Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askeriyede0.5 lt nestle pure life 15 kuruşa alıyorduk, çok iyiydi

Madran belediyesinin kendi suyunu alıyoruz 19 lt 4 lira, fiyatı çok uygun.
    Erikli aldık bugün, eskiden kullanıyorduk zaten ama çok zamlanınca madrana geçmiştik, 6.90 TL diyince şaşırdık biraz. İzmir karşıyakadayım, fiyatı nerede uygundur bunun ?
  • Aman arkadaşım,uygun fiyatlı su sorma.Bak sonra birileri küçümser seni (hala madran suyu mu kullanıyorsun niye Erikli almıyorsun diye seni yargılayabilir ) .Ne de olsa herkes zengin ya bu memlekette.Ne de olsa herkes evine damacana su alabiliyor ya .Başka birileri de bu soytarılığın şakşakçılığını yapar Aman diyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Askeriyede0.5 lt nestle pure life 15 kuruşa alıyorduk, çok iyiydi

Madran belediyesinin kendi suyunu alıyoruz 19 lt 4 lira, fiyatı çok uygun.
    Erikli aldık bugün, eskiden kullanıyorduk zaten ama çok zamlanınca madrana geçmiştik, 6.90 TL diyince şaşırdık biraz. İzmir karşıyakadayım, fiyatı nerede uygundur bunun ?

• sabredip bu gereksiz insana bu kadar uzun cevap verdiğiniz için öncelikle sizi kutluyorum...
    yukarıda yazmış olduğum cevaba daha cevap verememiş olmasıda gösteriyorki klavye delikanlılığından başka yapmış olduğu bir şey yok ortada..
    marka takıntısı olan tiplemeler ne yazıkki mevcut bu ülkede bende arkadaşı o sınıftakiler grubuna sokuyorum araştırmadan bilgi sahibi olmadan pahalı marka iyidir mantığıyla hareket ederler genelde..
    ama övdüğü hayat suyun daha nereden çıktığını bilmez burada ahkam keser benim almış olduğum frida suya laf eder...
    sana söyleyeyim arkadaşım öve öve bitiremediğin hayat suyun çıktığı kaynak izmirlilerin içmediği çeşme suyunun olduğu baraja çok yakın olan şaşal köyünden temin edilmekte marka överken gözönünde bulundur bundan sonra...
    ayrıca bir tek senin methiyeler düzdüğün firmalar kurumsal yapıda değiller merak etme bizlerinde su aldıkları firmalar kurumsal yapıdalar dilediğimiz zaman arayıp müşteri hizmetleriyle diyalog kurup iletişim sağlayabiliyoruz...
    quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Beni mahallenizdeki Ahmet ustayla karıştırdınız herhalde.Uslube dikkat edelim bu bir.İkincisi, marka nedir bilir misiniz demişsiniz.Karşınızdaki insanı etüd etmeden klavye delikanlılığı yapmak ne kadar kolay değil mi?Kafanız iyi mi diyen birinin kendi kafasından ve rasyonelliğinden şüphe ederim.Size açıklamak zorunda olmasam da İzmirde Schneider Electric firmasında Giriş kalite bölümünde 9 yıldır profesyonel çalışma hayatım var.O yüzden bırakında kaliteyi ve markayı bileyim.Bir önceki mesajınızda "frida nedir ya, hayat, erikli varken. şaka gibi, cimri olunmaz bu konuda arkadaslar." diye yazdığınız cümleye istinaden ülkemizde büyük şehirlerde milyonlarca vatandaşımızın hala mecburiyetten musluk suyu içtiklerini anlatmaya çalıştım.Ülke gerçeklerini görmeyen birinden ne bekliyorsam.Tabi sizin mantığınız bu gerçeği göremiyorsa ona birşey diyemem.Bir de kalkmışsınız yok Frida su ne gibi aşağılayıcı ve hor gören yanlış bir zihniyet içerisindesiniz.Milyonlarca vatandaşımız o sizin hor gördüğünüz Frida suyu bile bulamıyorken siz kalkmışsınız burda milyonlarca vatandaşa hakaret eder gibi, şaka gibi bir tutum sergiliyorsunuz.Şimdi soruyorum size siz yokluk nedir bilir misiniz?Bilseydizin böyle saçma sapan yorum yapmazdınız kanımca.

