bir su var. 2,5 TL. İçimi gayet iyi. Bir senedir kullanıyoruz ne getirenden ve nede sudan bir şikayetimiz yok..

Alıntıları Göster
    Şişli Halide Edip Adıvarda

önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve içimi güzel su var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

neredesiniz dostum izmirin
  • quote:

İzmir Poligondayım, şimdi ısmarladım 3 TL'ye, deneyelim bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

quote:

İzmir Poligondayım, şimdi ısmarladım 3 TL'ye, deneyelim bakalım..

poligonda nedense fiyatlarda yukarı doğru bir eğilim var semtine göre fiyat çekiyor bu firmalarda diğer arkadaş nerede acaba

ben bucadayım araştırayım bakalım varmı şarlak su firması

biber2006 sende kullandıktan sonra iyi veya kötü yorumunu yazarsan memnun olurum dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

biliyorum konu Damacana Su Fırsatları ama bir ek bilgi olsun diye bir makaleden yaptığım alıntıyı aşağıda veriyorum arkadaşlar...Çünkü ülkemizde son zamanlarda yaşanan özelleştirme tartışmalarının su piyasasındaki yansıması hiç de sanıldığı kadar masum değil...dünya üzerindeki su kaynaklarının hızla tükendiği ve petrol kadar değerli hale geldiği düşünülürse bu konu üzerinde de düşünülmeli diye düşünüyorum...

Alıntı :

Dünya nüfusunun yalnızca %5’i suyu ulusötesi şirketlerden satın aldığı halde, şirketlerin su satışından elde ettiği yıllık gelirler daha şimdiden petrol gelirlerinin yarısına ulaşmış durumda. İşte bu muazzam karlılık potansiyeli ulusötesi şirketlerin suyu DTÖ-GATS anlaşması üzerinden ticarileştirme çabalarını meşrulaştırıyor. Fortune dergisinin Mayıs 2000 sayısında su endüstrisinin küresel trendi ile ilgili olarak şu tasvir yapılmıştı: “20. yüzyılda Petrol, devletler ve şirketler için ne ifade ettiyse, 21. yüzyılda da ulusların varlık düzeyini belirleyecek, değerli bir meta olan SU aynı değerde olacaktır.” Aynı tarihte uzmanların su endüstrisi için yaptıkları yıllık gelir tahminleri ise 400 milyar $ ile petrol gelirlerinin %40’ı ya da dünya ilaç sanayiinin üçte biri düzeyindeydi. Ancak, dikkat edilmesi gereken ve ayır edici özelliğe sahip olan en önemli husus, suyun satışından elde edilen bu devasa gelirin dünya nüfusunun yalnızca %5’inden sağlandığı gerçeği. 1998 yılında, bu kez Dünya Bankasınca hazırlanan bir raporda ise su piyasasının 800 milyar $’a yükselmesinin beklendiği açıklandı. Fakat DB, geçen yıl su piyasasının büyüme hedefini revize ettiklerini ve yeni tahminlerin 1 trilyon $’ı aştığını açıkladı.

makalenin tamamını okumak isteyenler için :
    www.antimai.org
    SU B�LG� NOTU
    http://www.antimai.org/mkyy/sumakale.htm

Alıntıları Göster
    turkuaz simdi isim degisti damla oldu cesme suyu arıtıyorlar kesinlikte tavsiye etmem cok yerdede söyleniyor.

hayat suda yaramaz danone hic bir ürünü güven vermez oda cesme suyu.

---------------
    erikli yada nestle tavsiyem daha baska guzel sularda var iyi arastırın.

ph olsun ne sekilde islemlerden gecmis bakın

bu arada aytac suda guzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

turkuaz simdi isim degisti damla oldu cesme suyu arıtıyorlar kesinlikte tavsiye etmem cok yerdede söyleniyor.

---------------

Alıntıları Göster
    yaşasın giresunda fatsu kardağ var süper sular 4 lira damacanası
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

yaşasın giresunda fatsu kardağ var süper sular 4 lira damacanası

Alıntıları Göster
    kardelen su 5 lira. yanında 6 tane de 500'lük küçük pet şişe su hediye ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick fury -- 2 Ağustos 2010; 22:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick fury

kardelen su 5 lira. yanında 6 tane de 500'lük küçük pet şişe su hediye ediyorlar.

Alıntıları Göster
    erikli su 3.75
  • quote:

---------------

yok haocam yanlışın var. coca cola turkuaz ın kötü imajından dolayı bıraktı. sonra damlayı çıkardı. damla bildiğimiz kaynak suyu işlenmiş değil yani.
  • quote:

quote:

---------------

yok haocam yanlışın var. coca cola turkuaz ın kötü imajından dolayı bıraktı. sonra damlayı çıkardı. damla bildiğimiz kaynak suyu işlenmiş değil yani.

Alıntıları Göster
    Damla doğal kaynak suyu diye geçiyor ama tadını hiç beğenmiyorum diğer markalara göre. Bim'de satılan su bile daha güzel bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Damla doğal kaynak suyu diye geçiyor ama tadını hiç beğenmiyorum diğer markalara göre. Bim'de satılan su bile daha güzel bence.

Alıntıları Göster
    Ankara mpeynirci' de 19lt "gürpınar" 3,5tl
    aldım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

erikli su 3.75

Alıntıları Göster
    erikliyi 3.5 a kim satıyor söylede bizde oradan alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

neredesiniz dostum izmirin

Bostanlı
  • quote:

erikli su 3.75

Nerede 3,75?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

erikli su 3.75

Nerede 3,75?

Alıntıları Göster
    Beylikdüzünde Erikliye 7,75 tl veriyorum.. baska marka kesmiyor beni..tek kişi oldugum için zorlamıyor ama ailece yaşasam bütçeye büyük zarar... Abant suyun bayisi varmı acaba bi bakacam buralara...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.