Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

quote:

Orijinalden alıntı: judaspriest1
    quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
    quote:

son zamanlar erikli bozdu diye bi duyumlar aldım demekki doğruymuş,, şimdi nestle tr de tek diyebilirmiyiz ?

nestle ile erikli aynı firma.....ama damacanalardaki su aynı değil sadece fark o kadar

yahu aynı firma olduklarını biliyorum tabiki,, lezzet olarak demek istedim

yahu işte aynı şey....lezzet olarak damacanadaki su hariç aynılar

Alıntıları Göster
    Reverse Osmos sisteme devam...3-4 aydır kafam süper rahat, doldur çeşmeden iç...:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

son zamanlar erikli bozdu diye bi duyumlar aldım demekki doğruymuş,, şimdi nestle tr de tek diyebilirmiyiz ?

nestle ile erikli aynı firma.....ama damacanalardaki su aynı değil sadece fark o kadar

yahu aynı firma olduklarını biliyorum tabiki,, lezzet olarak demek istedim

yahu işte aynı şey....lezzet olarak damacanadaki su hariç aynılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaspriest1 -- 26 Mart 2010; 16:56:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fener19

ben alparktan hisar su alıyorum 10 lt lik fiyatı 1,75 civarı geri dönüşümsüz plastik şişelerde
    hem fiyatı uygun hemde tadı güzel

Alıntıları Göster
    Arkadaşar,

Ankara etlik civarında güzel , vre fiyatı uygun hangi su önerirsiniz. Daha evvel AKDAĞ su alıyorduk 5tl ye. Arada bir suyunuzu değişdirin diyorlar. Simdi ne almamaız iyi olur .

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşar,

Ankara etlik civarında güzel , vre fiyatı uygun hangi su önerirsiniz. Daha evvel AKDAĞ su alıyorduk 5tl ye. Arada bir suyunuzu değişdirin diyorlar. Simdi ne almamaız iyi olur .

Saygılar...

Alıntıları Göster
    A101 marketlerindeki buzdağı marka suyu öneriyorum doğal mineralli su olarak geçiyor dikkatinizi çekerim doğal kaynak suyu olarak değil sakaryanın dağlarından gelen bi sudur artı fabrikalarınıda görme şerefine eriştim o kadar hijyenik ve temizlik içerisinde çalışıyorlarki inanın başka su bile içmiyorum içmiyoruz ailecek 5 litresi 1.25 tl ye satılıyor A101 marketlerde alıp deneyin bence

isteyenlere web adresinide veriyorum

www.buzdagisu.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.buzdagisu.com.tr/tr/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «hidalgo» -- 22 Nisan 2010; 18:00:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

A101 marketlerindeki buzdağı marka suyu öneriyorum doğal mineralli su olarak geçiyor dikkatinizi çekerim doğal kaynak suyu olarak değil sakaryanın dağlarından gelen bi sudur artı fabrikalarınıda görme şerefine eriştim o kadar hijyenik ve temizlik içerisinde çalışıyorlarki inanın başka su bile içmiyorum içmiyoruz ailecek 5 litresi 1.25 tl ye satılıyor A101 marketlerde alıp deneyin bence

isteyenlere web adresinide veriyorum

www.buzdagisu.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.buzdagisu.com.tr/tr/default.asp

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pek çok suyu denemiş ve su konusunda gurme denilebilecek bir damak zevkine sahip bir kardeşiniz olarak Kabalak su ve veya koru suyu tavsiye ederim. Bunlar yoksa Abant su da iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle37

hep bu başlığa yazmak istemiştim ben de o su mu bu su mu kargaşasından uzak gidip marketten 10lt alırken, yaz geldiğini ve tüketimin arttığını farkedip, taşıma zahmetinden kurtulmak istedim. Ve SIRMA'yı tercih ettik, merter bölgesi fiyat 5tl, gayet memnunuz, nihayetinde yerli firma, suyun parasını da nestle ve coca cola ile paylaşmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Çene Suyu na devam..