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Ayrıca senelerce musluk suyu içtik.Annelerimiz,babalarımız,dedelerimiz,büyüklerimiz bu son 10-15 yıl öncesine kadar hep çeşme suyu içtik.Hala da büyük şehirlerde yaşayan yüzbinlerce insanımız çeşme suyu kullanmaktalar.Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Ülke gerçeklerini bilmeden yorum yapmayalım bence.

usta kafanızmı iyi ? 500 bin liranın hesabını yapıyorsunuz burada...her halikarda kurumsal bir şirkete, dava acabilecegim, müsteri ilişkilerine onem veren sirkete veririm paramı daha iyi. marka nedir bilirmisiniz ? markanın kötülenmemesi için verilen cabayı, titizligi bilirmisiniz ? siz 5 sakızın önemini insan hayatından onde tutanlardansınız.

ismi sacma sapan mahalle firmalarından alacagın suyun ne oldugu belirsizligi hayat sudan kat kat daha fazladır gozumde. nasıl olsa sudur için diyorsunuz, yıllarca musluk ictik diyorsunuz. iyimi yaptınz ? cocukkenki zeka gelişiminiz belki cok daha farklı olacaktı minerali zengin kaynak suyu içseydiniz. hey allahım ya sanki 2 kat farklar var.

kurumsal şirketler her zaman müsteriyi esas alır, kalite esastır, tabiki maliyet getirir beraberinde bu durum. hayat su erikli su 3,5-4 liralık sulardan daha çok ne üdügü belirli sulardır en azından. kahveye gidip bir çay içmeyiver arkadaşım fakirlikten ölmezsiniz. su en önemli şeydir.

arkadaşlar tadından bahsetmişsiniz, içtiginiz meyve sularında meyvemi var ? tad denilen şey okadar kolay kimyasallarla elde edilirki...sude suyun tadı iyiymiş, kac gram sodyumu, fosfatı vs. bunun analizini hangi kurumda yapmış onaylatmış garantisi nedir ? bu konuda marka olanlar hata yapma, yanlış veri analizleri girme lüksleri yok, bütün rakipleri kollar firmayı indirmek için. boyle kandırmaca yapma lüksleri yok çünkü.

haftada 1 su gelse*4 : 4türk lirası fazla verip, mineal analizi daha güvenilir, tatlandırıcı olmadıgı kesin, herhangi sorunda dava açabilecegim, yarın bigün batmayıp, insanları dolandırıp kaçmayıp beni muhattap alacak insanların garantisi olan. kurumsal marka olduklarından, yarısını çeşmelerden dolduramayacak olan bir firmadan alırım. her ay dışarda 2çay az içerim.

• bana kalite kalite diyorsun. fiyat/ performans olarak düşün, madem öyle çeşme suyu iç aynı şey. ha egerki 4-5 lira para veriyorsan bilinmedik su alma marka al. bunda yanlış olan nedir ?

bilimsel analizleri bilinmedik markaların ne kadar güvenilirdir ? pınar sucuk 10 lirayken bütçem sucuk neden 3 lira arkadaşım ? ikisindede içindekiler : dana eti 100 de 70 tavuk eti : 30 yazmakta.

endüstri mühendisi olarak açıp size toplam kalite yönetimi, vs anlatıp o yüzden 500-600 bin fazla fiyat olduklarını anlatırdım ama seviyeye göre konuştum. çünkü gerçekten komik rakamların hesabı yapılmakta. ama aldıgınız ürünler hayati önem tasıyan şeyler : su. vucudunun 100de 75 i olacak, damarından gececek su. kurumsal büyük şirketlere iki kuruş vermekle kimse ölmez, ben saglıgınız için diyorum. yoksa orman içinde tesis kuran dayılar damacanasını 1-2 liraya dolduruyor gidin alın.

