Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barerkican

Beylikdüzünde Erikliye 7,75 tl veriyorum.. baska marka kesmiyor beni..tek kişi oldugum için zorlamıyor ama ailece yaşasam bütçeye büyük zarar... Abant suyun bayisi varmı acaba bi bakacam buralara...

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar.. bu damacananın altındaki üçgen işareti içinde hangi rakam var???

3 ve 7 zehirli kimyasallar içeren damacana anlamına mı geliyor????

suyun içimi önemli ama damacana güvenliği??

özellikle bebekli aileler???

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

peki arkadaşlar.. bu damacananın altındaki üçgen işareti içinde hangi rakam var???

3 ve 7 zehirli kimyasallar içeren damacana anlamına mı geliyor????

suyun içimi önemli ama damacana güvenliği??

özellikle bebekli aileler???

Alıntıları Göster
    fahiş fiyatlardan sonra damacana yerine, marketlerin indirimleri oluyor 5 ve 10lt sularda bunlardan alıyoruz. tansaş falan mutlaka yapıyor erikli, nestle p.life marka sularda indirim genelde 0.9-1.3 arası 5lt fiyatları oluyor, bunlar oldumu alıyoruz ve su bitmeye yakın hep denk geliyor kampayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 4 Ağustos 2010; 10:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

fahiş fiyatlardan sonra damacana yerine, marketlerin indirimleri oluyor 5 ve 10lt sularda bunlardan alıyoruz. tansaş falan mutlaka yapıyor erikli, nestle p.life marka sularda indirim genelde 0.9-1.3 arası 5lt fiyatları oluyor, bunlar oldumu alıyoruz ve su bitmeye yakın hep denk geliyor kampayanlar

Alıntıları Göster
    Zincirlikuyu esentepeden fındık su siparişi veren var mı tel no yazabilir mi?
    Bizim bi amca vardı buraya getiren o bırakmıs yerine gelen akıllı da asla oraya getirmem diyor kafa göz dalardım hıyara yanımda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densiz1905 -- 5 Ağustos 2010; 17:38:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

A101 marketlerindeki buzdağı marka suyu öneriyorum doğal mineralli su olarak geçiyor dikkatinizi çekerim doğal kaynak suyu olarak değil sakaryanın dağlarından gelen bi sudur artı fabrikalarınıda görme şerefine eriştim o kadar hijyenik ve temizlik içerisinde çalışıyorlarki inanın başka su bile içmiyorum içmiyoruz ailecek 5 litresi 1.25 tl ye satılıyor A101 marketlerde alıp deneyin bence

isteyenlere web adresinide veriyorum

www.buzdagisu.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.buzdagisu.com.tr/tr/default.asp

geçen gün ilk defa içtim. içimi güzel, alüminyum oranı düşük. beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: somewherecold

quote:

A101 marketlerindeki buzdağı marka suyu öneriyorum doğal mineralli su olarak geçiyor dikkatinizi çekerim doğal kaynak suyu olarak değil sakaryanın dağlarından gelen bi sudur artı fabrikalarınıda görme şerefine eriştim o kadar hijyenik ve temizlik içerisinde çalışıyorlarki inanın başka su bile içmiyorum içmiyoruz ailecek 5 litresi 1.25 tl ye satılıyor A101 marketlerde alıp deneyin bence

www.buzdagisu.com.tr

Alıntıları Göster
    bu arada ben damacana pınar kullanıyorum 6,5tlden.

• quote:

Orijinalden alıntı: densiz1905

Zincirlikuyu esentepeden fındık su siparişi veren var mı tel no yazabilir mi?
    Bizim bi amca vardı buraya getiren o bırakmıs yerine gelen akıllı da asla oraya getirmem diyor kafa göz dalardım hıyara yanımda olsa

mecidiyeköy gayrettepe bölgesinde fındık su içen yok mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: somewherecold

quote:

www.buzdagisu.com.tr

ama ben artık içemiyorum dostum izmirdeki A101 marketleri hisar su satmaya başladılar......
    başkada getiren olmadığı için şu an için mecburende olsa salihli frida su var onu içiyoruz ondanda çok memnunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

izmirlilere çine topçam suyunu tavsiye ederim.
    rastladığım f/p oranı en iyi su diyebilirim.
    sadece 3.5 tl

usta bende bucada oturuyom, yensu kullanıyoz sabah sipariş verirsen 3,90 tl sonra söylersen 5 tl

Topcam markasının içimi nasıl bide tel no verebilir misin deneyelim olmazsa ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

quote:

sadece 3.5 tl

usta bende bucada oturuyom, yensu kullanıyoz sabah sipariş verirsen 3,90 tl sonra söylersen 5 tl

dostum istersen benim kullandığım suyu dene bende bucadayım salihli frida su kullanıyoruz...almak istersen pm at bana adresini telefonunu ben yönlendireyim aldığım satıcıyı ben yönlendirirsem 3.50 yoksa 4 tl ye alırsın baya bir müşteri kazandırdığım için 3.50 den veriyorlar benim tanıdığım dediklerime

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

quote:

quote:

sadece 3.5 tl

dostum istersen benim kullandığım suyu dene bende bucadayım salihli frida su kullanıyoruz...almak istersen pm at bana adresini telefonunu ben yönlendireyim aldığım satıcıyı ben yönlendirirsem 3.50 yoksa 4 tl ye alırsın baya bir müşteri kazandırdığım için 3.50 den veriyorlar benim tanıdığım dediklerime

Alıntıları Göster
    Suyun f/p olarak önerileceğini tahmin etmezdim bunu da gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Suyun f/p olarak önerileceğini tahmin etmezdim bunu da gördüm

Alıntıları Göster
    Balıkesir/Burhaniye Kipa'da 19 litrelik pet damacanada 3 TL'ye satılan bir su var. Rağbet görüyor. Markayı hatırlayamadım şimdi. Bu damacanalara da takılabilen pompalar varmış ayrıca. Ben göremedim henüz.

