Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: kaanpaşa
    beş para etmeyen suya 1.5 tl bile çok fazla....

nerden biliyorsun bes para etmedigini

bende izmirliyim o hataya düşüp gidip doldurdukta oradan biliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

ben hafta sonlari arabayla gidip aliyorum su tadi guzel nesini begenmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm
    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin su istasyonları var. Kendi damacananı veya bidonunu götürüp, çeşmeden dolduruyorsun.

Helal olsun, bizim amcaoğlu iyi çalışıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üstadım nedendir bilmiyorum garip bir koku alyorum suyu içerken ve tadınıda pek beğenmedim açıkcası...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üstadım nedendir bilmiyorum garip bir koku alyorum suyu içerken ve tadınıda pek beğenmedim açıkcası...

dogrudur hocam herkesin damak tadi farklidir

• Hamidiye hakkında olumsuz haberler okuyunca SAKA su almaya başladım.Suyun ph değeri ve kalite belgeleri göz dolduruyor ve sabancı var arkasında diyerek almaya başladık.ancak suyu demlikte kaynayıp bekledkçe belirgin tortular ve kenarlarda toz gibi beyaz (kireçe benzemiyor) kalıntılar bırakıyor.firmaya sorduğumuzda içindeki mineralallerin tortusu vs bişeyler dedi.tadında ve kokusunda sıkıntı yok ama görsel sıkıntı insanın kafasını bulandırıyor.
    Saka su kullanıp bu tip sorun yaşayan varmı?diğer sularda da kaynama sonrası oluyormu acaba? başka bilmedik bir marka olsa değiştirmiştik suyu ancak markaya güvenip devam ediyoruz.acaba hatamı yapıyoruz??
  • aynı sıkıntı bende de var, saka su kullanıyorum iki yıldır fakat bugun itibariyle değiştirmeye karar verdim, ama arkasında Sabancı yok, sattılar bu şirketini bilgine.

Bunun dışında kurtköy için kampanya bilgisi olan varsa haber verirse sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Hamidiye hakkında olumsuz haberler okuyunca SAKA su almaya başladım.Suyun ph değeri ve kalite belgeleri göz dolduruyor ve sabancı var arkasında diyerek almaya başladık.ancak suyu demlikte kaynayıp bekledkçe belirgin tortular ve kenarlarda toz gibi beyaz (kireçe benzemiyor) kalıntılar bırakıyor.firmaya sorduğumuzda içindeki mineralallerin tortusu vs bişeyler dedi.tadında ve kokusunda sıkıntı yok ama görsel sıkıntı insanın kafasını bulandırıyor.
    Saka su kullanıp bu tip sorun yaşayan varmı?diğer sularda da kaynama sonrası oluyormu acaba? başka bilmedik bir marka olsa değiştirmiştik suyu ancak markaya güvenip devam ediyoruz.acaba hatamı yapıyoruz??

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Hamidiye hakkında olumsuz haberler okuyunca SAKA su almaya başladım.Suyun ph değeri ve kalite belgeleri göz dolduruyor ve sabancı var arkasında diyerek almaya başladık.ancak suyu demlikte kaynayıp bekledkçe belirgin tortular ve kenarlarda toz gibi beyaz (kireçe benzemiyor) kalıntılar bırakıyor.firmaya sorduğumuzda içindeki mineralallerin tortusu vs bişeyler dedi.tadında ve kokusunda sıkıntı yok ama görsel sıkıntı insanın kafasını bulandırıyor.

aynen. demliği ve kettle full kireçle doldurduğu için bıraktık. rezil bir su bence
  • NİKSAR VE KORUSU TAVSİYE EDİLİR...
  • quote:

Yerel bir marketten Sırma'yı koli ile alıyordum, demin Aytaç daha ucuzdu ondan aldım.
    Eminim sizin bulunduğunuz yerlerdeki toptancılarda da 4 Tl'nin altında bulabilirsiniz.

1 koli Sırma 3,45 Tl.
    1 koli Aytaç 3,30 Tl.