ya çeşmeden bedavaya için yada para veriyorsanız 50 kuruşun hesabını yapmadan ölçüleri, ph ı temizliği hijyeni iso kalite standartlarında olan güvenilir markaları alın. iki çay parası fazla vermekle bana burda fakir siyaseti yapmayın. kalkıp tadı aynı erikli diyenlere gülüyorum. birader yemegine attıgın tavuk bulyonda tavuk varmı ? ama tavuk tadıyor, kimyasal dolu içi...phını bazikten asidige cevirmenin bile milyon tane kimyasalı var, listesine amonyagı 0 yazdırmak bu ülkede çok basit. siz sony nin dandik mal ürettigini gordunuz mu ? erikli oraya amonyagı olmadıgı halde 0 yazdırabilir mi ? ama o isimsiz kahramanlar yazar haberiniz bile olmaz.

50 kuruştan 1 liradan bahsediyoruz. gerçekten komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 19 Haziran 2011; 18:53:31 >

• Sizin tabirinizle 50 kuruş,1 lira (ki kesinlikle değil) için bu ülkede bu parayı zor bulan ve ayı getiremeyen milyonlarca insanımız var.Size tavsiyem insanları hor gören,aşağılayıcı tavrınızı bir kenara bırakıp gereksiz marka takıntılarından bir an evvel uzaklaşmak olmalıdır.Unutmayın insanları aşağılayarak,hor görerek,maddi durumuyla değerlendirerek değil de tatlı dille,hoşgörü ile kazanabilirsiniz.Şu aşamada insanların gözünde çok itici olmaktan uzağa gidemezsiniz.

quote:

bana kalite kalite diyorsun. fiyat/ performans olarak düşün, madem öyle çeşme suyu iç aynı şey. ha egerki 4-5 lira para veriyorsan bilinmedik su alma marka al. bunda yanlış olan nedir ?

bilimsel analizleri bilinmedik markaların ne kadar güvenilirdir ? pınar sucuk 10 lirayken bütçem sucuk neden 3 lira arkadaşım ? ikisindede içindekiler : dana eti 100 de 70 tavuk eti : 30 yazmakta.

endüstri mühendisi olarak açıp size toplam kalite yönetimi, vs anlatıp o yüzden 500-600 bin fazla fiyat olduklarını anlatırdım ama seviyeye göre konuştum. çünkü gerçekten komik rakamların hesabı yapılmakta. ama aldıgınız ürünler hayati önem tasıyan şeyler : su. vucudunun 100de 75 i olacak, damarından gececek su. kurumsal büyük şirketlere iki kuruş vermekle kimse ölmez, ben saglıgınız için diyorum. yoksa orman içinde tesis kuran dayılar damacanasını 1-2 liraya dolduruyor gidin alın.

ya çeşmeden bedavaya için yada para veriyorsanız 50 kuruşun hesabını yapmadan ölçüleri, ph ı temizliği hijyeni iso kalite standartlarında olan güvenilir markaları alın. iki çay parası fazla vermekle bana burda fakir siyaseti yapmayın. kalkıp tadı aynı erikli diyenlere gülüyorum. birader yemegine attıgın tavuk bulyonda tavuk varmı ? ama tavuk tadıyor, kimyasal dolu içi...phını bazikten asidige cevirmenin bile milyon tane kimyasalı var, listesine amonyagı 0 yazdırmak bu ülkede çok basit. siz sony nin dandik mal ürettigini gordunuz mu ? erikli oraya amonyagı olmadıgı halde 0 yazdırabilir mi ? ama o isimsiz kahramanlar yazar haberiniz bile olmaz.

50 kuruştan 1 liradan bahsediyoruz. gerçekten komik.

