Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde olanları ilgilendirecek bir haber vermek istiyorum...

www.e-denmar.com marketlerinde

Durusu 10 litrelik suyun fiyatı 1.69 T.L. den kampanya fiyatından satılıyor kampanyada 17 nisana kadar sürecekmiş...

satılan suyun internet siteside budur arkadaşlar..

www.durususapanca.com
  • damacana ile uğraşmayın alın bir su arıtma cihazı mutlu mesut yaşayın
    not: 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum
  • herkes kendi fikrini söylemiş, tabi damak tadı kişiden kişiye değişir benim içtiğim su markaları hakkında düşüncelerim.

1. Erikli iyi bir su ama bence mükemmel bir su değil + çok pahalı.

2. Pınar Madran , işyerimde var içiyorum su 2 dak sonra tekrar susuyorum. Susuzluğumu bu kadar gideremeyen bir su görmedim. Evime sokmam.

3. Güzelpınar. Dia'dan alıyorum. Ucuz ve tadı da bence güzel. Çay demliyorum kiraç vs yok. Fiyat performans suyu.

4. Damla , Coca- Cola'ya karşı antipatim sebebiyle suyunu da sevemiyorum. Ama kampanya olursa alırım.

5. Nestle iyidir, güzeldir.

6. Hayat su, güzeldir. En son Toroslardan geliyordu galiba su. Değişmediyse tabi. Toroslardan gelen kaynak suyu süperdir bence.

7. Saka su, sakarya'daki tesislerden gelen su çok güzeldi. Bundan 1-2 yıl önce içmiştim hayran kalamıştım. Ama gel gelelim son aldığım Saka sularının hepsi Çamlıca'dan geliyor ve berbat.

8 Sude suyu hiç beğenmedim.

9 Eskişehir Kalabak Suyu - Mükemmel

10. Kocaeli Çene Suyu - Gayet Güzel

• Korusu alıyordum getiren firma javsu ve saka ile anlaşmış bu iki suyu içemiyorum doya doya !! korusu akıp gidiyor içtikçe icesi geliyor insanın ama sert suları içemiyorum ! Korusu için Türkiyenin en yumuşak suyu deniyor bende bircok su denemiş biri olarak hakikatende korusu kadar yumuşak bir su içmedim şimdiye kadar , gelgelelim çay için kullanacaksanız saka ve javsu çayı daha iyi demliyor sert sular çay demlemede daha iyi sonuç veriyor , dediğiniz gibi sert sular caydanlıkta kireç bırakıyor ! Korusu ya devam
  • Korusu kullandım yıllarca ama son zamanlar damacanası çok kirli gelmeye başladı bayiye ikaz etmeme rağmen (firmaya bildirmiş) devamlı kirli geldi damacanalar. Artık bıraktım tesadüfen durusu diye bir marka aldım, iyi damacanası tertemiz geliyor ayrıca madransu alıyorum temizlik fena değil. Ankaraya pınarın madran suyu gelmiyor gelse devamlı alacam ama sapanca getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Korusu alıyordum getiren firma javsu ve saka ile anlaşmış bu iki suyu içemiyorum doya doya !! korusu akıp gidiyor içtikçe icesi geliyor insanın ama sert suları içemiyorum ! Korusu için Türkiyenin en yumuşak suyu deniyor bende bircok su denemiş biri olarak hakikatende korusu kadar yumuşak bir su içmedim şimdiye kadar , gelgelelim çay için kullanacaksanız saka ve javsu çayı daha iyi demliyor sert sular çay demlemede daha iyi sonuç veriyor , dediğiniz gibi sert sular caydanlıkta kireç bırakıyor ! Korusu ya devam

unutulmaması gereken başka bir nokta var yanlız
    suyun sertliği içindeki minarellerden kaynaklanıyor
    genelde içindeki ihtiyacımız olan kalsiyum ve magnezyum gibi minareller suya sertlik veriyor
    incelemelerimde bursa ve aydın sularunda genelde bu oran çok düşük
    yinede siz bilirsiniz ama orta sertlikdeki suları tercih etmekde fayda var (3 fr ) gibi

• Korusu'nun adini donanim forum'da cok gordum, bende denemek istiyorum ancak oturdugum bolgede hic bir bayii ya da arabasini gormedim, Izmir Guzelyali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Korusu'nun adini donanim forum'da cok gordum, bende denemek istiyorum ancak oturdugum bolgede hic bir bayii ya da arabasini gormedim, Izmir Guzelyali.

İZMİR GÜZELYALI HALDUN TEZGÖRENLER 0 232 285 37 37
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

Korusu'nun adini donanim forum'da cok gordum, bende denemek istiyorum ancak oturdugum bolgede hic bir bayii ya da arabasini gormedim, Izmir Guzelyali.

Tesekkurler hidalgo.
  • istanbulda güzel fiyatlı güzel su önerisi olan ?
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler hidalgo.

rica ederim dostum...benimde senden bir ricam olacak kaç paraya alacaksın ve memnun kalacakmısın kalmayacakmısın bildirebilirmisin..
  • su sebili fiyatları hakkında fikri olan var mı? yada şöyle diyeyim bir su markasıyla anlaşsak suyu onlardan alacağımıza dair. bize su sebili hediye ederler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

istanbulda güzel fiyatlı güzel su önerisi olan ?

