Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Ankara'ya kızılırmaktan su verilmeye başlanınca RO almıştım. Kullanma ve içmeye kullanıyordum. Fakat kızılırmak suyu kesilip normal baraj suyu gelince RO fazla arıtmaya başladı. Şu an 90 ppm > 3 ppm gibi sonuçlar elde ediyorum. Bu yüzden 3-4 ay önce Saka suyun 1.5 litre pet sularını almaya başladım. Bayileri aradığınızda damacana gibi eve getiriyorlar. Fiyatı 12 x 1.5 lt. = 5.5 TL. Neredeyse damacana ile aynı fiyata geliyor. RO sistemi de içmek dışındaki ihtiyaçlarda kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Ben de Ankara'ya kızılırmaktan su verilmeye başlanınca RO almıştım. Kullanma ve içmeye kullanıyordum. Fakat kızılırmak suyu kesilip normal baraj suyu gelince RO fazla arıtmaya başladı. Şu an 90 ppm > 3 ppm gibi sonuçlar elde ediyorum. Bu yüzden 3-4 ay önce Saka suyun 1.5 litre pet sularını almaya başladım. Bayileri aradığınızda damacana gibi eve getiriyorlar. Fiyatı 12 x 1.5 lt. = 5.5 TL. Neredeyse damacana ile aynı fiyata geliyor. RO sistemi de içmek dışındaki ihtiyaçlarda kullanıyorum.

saka alıyorsanız bim den alın bence 1,5lt 40krş 12x1,5=4.8tl

hatta abant su meşhur peynircide 12 tane 1.5 luk 4 tl bilginize...
  • Abant su Tansaşta 10 litre 1,14 tl.Alın size sımsıcak fırsat.Ben 4 tane aldım.40 litre 4,55 tlye geldi.Bu fiyata sakız vermiyorlar Tansaş bir çok üründe böyle fantezi indirimler yapabiliyor.Takip etmekte fayda var
  • Abant su en çok beğendiğim sulardandır. İçimi gayet hoş ve yumuşak. Ayrıca genel olarak da çok ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor24

5 lt erikli 1.65 lira hayat 1.26 lira carfurda her seferinde 2 tane alıyorum hayat veya erikli ikiside iyi 19 lt hayat 4.80, erikli 6.27 liraya geliyo
    temizlik derdi yok bahşiş olayı hiç yok
    quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

valla bende cok su denedim ama erikliden baskasini icemiyorum

7 ytl su veriyorum 1 de bahsis 8 ytl mal oluyor keske ucuz olsa ama digerlkeleri tuuhaf geliyro bana

Izmirde Hayat su kampanya yapti 4.5 tl damacana degisimi ucretsiz bilginiz olsun
  • Fiyat uygun ama eve taşıması mesele. Su bayisi eve kadar getiriyor. 70 kuruş için eziyet çekmeye değmez.

quote:

Orijinalden alıntı: piasemen

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Ben de Ankara'ya kızılırmaktan su verilmeye başlanınca RO almıştım. Kullanma ve içmeye kullanıyordum. Fakat kızılırmak suyu kesilip normal baraj suyu gelince RO fazla arıtmaya başladı. Şu an 90 ppm > 3 ppm gibi sonuçlar elde ediyorum. Bu yüzden 3-4 ay önce Saka suyun 1.5 litre pet sularını almaya başladım. Bayileri aradığınızda damacana gibi eve getiriyorlar. Fiyatı 12 x 1.5 lt. = 5.5 TL. Neredeyse damacana ile aynı fiyata geliyor. RO sistemi de içmek dışındaki ihtiyaçlarda kullanıyorum.

saka alıyorsanız bim den alın bence 1,5lt 40krş 12x1,5=4.8tl

hatta abant su meşhur peynircide 12 tane 1.5 luk 4 tl bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

quote:

Orijinalden alıntı: sailor24

5 lt erikli 1.65 lira hayat 1.26 lira carfurda her seferinde 2 tane alıyorum hayat veya erikli ikiside iyi 19 lt hayat 4.80, erikli 6.27 liraya geliyo
    temizlik derdi yok bahşiş olayı hiç yok
    quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

valla bende cok su denedim ama erikliden baskasini icemiyorum

7 ytl su veriyorum 1 de bahsis 8 ytl mal oluyor keske ucuz olsa ama digerlkeleri tuuhaf geliyro bana

Izmirde Hayat su kampanya yapti 4.5 tl damacana degisimi ucretsiz bilginiz olsun

evet cok güzel bir kampanya, ismi bile duyulmadık markalara vereceğimize... umarım tadı iyidir, az sonra gelecek ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Otuzbir çekilen damacanadan yada bilmem ne çeşmesinden doldurulan suyu içmek daha saglıklı diyorsan keyfin bilir tabiiki