Açıklama:1 koli;
    4X5 litre=20 litre
    2X10 litre=20 litre
    12X1,5 litre=18 litre
    24X0,5 litre=12 litre

Ben genellikle 1,5 litreliklerden alıyorum sürahi derdi de olmuyor.

benim de favori suyum Sırma ve Erikli
    sırmanın erikli den tat olarak farkının olmadığını düşünüyorum. aytaç çok sert geliyor bana. sırmayı bu fiyata toptancıdan nasıl alabiliriz ki :) 5-10 koli alırım toptan bu fiyata bulsam :) toptancıları nereden bulabiliriz bakkal vs olmadan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

arkadaşlar pek çok suyu denemiş ve su konusunda gurme denilebilecek bir damak zevkine sahip bir kardeşiniz olarak Kabalak su ve veya koru suyu tavsiye ederim. Bunlar yoksa Abant su da iyidir.

Aynen katılıyorum...

Arkadaşım bu suların içinde fiyatı en uygun olan hangisidir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

damak tadından ziyade ne kadar sağlıklı olduğunu tartışmak lazım
    sonuçda sürekli aynı kaba dolduruyorsunuz ve dezenfekde etmeden ; eğer damaca olupda dezenfekde ediyorsanız bile
    evdeki klorak tarzı şeyler damacana nın özelliğini bozmakdan ilewriye gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Yerel bir marketten Sırma'yı koli ile alıyordum, demin Aytaç daha ucuzdu ondan aldım.
    Eminim sizin bulunduğunuz yerlerdeki toptancılarda da 4 Tl'nin altında bulabilirsiniz.

1 koli Sırma 3,45 Tl.
    1 koli Aytaç 3,30 Tl.

Açıklama:1 koli;
    4X5 litre=20 litre
    2X10 litre=20 litre
    12X1,5 litre=18 litre
    24X0,5 litre=12 litre

Ben genellikle 1,5 litreliklerden alıyorum sürahi derdi de olmuyor.

benim de favori suyum Sırma ve Erikli
    sırmanın erikli den tat olarak farkının olmadığını düşünüyorum. aytaç çok sert geliyor bana. sırmayı bu fiyata toptancıdan nasıl alabiliriz ki :) 5-10 koli alırım toptan bu fiyata bulsam :) toptancıları nereden bulabiliriz bakkal vs olmadan :)

arkadaşlar gözden kaçırdığınız bişey var bence içtiğiniz su sürekli aynı lezzette oluyorsa o suyla bence oynanıyordur
    sonuçda doğal olaylar var kar yağmur gibi bu dönemdede suyun sertliği, ph gibi önemli etkenleri değişebilir bunuda aklınızdan çıkarmayın bence siz su aldığınız bayiden aylık raporlarını isteyin ozaman gerçek durumunu öğrenebilirisiniz

• Nestle ve Erikli suyun aynı fabrikadan çıktığını biliyorum.Bence içimi en iyi su Erikli arada sırada değişik marka kullanmakta yarar olduğunu'da düşünüyorum
  • Valla bizde 6 senedir Kuvars su içiyoruz Kayışdağının suyu tadıda gayet güzel Anadolu yakasındakilere tavsiye edilir.
  • ARKADAŞLAR BEN BİR SU MARKASININ BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜYÜM.SİZE MARKANIN İSMİNİ VERMEDEN TAVSİYELERİMİ PAYLAŞAYIM.MESELA DAMACANA SU ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMENİZ GEREKTİĞİ;