Kuvarssu Kayışdağının suyu Tadıda güzel fiyatıda,4,5 TL Anadolu yakasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

su sebili fiyatları hakkında fikri olan var mı? yada şöyle diyeyim bir su markasıyla anlaşsak suyu onlardan alacağımıza dair. bize su sebili hediye ederler mi?

Arkadaşım firmalar su sebili verirler mi vermezler mi bilmiyorum ama bu su sebillerinin aşırı miktarda bakteri tuttuğunu biliyorum. Çok sık (en az 15 günde bir) dezenfekte edilmesi gerekiyor. 4000 kişilik bir işyerinde çalışıyorum ve uzun araştırmalar sonucu işyerindeki tüm su sebilleri (yaklaşık 100 taneydi) doktorların da ısrarlı tutumlarıyla kaldırıldı. Bilgine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

su sebili fiyatları hakkında fikri olan var mı? yada şöyle diyeyim bir su markasıyla anlaşsak suyu onlardan alacağımıza dair. bize su sebili hediye ederler mi?

Arkadaşım firmalar su sebili verirler mi vermezler mi bilmiyorum ama bu su sebillerinin aşırı miktarda bakteri tuttuğunu biliyorum. Çok sık (en az 15 günde bir) dezenfekte edilmesi gerekiyor. 4000 kişilik bir işyerinde çalışıyorum ve uzun araştırmalar sonucu işyerindeki tüm su sebilleri (yaklaşık 100 taneydi) doktorların da ısrarlı tutumlarıyla kaldırıldı. Bilgine...

15 günde birlik bir olay yok. ama belirli aralıklarla servise gonderilmesi gerekiyor. ayrıca evde kullanılınca çok sorun olmaz. 3-4 ayda bir gonderin 20 tl ye temizlerler. ayrıca suyu aldığınız markada o hizmeti veriyor olabilir...

sebil temin etmek konusuna gelinirse. hiçbir marka bizden alırsan bu sebil bizden olsun demez. tüketiminiz fazlaysa yani haftada 4-5 tane tüketirim diyorsanız herhangi bir marka verir.anlaşabilirsiniz oda kullandığınız süre içinde sizde kalır. Ayrıca damlasuyun yanılmıyorsam istanbulda sebillerle ilgili bi çalışması vardı oda şöyleki. geliyorlar bilmem kaçtane suyun bedelini kredi kartınızdan çekiyorlar taksit yapılabiliyor sanırım. sonra çektirdiğiniz tutar için size kupon veriyorlar. ayrıca sebil hediye ediyorlar. yani atıyorum 50 suyu kredi kartınızdan 6 taksitle oduyorsunuz. 50 tane su fişi veriliyor.her siparişde bu fişleri kullanıyorsunuz.sebilde sizin oluyor. boyle bir proje vardı hayata geçtimi açıkcası bilmiyorum. araştırın derim.kredi kartımdan alacaksam gider mağazadanda alırım diyen arkadaşlar çıkar. mağazadan alırsanız 200 liralara alabileceğiniz sebili ... adet suyu almayı tahhüt ederek daha ucuza edinmiş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 12 Nisan 2011; 19:59:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: Gui-Wan

Türk markası gibi duran meşhur bazı markaların aslında yabancılara katma değer ürettiğini biliyor muydunuz? En basitinden, sürekli içtiğimiz suya bakalım:
    Erikli Su -> Nestle'nin,
    Hayat Su -> Danone'nin,
    Damla Su -> Coca Cola'nın...
    Su alırken dikkat ediniz. Tavsiye ettiğim Türk markaları:
    Türk Kızılayı Su,
    Sırma Su,
    Pınar Su...

(Bu arada bugün Sırma Su aldım. Güvenilir marka, 5TL ve tadı da oldukça güzel.)

aynen
    benimde tercihim PINAR SU
    bari içtiğimiz su için paramız gavura gitmesin diyorum

doğru bilinen bir yanlıştır. coca cola türkiye dağıtımı yabancıların değildir.türkiyede hisseleri tabiki vardır. ama yabancı demek yanlış olur. türkiyedeki coca-cola markasının sahipleri yüzde 80 türkdür. yüzde seksenin yüzde ellilik kısmını elinde bulunduran anadolu grubdur. şirketin 25i halka açılmıştır. yüzde 5 i ise ozgorkey holdingindir...80 in dışında kalan ise tamamıyle coca-cola company nindir. bu şekilde ki bir şirkete yabancı firma demek biraz saçma geliyor bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 12 Nisan 2011; 20:23:10 >

• ben de korusu ya geçmek istiyorum bu aralar kampanyası olacakmış. bu aralar abone kampanyası olacakmış bilen duyan olursa buraya yazsın lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler hidalgo.

rica ederim dostum...benimde senden bir ricam olacak kaç paraya alacaksın ve memnun kalacakmısın kalmayacakmısın bildirebilirmisin..

En yakin zamanda haber verecegim, henuz alamadim, elimde 3-4 tane erikli var, bitmesini bekliyorum.

• tamam üstadım beklemedeyim tşkler...
  • Uzun zamandır 3,5TL'ye Frida'nın suyunu kullanıyoruz, memnunuz. Aynı markanın meyveli sodaları da çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.