Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gui-Wan

Uzun zamandır 3,5TL'ye Frida'nın suyunu kullanıyoruz, memnunuz. Aynı markanın meyveli sodaları da çok güzel.

nereden alıyorsunuz bende frida su kullanıyordum geçen gün 4 tl yaptılar fiyatını...izmir bucadayım..
  • Suyun işlenmiş veya işlenmemiş olduğu anlamanın en pratik çözümü suyun tadının değişmesidir arkadaşlar. Kullandığınız suyun tadı kışları acı laşıyor.Yaz aylarında ise içimi daha güzel oluyorsa. Bu demektirki doğal bir su içiyorsunuz. Doğal kaynak sularından 12 ay aynı tadı almak mümkün değildir. Aklınızda olsun diye soyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

Uzun zamandır 3,5TL'ye Frida'nın suyunu kullanıyoruz, memnunuz. Aynı markanın meyveli sodaları da çok güzel.

nereden alıyorsunuz bende frida su kullanıyordum geçen gün 4 tl yaptılar fiyatını...izmir bucadayım..

hatay semtinden alıyoruz. işletmeden işletmeye farkediyor su fiyatları, daha önce aldığımız markalarda yaşamıştık biz de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

hatay semtinden alıyoruz. işletmeden işletmeye farkediyor su fiyatları, daha önce aldığımız markalarda yaşamıştık biz de.

bende başka birini bulayım bari 3.5 tlden birden 4 tl yapılması çok saçma..

• @hidalgo1911

Cumartesi gunu soyledik, soyledikten yaklasik 6-7 dakika sonra geldi, fiyat olarak 5TL, ben begendim, icim olarak hafif bi su gercekten ama diger aile bireyleri tekrar erikli'ye devam karari aldi.
    :)
  • Taşıması biraz eziyetli olsa da hiç damacana su almıyorum. 5 litrelik Sırma veya Hayat su alıyorum. Sırma 1.30 tl Bim'de. Hayat 1.49 tl Şok'da. Bence ikisi de çok güzel sular. Bir de Bim'de 1.5 litrelik Sırma sular 5 litrelikten daha da ucuza geliyor. Bence sizde bu şekilde alın. Damacanaların iyi yıkandığını hiç zannetmiyorum. Millet içine yosunlu pompasını sokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

@hidalgo1911

Cumartesi gunu soyledik, soyledikten yaklasik 6-7 dakika sonra geldi, fiyat olarak 5TL, ben begendim, icim olarak hafif bi su gercekten ama diger aile bireyleri tekrar erikli'ye devam karari aldi.

sağol kardeşim tşk ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «hidalgo» -- 18 Nisan 2011; 21:10:42 >
  • GÜL PLASTİK YABANCI DAMACANA BİDONU ALINIR SATILIR TAKAS YAPILIR AYRICA HURDA BİDON ALINIR
  • BURDA Marketlerinden Bugün

Nestle Pure Life

5 Litrelik Su Aldım 0.99 Kuruşa...

Alacak Olan Arkadaşlar Kaçırmasınlar Fırsatı...

Yanılmıyorsam 28 Nisana Kadar Geçerli...

burdamarket.com.tr

Nerelerde Olduğuna Bakabilirsiniz İnternet Adresinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

ben de korusu ya geçmek istiyorum bu aralar kampanyası olacakmış. bu aralar abone kampanyası olacakmış bilen duyan olursa buraya yazsın lütfen.