İsmi hoş değil ama tadı güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Çene Suyu na devam..

Alıntıları Göster
    izmirlilere çine topçam suyunu tavsiye ederim.
    rastladığım f/p oranı en iyi su diyebilirim.
    sadece 3.5 tl
  • quote:

Çene Suyu na devam..

Çenesuyu'na bayılıyorum, dünyanın en güzel suyu.
    Ama İstanbul'a geldim Güngören'de Çenesuyu bayii yok
    Delireceğim. Hangi suyu alsam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

quote:

Çene Suyu na devam..

Çenesuyu'na bayılıyorum, dünyanın en güzel suyu.
    Ama İstanbul'a geldim Güngören'de Çenesuyu bayii yok
    Delireceğim. Hangi suyu alsam acaba

Alıntıları Göster
    valla ben abant kullanıyorum. ama ikinci bi damacanam var kmapanya oldukça değişik suları alıyorum şimdidamla almaya başladım. 5 lira. bi de 1 lt cola veriyolar işime geliyor. o kampanya biterse başka kampanya buluruz olmadı abanata devam o da 5 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

arkadaşlar pek çok suyu denemiş ve su konusunda gurme denilebilecek bir damak zevkine sahip bir kardeşiniz olarak Kabalak su ve veya koru suyu tavsiye ederim. Bunlar yoksa Abant su da iyidir.

Aynen katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

Aynen katılıyorum...

Alıntıları Göster
    Geçen kapıya geldiler Kütahya TürkmenSu (http://www.turkmensu.com.tr/). Damacalarını bıraktılar,boş damacana istemediler 2.75 TL verdim sadece. Memnun kalmazsam iade alacaklarını söylediler. Suyun fiyatı 5.5 TL imiş. 3. ve 5. siparişler ücretsizmiş. Yani 5 kere sipariş verildiğinde tanesi 2.75 TL'ye gelmiş oluyor. Daha suyun tadına bakmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

Geçen kapıya geldiler Kütahya TürkmenSu (http://www.turkmensu.com.tr/). Damacalarını bıraktılar,boş damacana istemediler 2.75 TL verdim sadece. Memnun kalmazsam iade alacaklarını söylediler. Suyun fiyatı 5.5 TL imiş. 3. ve 5. siparişler ücretsizmiş. Yani 5 kere sipariş verildiğinde tanesi 2.75 TL'ye gelmiş oluyor. Daha suyun tadına bakmadım.

türkmensu iyidir, bir kütahyalı olarak tasdik ediyorum.. istanbulda mı oturuyorsunuz bu arada? neresinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

türkmensu iyidir, bir kütahyalı olarak tasdik ediyorum.. istanbulda mı oturuyorsunuz bu arada? neresinde?

Küçükyalı/Maltepe/İstanbul

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Küçükyalı/Maltepe/İstanbul

Alıntıları Göster
    Abant Su alıyorum bu sıralar, içimi tadı filan çok güzel. Erikli'ye güzel diyordum ama bu Abant Su kesinlikle daha güzel. 10 litresi 1.95tl idi bugün aldığım yerde tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirkalti

Abant Su alıyorum bu sıralar, içimi tadı filan çok güzel. Erikli'ye güzel diyordum ama bu Abant Su kesinlikle daha güzel. 10 litresi 1.95tl idi bugün aldığım yerde tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Uzun süredir Korusu alıyorum eve, son derece memnunum
    İzmir/Karşıyaka'da 4,5 TL
  • bende abant su ve çene suyu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

biliyorum konu Damacana Su Fırsatları ama bir ek bilgi olsun diye bir makaleden yaptığım alıntıyı aşağıda veriyorum arkadaşlar...Çünkü ülkemizde son zamanlarda yaşanan özelleştirme tartışmalarının su piyasasındaki yansıması hiç de sanıldığı kadar masum değil...dünya üzerindeki su kaynaklarının hızla tükendiği ve petrol kadar değerli hale geldiği düşünülürse bu konu üzerinde de düşünülmeli diye düşünüyorum...