• insanları hor görmekse bu goruyorum. allahın ingilizi bile "ben ucuz mal alacak kadar zengin degilim "demiş. 4 liraya 100 üğzerinden 50 kalitede su almak, 5 liraya 100 üzerinden 90 kalite su almak. işin özeti budur. yaptıgınız cimriliktir evet cimriliktir. 1 lira fazla verip aynı kaliteden kat kat fazlasını almayı red etmek cimriliktir.

lafım kesinlikle durumu kotu olanlara degildir. ben cebimde kurus yokken, ögrenci evimizde bile hayat sudan şaşmadık. yapmayın gozunuzu seveyim.

yahu milyon kez bilimsel cevabını verdim, içindekileri bile faso fiso olur bu bilinmedik markaların. nasıl aynı dersiniz ? hayatınız ucuzmu bukadar ? tadlandırıcı dolu piyasa, nasıl aynı tad diye su alırsınız boyle mantıkmı var ? nerede onaylanıyor bu suların içeriği ? belki kafadan uydurma ? allahınızı seveyim bu hor gormek degil. 50 bin ile kalite alıyorsun bu fakir siyaseti deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 19 Haziran 2011; 19:17:25 >
  • Belli ki siz yokluk görmemişsiniz.Allahım da göstermesin.Tamam arkadaşım,yolun açık olsun diyecek başka birşey yok.Benden size son bir tavsiye,ortamda bu itici konuşmaları yaparken iki kere düşünün.Çünkü herkes bizim gibi sabırlı olmayabilir

quote:

insanları hor görmekse bu goruyorum. allahın ingilizi bile "ben ucuz mal alacak kadar zengin degilim "demiş. 4 liraya 100 üğzerinden 50 kalitede su almak, 5 liraya 100 üzerinden 90 kalite su almak. işin özeti budur. yaptıgınız cimriliktir evet cimriliktir. 1 lira fazla verip aynı kaliteden kat kat fazlasını almayı red etmek cimriliktir.

lafım kesinlikle durumu kotu olanlara degildir. ben cebimde kurus yokken, ögrenci evimizde bile hayat sudan şaşmadık. yapmayın gozunuzu seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekiraz

Denizli'de en son çeşme suyu içtiğimde zehirlenmiştim sudan 2 gün hastanede yatmıştım... Çocukluğumuz o çeşmelerden kana kana su içerek geçmişti halbuki. Ankaradayım şimdi Erikli alıyorum 8,40 çok fahiş bir fiyat ama katlanıyoruz. Çeşmeden su içmeyi bırakın çay bile yapmam ne olduğu belirsiz o sudan...

Çok seyahat ediyorum ve birçok ilde bulunuyorum. Denizli'nin şebeke suyu Türkiye'de güvenle içebileceğin ender sulardandır. Denizli'nin yaklaşık % 80'i şebeke suyu kullanıyor, %10'u artezyen, %10'u da damacana su kullanır. Mutlaka başka bir durum vardır senin zehirlenmende yoksa bütün hastaneler senin gibi zehirlenenlerle dolardı ve bu da tüm basında haber olurdu. Sen yine de damacana su almaya devam et ama arada şebeke suyundan da iç ki vücudun ve bağışıklık sistemin için gerekli besin içeriklerini alabilesin. Saygılar..

• ya arkadaşlar tartıstıgım şey şudur ;

çeşmeden yokluktan içene saygım var hiiç birşey demem. ama madem parayla su alıyorsunuz 5 liraya. tadlandırıcı vs kimyasallar ile tadı size guzel gelen çeşmeden arıtma sulara para vermeyin, koyun 1 lira kaliteli su alın. güvenilir su alın.