Tabi 750 metre ileride, Burhaniye'nin içinde çeşmeden Düdüklü suyunu ücretsiz doldurma şansınız da var ki milletin üşendiğinden para verip aldığı bu suyu biz 19 litrelik 3 damacana halinde doldurup, evde paşa paşa kullanıyoruz :) Yol parası 2 lira tutmuyor. Yakınlarda olanlar ise gerçekten şanslılar.

• Kızılay suyu da çok iyimiş.. Kaynağı şile dağlarıymış.. Şu an Pınar ve Aytaç kullanıyorum. Her ikisi de sakarya yöresi suyu.. İçim olarak her ikiside aynı gibi.. İçimi yumuşak
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kızılay suyu da çok iyimiş.. Kaynağı şile dağlarıymış.. Şu an Pınar ve Aytaç kullanıyorum. Her ikisi de sakarya yöresi suyu.. İçim olarak her ikiside aynı gibi.. İçimi yumuşak
    metro grossmarketlere giden varsa

damacanadan bile ucuza gelen ve tad olarak erikli nestle kartelini kıskndıracak bir su var.

rioba su

19 litrelik tek kullanımlık bidonları da var.
    ayrıca gidin 0.5 litrelik alın tadına bakın begenirseniz alırsınız..

kaynak uludag

çok başarılı

tr de olmadığım için fiyat veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_247

metro grossmarketlere giden varsa

damacanadan bile ucuza gelen ve tad olarak erikli nestle kartelini kıskndıracak bir su var.

rioba su

19 litrelik tek kullanımlık bidonları da var.
    ayrıca gidin 0.5 litrelik alın tadına bakın begenirseniz alırsınız..

kaynak uludag

çok başarılı

tr de olmadığım için fiyat veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Bursa Yıldırım da kampanya aranıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

quote:

Orijinalden alıntı: tergen

erikli su 3.75

Nerede 3,75?

o sahte erikli'dir. erekli falandır. dikkatli oku
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

quote:

İzmirde Şarlak diye bir su var. 2,5 TL. İçimi gayet iyi. Bir senedir kullanıyoruz ne getirenden ve nede sudan bir şikayetimiz yok..

İzmir Poligondayım, şimdi ısmarladım 3 TL'ye, deneyelim bakalım..

poligonda nedense fiyatlarda yukarı doğru bir eğilim var semtine göre fiyat çekiyor bu firmalarda diğer arkadaş nerede acaba

ben bucadayım araştırayım bakalım varmı şarlak su firması

biber2006 sende kullandıktan sonra iyi veya kötü yorumunu yazarsan memnun olurum dostum

Geç oldu biraz kusura bakma dostum, tadı daha önce kullandığım Çine Topçam Madran'dan çok farklı değil gibi yani idare eder..

• quote:

quote:

quote:

quote:

İzmirde Şarlak diye bir su var. 2,5 TL. İçimi gayet iyi. Bir senedir kullanıyoruz ne getirenden ve nede sudan bir şikayetimiz yok..

poligonda nedense fiyatlarda yukarı doğru bir eğilim var semtine göre fiyat çekiyor bu firmalarda diğer arkadaş nerede acaba

biber2006 sende kullandıktan sonra iyi veya kötü yorumunu yazarsan memnun olurum dostum

Geç oldu biraz kusura bakma dostum, tadı daha önce kullandığım Çine Topçam Madran'dan çok farklı değil gibi yani idare eder..

tşk ederim ilgin ve verdiğin bilgi için...salihli frida kullanıyorum bu aralar.... bi yerlerden depozitosuz bir damacana bulursam şarlak suyuda bir denemek istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Orijinalden alıntı: smane

Erikli alanlara bir duyuru:
    İstanbul Ataköy'de Bakırköy Belediyesinin hobi bahçeleri var.
    Bahçede çalışanlar ellerini yıkasın diye çeşme yapmışlar.
    Neden Erikli arabaları bu çeşmeyi düzenli olarak ziyaret ediyor dersiniz???

Çok büyük bir iddia. Elinizde kanıtınız var mı? Doldurulurken gördünüz mü? Yoksa erikli düşmanı mısınız?

Alıntıları Göster
    çene suyu aldım denemek için 1,5 lt 34 krş diasada

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tşk ederim ilgin ve verdiğin bilgi için...salihli frida kullanıyorum bu aralar.... bi yerlerden depozitosuz bir damacana bulursam şarlak suyuda bir denemek istiyorum...

Slmlar, bende bucada ikamet ediyorum, Yensu kullanıyorum, sabahtan sipariş edersen 3,90, normalde 5 tl,
    Salihli frida nın fiyatı nedir?
    Ayrıca Şarlak su nun telefon numarası var mı buca için? Tavsiye eder misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Slmlar, bende bucada ikamet ediyorum, Yensu kullanıyorum, sabahtan sipariş edersen 3,90, normalde 5 tl,
    Salihli frida nın fiyatı nedir?
    Ayrıca Şarlak su nun telefon numarası var mı buca için? Tavsiye eder misiniz?

Alıntıları Göster
    Tansaşta Abant/Ceysu diye iki markanın 5lt lik şişeler 0,95tl ye satılıyor...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.