Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende türkmen su aldım bugün kütahyanınmış 5 tl ye marka çok önem arzetmiyor sanırsam önemli olan el degmeden paketlenmesi yada hava almaması
  • RIOBA su sadece Metro mağazalarında var ve fiatları çok uygun ama etiketindeki değerlere çok dikkatlice bakınız ve bilinen başka sularla kıyaslayınız,eminim çok şaşıracaksınız ve benim gibi yapıp almaktan vazgeçeceksiniz.

19 lt damacana değil ama bugün BIM lerde farkettim ki Ph değeri olarak en iyi markalardan biri olan (8.22) ve sodyum konusunda sıkıntısı olanlara tavsiye edilen SAKA SU 0.5 lt 20 kr 1.5 lt 35 kr ve 5 lt sadece 1.25 satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ben yeni biyer keşfettim, hayatımda böyle temiz su içmedim , su içtiğimin farkına vardım fiyatıda o lüks sulara göre ucuz banada baskası tavsiye etmişti ..Su seçerken dikkatli , birazda şanslı olmak gerekiyormuş.

gizli galiba söylemediğinize göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kry80

19 lt damacana değil ama bugün BIM lerde farkettim ki Ph değeri olarak en iyi markalardan biri olan (8.22) ve sodyum konusunda sıkıntısı olanlara tavsiye edilen SAKA SU 0.5 lt 20 kr 1.5 lt 35 kr ve 5 lt sadece 1.25 satılıyor.

bu Bim'in yerine göre değişiyor sanırım. bizim burdaki bim'lerde Özkaynak Su satılıyor. saka yok. zaten saka'dan pek haz etmiyorum... özkaynak 1.5lt.lik alıyorum. 13*1.5 = 19.5lt.si 4.55tl.ye geliyor...
  • Ben de Carrefour'dan 19 Litre Güzelpınar alıyorum şimdilik, 3,30 TL.
  • Sirma damacana ne kadar fiyati ? Su cok tuketilince gercekten masraflı hale geliyor. Eskiden Erikli icerdik ama fiyati cok gelmeye basladi.
    Bir süredir Labranda Su aliyoruz, fiyati 3.5 TL , sitesinde sertifika bilgileri ve analizleri vs var. Milas'ta cikariliyormus.
  • Ankara'da Kardelen 19 litre damacana + 6 adet 0,5 litre pet şişe su 5 lira arkadaşlar. Eryaman'da böyle en azından. Bilginiz olsun. Damla da 5 lira.
  • Salihli frida

arkadaşlar fabrikasınıda biliyorum gezdim suyu denemenizi tavsiye ederim kesinlikle çok güzel bir su mineral olarakta iyi çünkü kaynağına çok yakın bir kaynakta ayrıca maden suyuda çıkıyor

bu arada firma yetkilis değilim ama salihliliyim onuda belirtmeden edemeyecem. bu arada salihli ilçesinin yarısı aynı suyu çeşmeden içiyor buda ayrı bir bilmece çeşmeden akan su ile kaynak birbirine yakın nasıl biliyorsun derseniz ikisininde kaynağını biliyorum ikside salihli ilçesinin bahçecik köyünün üzerindeki kaynaktan geliyor dediğim gibi ilçenin yaırsı bu suyu kullanıyor diğer yarısı doğal değil kuyu suyu içiyor oda artık şans yerleşm yerine göre değişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan45

Salihli frida

arkadaşlar fabrikasınıda biliyorum gezdim suyu denemenizi tavsiye ederim kesinlikle çok güzel bir su mineral olarakta iyi çünkü kaynağına çok yakın bir kaynakta ayrıca maden suyuda çıkıyor

bu arada firma yetkilis değilim ama salihliliyim onuda belirtmeden edemeyecem. bu arada salihli ilçesinin yarısı aynı suyu çeşmeden içiyor buda ayrı bir bilmece çeşmeden akan su ile kaynak birbirine yakın nasıl biliyorsun derseniz ikisininde kaynağını biliyorum ikside salihli ilçesinin bahçecik köyünün üzerindeki kaynaktan geliyor dediğim gibi ilçenin yaırsı bu suyu kullanıyor diğer yarısı doğal değil kuyu suyu içiyor oda artık şans yerleşm yerine göre değişiyor...

Zahmet olacak ama bir de şu fiyat bilgisini yazsan...

• Arkadaşlar başlığı bulana kadar canım çıktı..

Bursa iline ait, fırsat bilgisi olan varsa ve özel mesaj ya da yanıtlama yoluyla cevaplarsa çok sevinirim.

Aslında il il derleyip güncel olarak tutmak gerek bu başlığı; sonuç itibari ile sürekli fırsat.
  • izmirde 19 lt damacana 3 tl oda öğrenciye.
  • Ankaradayim
    Hayat su, jav su, erikli su yü kullandım.
    İşyerinde jav kullanıyoruz.evde erikli.
    Fiyatı biraz pahalıda olsa tadından dolayı erikli tercih ediyorum.
    Ayda 4 kere alsak 2x4:8 tl fazla ödemiş oluyorum.1 paket az sigara iciyorum karşılıyorum farkı:-)
  • 19 litre için Bizim burda su alıcak yer çok aradım , araştırdım denedim , En sonunda buldum aga ... Adam akıllı , temiz kime önersem kim alsa ben böyle fiyata böyle su içmedim diyor İsmi cismi aklıma gelmiyor mutfaga gittiğimde yazarım .

istanbul -maltepe- küçükyalıda dükkanları var telle arıoz getiriyorlar baska yerde subeleri yokmuş bu bölgede oturan varsa faydalanmaları açısından yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

19 litre için Bizim burda su alıcak yer çok aradım , araştırdım denedim , En sonunda buldum aga ... Adam akıllı , temiz kime önersem kim alsa ben böyle fiyata böyle su içmedim diyor İsmi cismi aklıma gelmiyor mutfaga gittiğimde yazarım .

istanbul -maltepe- küçükyalıda dükkanları var telle arıoz getiriyorlar baska yerde subeleri yokmuş bu bölgede oturan varsa faydalanmaları açısından yazarım

küçükyalı..

mektep cad. reyiz cCc

• Hocam bulamadım tel nolarını ama bulduğum zaman paylaşıcam. o buzdolabına yapışıyor ya yapışan reklam şeysinde vardı numaraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _stifler_

izmirde 19 lt damacana 3 tl oda öğrenciye.

usta marka ve mevkii verebilir misin? izmir de oturanlar için faydalı olabilir
  • Arkadaşlar yardımı olur mu bilemiyorum ama Migroslarda 10 litre abant su 1.99 lira bence çok güzel bir su 19 litresi bidon hesabıyla 3.8'e geliyor imkanı olanların denemesini tavsiye ederim.
  • BEN ANKARADA ULUCANLARDAN TOPTANCILARDA 4*5LT VEYA 2*10LT VEYA 1*19LT SUDE SU 3TL DİĞER MARKALAR 2,75 TL ALIYORUM GİTMİŞKEN SODA KOLA NESCAFE YAĞ FALAN DA ALIYORUM TOPTAN FİYATINA OHHHHHHH NE ALA
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: aslan45

Salihli frida

Zahmet olacak ama bir de şu fiyat bilgisini yazsan...

izmirde epeydir kullanıyorum gayette memnunum fiyatıda 3.50 tl

• istanbul aydosta 1 lira 19 lt damacana
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.