• Bizde şimdiye kadar erikli kullanıyorduk.Hatta eşim erikliden başka suyu yutamıyordu.Bi ara SudeSu diye bi marka broşür bırakmış.İlk abonelikte 2 damacana su hediye ediyor ve her seferinde 6 tane 33cc lik su hediye ediyor.Biraz araştırdım Uludağ suyu olduğunuı ve erikli ile aynı kaynaktan çıktığını öğrendim.Şu anda çok memnunuz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codercan
    Bizde şimdiye kadar erikli kullanıyorduk.Hatta eşim erikliden başka suyu yutamıyordu.Bi ara SudeSu diye bi marka broşür bırakmış.İlk abonelikte 2 damacana su hediye ediyor ve her seferinde 6 tane 33cc lik su hediye ediyor.Biraz araştırdım Uludağ suyu olduğunuı ve erikli ile aynı kaynaktan çıktığını öğrendim.Şu anda çok memnunuz tavsiye ederim.

sude su; inegöl ilçesi sulhiye köyünde
    erikli su ve nestle su ise; kestel ilçesi saitabat köyünde
    (damacana su da erikli hikaye -bursada başka bir firma taşaron su veriyor-, ama nestle iyi -saitabattan geliyor su)

bursa ilinin suları olmaları dışında başka hiçbir benzerlikleri yok

saitabat çok güzel bir köydür, görmenizi tavsiye ederim

• kaliteye hijyene ve sağlığa önem veren birisi olarak yıllardır nestle pure life içiyorum, ve Türkiyede üstüne tanımam , şimdi eriklide var diyenleri duyar gibi oldum bir an, 2 sinide cok içtim, ikiside aynı tad ikiside aynı kaynak fakat erikli nedense hep 30 kurus 40 kurus nestleden pahalı olcam diye yarışıyor adeta, neden aynı kaynak aynı tad suya 30-40 kuruş fazla vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaspriest1 -- 25 Mart 2010; 22:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriest1

kaliteye hijyene ve sağlığa önem veren birisi olarak yıllardır nestle pure life içiyorum, ve Türkiyede üstüne tanımam , şimdi eriklide var diyenleri duyar gibi oldum bir an, 2 sinide cok içtim, ikiside aynı tad ikiside aynı kaynak fakat erikli nedense hep 30 kurus 40 kurus nestleden pahalı olcam diye yarışıyor adeta, neden aynı kaynak aynı tad suya 30-40 kuruş fazla vereyim.

ufak pet şişeler için konuşursak nestle ile erikli aynı kaynağın suyu
    damacana için nestle yine değişmedi ama erikli bambaşka bir su oldu (fason bir su)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

kaliteye hijyene ve sağlığa önem veren birisi olarak yıllardır nestle pure life içiyorum, ve Türkiyede üstüne tanımam , şimdi eriklide var diyenleri duyar gibi oldum bir an, 2 sinide cok içtim, ikiside aynı tad ikiside aynı kaynak fakat erikli nedense hep 30 kurus 40 kurus nestleden pahalı olcam diye yarışıyor adeta, neden aynı kaynak aynı tad suya 30-40 kuruş fazla vereyim.

ufak pet şişeler için konuşursak nestle ile erikli aynı kaynağın suyu
    damacana için nestle yine değişmedi ama erikli bambaşka bir su oldu (fason bir su)

son zamanlar erikli bozdu diye bi duyumlar aldım demekki doğruymuş,, şimdi nestle tr de tek diyebilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaspriest1 -- 25 Mart 2010; 22:21:38 >

• Bizim burda (Adapazarı) yerel market olan Geltat markette 10lt Erikli 1,75tl ye satılıyor...Eve 19lt lik damacanasını 5,50tl den alıyoruz...

Birgün üşenmessem arabayı komple dolduracam suyla...
  • quote:

son zamanlar erikli bozdu diye bi duyumlar aldım demekki doğruymuş,, şimdi nestle tr de tek diyebilirmiyiz ?

nestle ile erikli aynı firma.....ama damacanalardaki su aynı değil sadece fark o kadar
  • quote:

quote:

nestle ile erikli aynı firma.....ama damacanalardaki su aynı değil sadece fark o kadar

yahu aynı firma olduklarını biliyorum tabiki,, lezzet olarak demek istedim
  • hep bu başlığa yazmak istemiştim ben de o su mu bu su mu kargaşasından uzak gidip marketten 10lt alırken, yaz geldiğini ve tüketimin arttığını farkedip, taşıma zahmetinden kurtulmak istedim. Ve SIRMA'yı tercih ettik, merter bölgesi fiyat 5tl, gayet memnunuz, nihayetinde yerli firma, suyun parasını da nestle ve coca cola ile paylaşmak istemiyorum.
  • faydalı bir başlık.

Bölgemdeki Erikli bayisinin 1.5 saatte kapıya zar zor, tekrar tekrar arayınca gelebilmesi, dağıtımı yapanların geniş davranışları, para üstünü eksik, 5-10 kuruşluklar halinde, abuk subuk davranışlar sergileyerek vermeyi iyice adet edinmiş olması nedenleri ile yeni su arayışına girmişken, bir de fason su içtiğimizi öğrendik (müstehak bize). 1995'den bu yana Erikli kullanan biri olarak son senelerdeki tadındaki bozukluk farkediliyordu, demek ki bundanmış.
  • quote:

quote:

quote:

yahu aynı firma olduklarını biliyorum tabiki,, lezzet olarak demek istedim

yahu işte aynı şey....lezzet olarak damacanadaki su hariç aynılar

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.