Alıntı :

Dünya nüfusunun yalnızca %5’i suyu ulusötesi şirketlerden satın aldığı halde, şirketlerin su satışından elde ettiği yıllık gelirler daha şimdiden petrol gelirlerinin yarısına ulaşmış durumda. İşte bu muazzam karlılık potansiyeli ulusötesi şirketlerin suyu DTÖ-GATS anlaşması üzerinden ticarileştirme çabalarını meşrulaştırıyor. Fortune dergisinin Mayıs 2000 sayısında su endüstrisinin küresel trendi ile ilgili olarak şu tasvir yapılmıştı: “20. yüzyılda Petrol, devletler ve şirketler için ne ifade ettiyse, 21. yüzyılda da ulusların varlık düzeyini belirleyecek, değerli bir meta olan SU aynı değerde olacaktır.” Aynı tarihte uzmanların su endüstrisi için yaptıkları yıllık gelir tahminleri ise 400 milyar $ ile petrol gelirlerinin %40’ı ya da dünya ilaç sanayiinin üçte biri düzeyindeydi. Ancak, dikkat edilmesi gereken ve ayır edici özelliğe sahip olan en önemli husus, suyun satışından elde edilen bu devasa gelirin dünya nüfusunun yalnızca %5’inden sağlandığı gerçeği. 1998 yılında, bu kez Dünya Bankasınca hazırlanan bir raporda ise su piyasasının 800 milyar $’a yükselmesinin beklendiği açıklandı. Fakat DB, geçen yıl su piyasasının büyüme hedefini revize ettiklerini ve yeni tahminlerin 1 trilyon $’ı aştığını açıkladı.

makalenin tamamını okumak isteyenler için :
    www.antimai.org
    SU B�LG� NOTU
    http://www.antimai.org/mkyy/sumakale.htm

Alıntıları Göster
    Son 2 aydır yamanlar damacana alıyorum tadıda hoş, aşağıdaki siteye bakıp damacananın fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Siparişte veriliyor.

http://www.evimesu.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Son 2 aydır yamanlar damacana alıyorum tadıda hoş, aşağıdaki siteye bakıp damacananın fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Siparişte veriliyor.

http://www.evimesu.com/

Alıntıları Göster
    çağdaşlarda 19 lt baykal su damacana fiyatı 2,95 arkadaşlar . . . bende kendime 6-7 tane aldım. .

• quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benim dediğim damacanalarda tek seferlik olanlar arkadaşlar. . .madem daha makbulmuş. . yalnız şöle de bir durum vardır ki sıcakta güneşte beklemiş plastik şişelerdeki içecekler (çoğu markette bu şekilde olduğuna çok tanık oldum) özellikle kızlarda üreme sisteme üzerine direk olumsuz etki etmektedir. . ayrıca erkeklerde de hormon dengesini bozarak da jinekomasti denen göğüs büyümesi yaptığını biliyorum. . buarada gazete haberi değil bunlar kanıtlanmış bilimsel gerçekler arkadaşlar. .

• quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

benim dediğim damacanalarda tek seferlik olanlar arkadaşlar. . .madem daha makbulmuş. . yalnız şöle de bir durum vardır ki sıcakta güneşte beklemiş plastik şişelerdeki içecekler (çoğu markette bu şekilde olduğuna çok tanık oldum) özellikle kızlarda üreme sisteme üzerine direk olumsuz etki etmektedir. . ayrıca erkeklerde de hormon dengesini bozarak da jinekomasti denen göğüs büyümesi yaptığını biliyorum. . buarada gazete haberi değil bunlar kanıtlanmış bilimsel gerçekler arkadaşlar. .

Alıntıları Göster
    Ankara Etlik semti çin 5 tl ye önerebileceğiniz su markası var mı?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.