1)BİLİNEN MARKALARI TERCİH ETMENİZ.TABİKİ FİYAT ÖNEMLİ BİR ETKEN AMA FİYATI ETKİLEYEN BAZI MALİYETLERİN DİREKT İNSAN SAĞLIĞI İÇİN OLDUĞUNUDA UNUTMAMAK GEREKİYOR.ÖRNEK OLARAK KALİTE KONTROL,TESİS KALİTESİ,DEPOLAMA ALANI,TAŞIMA MALİYETİ(KAYNAĞIN YERLEŞİM,TARIM VE HAYVANCILIK ALANLARINDAN UZAK OLMASI ÇOK ÖNEMLİ) V.B.
    2)ESKİ DAMACANA ALMAYINIZ.MESELA, DAMACANALARIN ÇEŞİTLİ TEMİZLEME YÖNTEMLERİ VARDIR.BUNLARDAN BİRİDE BASINÇLI SU İLE YIKAMADIR.BU SU TAZİKİ YÜKSEK OLDUĞU İÇİN ZAMANLA ŞİŞE İÇİNDE YIPRANMALARA VE ÇİZİKLERE SEBEP OLUR VE BURALARDA BAKTERİ OLUŞUMUNA SEBEP OLUR.
    3)İÇİNDEKİ MİNERAL SEVİYELERİ ÇOK ÖNEMLİDİR.PH ÇOK ÖNEMLİDİR.BUNLARA DİKKAT ETMELİYİZ.SUYUN YUMUŞAK VE SERT SU OLMASI MİNERAL YAPISI İLE İLGİLİDİR.DOĞAL KAYNAK SULARINI HATTA DOĞAL MİNERALLİ SULARI TERCİH EDİN.
    4)SUYUNUZUN DEPOLAMA ŞARTLARINI MUHAKKAK ÖĞRENİN.ÇÜNKÜ DAMACANA YANİ POLİCARBON ŞİŞE BULUNDUĞU ORTAMDAN ETKİLENEBİLMEKTEDİR.YANİ SUYUNUZ DİREKT ZEMİN ÜZERİNDE DEPOLANMAMALIDIR.MESELA KİMİ BÖLGELERDE BİR ARABA İÇİNDE HEM TÜP HEM SU SATILMAKTA.BUNLARDAN UZAK DURUN.
    5)SUYUNUZUN İŞLEM GÖRMEDİĞİNDEN EMİN OLUN VE İŞLENMİŞ SU ALMAYIN.HER KAYNAĞIN BİR DEBİSİ VARDIR.BU KAYNAK YETMEDİĞİ ZAMAN BAZI FİRMALARIN KUYU KAZIP BU SUYU DAMACANA ETTİĞİ BAŞKA KAYNAKLARDAN SU ÇEKTİĞİ BİLİNMEKTEDİR.VEDE DAMACANA SU HİÇBİR ZAMAN YILIN 12 AYI AYNI ÖZELLİKTE OLMAZ.ÇÜNKÜ YAĞMURDAN,KARDAN VE SICAK HAVADAN ETKİLENİR.EĞER AYNI TATTAYSA BİLİN Kİ BİR İŞLEME TABİ TUTULUYORDUR.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de hiç beğenmedim belediyenin su istasyonlarındaki suyu 1 kere aldım bir daha almadım. Şu sıralar billur su ve güneş su kullanıyorum, bir de izmir su var bir ara da onu deneyeceğim.

• fırsat değil belki ama yukarıda soran arkadaşlar olmuş
    korusu 19 lt 5.75 ankara
  • Arkadaşlar Ankara'da ben kendi evimde Korusu içiyorum. Fiyatı 19 lt. 5,75 TL. Yanında da 2 adet 500 ml.lik Korusu veriyorlar. Yani toplamda 20 lt. oluyor. Bu küçük pet şişeler özellikle yazın çok işe yarıyor. Bununla birlikte doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine zaman zaman içtiğim suyu değiştiriyorum. Bunun için de 10 lt.lik pet şişelerde Erikli alıyorum ki bunun fiyatı da Eryaman Bildirici'de 3,59 TL.
    Ayrıca işyerinde Abant Su alıyoruz; 19 lt. 5 TL. İçimi benim kanımca Korusu ve Erikli kadar güzel olmasa da güzel bir su.
    Bunlara ilaveten; İşyerinde bir dönem Saka (19 lt. 5,50 TL), evde de Javsu denedik ancak lezzet ve içim olarak memnun kalmadık.
    Bilginize...
  • biz de migrostan abant su alıyoruz 10lt 2.15tl
    şişe suyu ise metro grosmarket'ten 12x0.5 2.15 tl 6x1.5 te 2.15 tl den
    markası rioba ve sude tercih ediyoruz (rioba da sude su yapımıdır.)
    piyasanın en kaliteli suyu sude bence
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.