Ben 4 yıl kullandım korusu'yu inanılmaz lezzetli bir su ama damacanaları leş gibi. Ben defelarca ikaz etmeme rağmen iplemedi kimse bende bıraktım. Bizimkisi biraz tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali ama olsun şimdiki damacan çok popüler bir firma olmasa bile damacanaları temiz ve çiziksiz. Lezzet istiyorsan korusu derim evet ama temizlik arama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

@hidalgo1911

tercih sizin ama benden tavsiye çok yumuşak suların sağlığa pek faydası olamdığını uzmanlar söylüyor
    özellikle uludağ ve aydın suları çok yumuşak yumuşak suların faydası sadece çamşır yıkarken var arkadaşlar daha az deterjan kullanabiliyorsunuz
    iyi marka iyi su olmuyor
    suya sertlik veren özlelikler kalsiyum ve magnezyum yoğunluğundan kaynaklanıyor
    eğer bunların sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu okursanız sanırım iyi markalar hakkında da fikriniz değişecektir
    saygılarımla
  • Erikli Ankara damacana fiyatı 8,40 TL olmuş. Yuh yani. Değiştirmek farz oldu. Erikli kalitesinde su tavsiyeniz var mı?
  • ben çilek su kullanıyorum gayette memnunum
    damacanası 5 TL
  • salihli frida su almaya tekrar başladım damacanalarını yenilemişler 3 damacana birden alıyorum 10 liraya kapıma kadar getiriyorlar sağolsunlar....
    ayrıca damacana almak istemiyorsanız frida 5 litrelik 4lü ambalajıda 3.50 türk lirasına veririz dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: novashine

Erikli Ankara damacana fiyatı 8,40 TL olmuş. Yuh yani. Değiştirmek farz oldu. Erikli kalitesinde su tavsiyeniz var mı?

Ben metro gross marketten yine erikli alıyorum. 6*1,5 luk paket 3,25 ti sanırım. 18 litresi 6,5 felan oluyor. Eve yakın olduğu için sorun olmuyor.

Biraz daha uygun ararsan yine eriklinin tadına yakın Metronun kendi suyu var rioba. 4,30 19 Lt fiyatı. Fiyatlarda ufak tefek oynamalar olabilir.

Bu arada erikliden aradılar uzun süredir almıyorsunuz vs. Bende dedim. 1,5 lt lik alıyorum daha uygun dedim. Kem küm bişeyler dediler. Kapıya kadar geliyormuş onun fiyat farkıymış.
  • abi suyunda hesabını yapmayıııın. vucudunuzun 100de75i su. 3,5 la 5 arasındaki farka degermi? frida nedir ya, hayat, erikli varken. şaka gibi, cimri olunmaz bu konuda arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

abi suyunda hesabını yapmayıııın. vucudunuzun 100de75i su. 3,5 la 5 arasındaki farka degermi? frida nedir ya, hayat, erikli varken. şaka gibi, cimri olunmaz bu konuda arkadaslar.

hayat dediğin suyun nereden çıktığını biliyormusunda konuşuyorsun boş boş....

sizin gibiler olduğu sürece bu ülke anlaşılıyorki yılarca bir arpa boyu yol alamayacak...
  • efsane NİKSAR suyu deneyin
  • Ayrıca senelerce musluk suyu içtik.Annelerimiz,babalarımız,dedelerimiz,büyüklerimiz bu son 10-15 yıl öncesine kadar hep çeşme suyu içtik.Hala da büyük şehirlerde yaşayan yüzbinlerce insanımız çeşme suyu kullanmaktalar.Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Ülke gerçeklerini bilmeden yorum yapmayalım bence.

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

abi suyunda hesabını yapmayıııın. vucudunuzun 100de75i su. 3,5 la 5 arasındaki farka degermi? frida nedir ya, hayat, erikli varken. şaka gibi, cimri olunmaz bu konuda arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 11 Haziran 2011; 19:37:54 >
  • Denizli'de en son çeşme suyu içtiğimde zehirlenmiştim sudan 2 gün hastanede yatmıştım... Çocukluğumuz o çeşmelerden kana kana su içerek geçmişti halbuki. Ankaradayım şimdi Erikli alıyorum 8,40 çok fahiş bir fiyat ama katlanıyoruz. Çeşmeden su içmeyi bırakın çay bile yapmam ne olduğu belirsiz o sudan...
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.