bunun nereyi yokluk varlık ?? dedigimi kimsemi anlamıyor yahu. yokluk varsa niye 5 e su alıyorsun çeşmeden iç ? ha alıyorsan 6 ya ne oldugu belli marka al. bu iflas ettirmez. olay bu kadar basit.
  • İnsanlarımızı anlayamıyorum.Keşke herkesin maddi durumu iyi olsa da bu gereksiz marka takıntısı konusunu tartışmasak.Ama öyle aileler biliyorum ki,İzmir gibi bir yerde mecburiyetten çeşme suyu içmek zorundalar.Daha geçen gün konuştum böyle bir abimizle.Damacana suya geçmek istiyor fakat fakat kara kara düşünüyor.Çünkü niye,bu aile 5 kişilik bir aile.Su tüketimi haliyle fazla olduğundan ve yaz mevsiminde olduğumuz için haftada rahatlıkla 3 damacana suyu bitireceklerini ortalama bir hesapla 42-48 tl gibi aylık masraftan dem vurmakta.Diğer arkadaşın ısrarla reklamını yaptığı su,takribi ayda 72-78 tl gibi bir masraf yapar.Aradaki 30-35 tl ufak gibi bir fark görünse de bu parayı bulamayan insanlar olduğunu düşünemeyen insanlarımız var.Belli ki yokluk görmemiş nedir bilmiyorlar.Hadi yokluk görmedin halden anla,saygı duy ve insanları küçümseme değil mi ama.
  • O adam senin iddaa ettiğin gibi 5-6 lira vermiyor suya.3,5 bilemedin en fazla 4 tlden alıyor suyu (ki onu da alamıyor).Neden bahsediyorsun?
  • Ayrıca kendinizle niye çelişiyorsunuz ki? Önce, "yıllarca musluk ictik diyorsunuz. iyimi yaptınz ? cocukkenki zeka gelişiminiz belki cok daha farklı olacaktı minerali zengin kaynak suyu içseydiniz. hey allahım ya sanki 2 kat farklar var." dediniz.Sonra, "çeşmeden yokluktan içene saygım var hiiç birşey demem" dediniz.Çevir kazı yanmasın...
  • Musluk sularının sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımın annesi hıfzısıhhada çalışıyor,damacana ve musluk sularının analizini yapıyorlar, senin 6-7 lira diye aldığın bazı markaların çok kötü durumda olduğunu söyledi. Hatta arkadaşımı arayıp sorucam, hangisi iyiydi diye.
  • Zaten şöyle basitçe bir düşünelim.Senelerce büyüklerimiz,annelerimiz,babalarımız,dedelerimiz,çocuklarımız,torunlarımız çeşme suyu içtiler mi içmediler mi? İçtiler değil mi? Peki şimdi sorarım.Diğer arkadaşımızın mantığıyla hareket edersek Türkiyede milyonlarca özürlü(zeka ve/veya bedensel) insanın olması lazım.Öldük mü ne yapalım çeşme suyu içtik.Hala da milyonlarca insanızım çeşme suyu tüketiyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Musluk sularının sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımın annesi hıfzısıhhada çalışıyor,damacana ve musluk sularının analizini yapıyorlar, senin 6-7 lira diye aldığın bazı markaların çok kötü durumda olduğunu söyledi. Hatta arkadaşımı arayıp sorucam, hangisi iyiydi diye.

• Avrupa'da damacana ile su göremezsiniz, herkes şebeke suyunu kullanır veya sadece maden suyu içerler.
  • SORMAZ Kİ BİLSİN ,SORSA BİLİR...BİLMEZ Kİ SORSUN , BİLSE SORAR...
  • İzmirde yaşayanlar biliyorlardır belki.İzsu internet sitesinde (http://www.izsu.gov.tr/Pages/waLabReport.aspx) 2-3 senedir İzmirin 80 tane farklı ölçüm noktasından haftalık analiz değerlerini,kalite raporlarını paylaşıyor.Arsenik değerinden tutun da,suyun sertliğine kadar,ph,kalsiyum,magnezyum gibi olması gereken değerlerle mevcut olan değerleri kıyaslıyor.Bence şeffaflık ve hizmet adına yerinde bir uygulama Sayın Melih Gökçeğe sevgilerimizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 19 Haziran 2011; 21:09:09 >
  • tamam arkadaşlar, buraya yazmam hataymış. okadar at gözlüğüyle bakıyorsunuzki konuya...illaki burda sıcak fırsatları takip edenler olarak uygun şeyler almaya özen gösteririrz. son kez özetliyorum, iq su en düşük adama anlatır gibi özetliyorum ;

benim bahsettigim fiyat/performanstır özet olarak. suya para verecek durumu olmamak farklı bir şey, damacana alırken 1 tl yi göz etmek farklı birşey. 5 liraya snoopy kulaklık yerine 7,5 liraya alt model philips marka kulaklık almak. bunlar insan öldüren fiyatlar değiller, kimse aç kalmaz bu forumda bu konuyu okuyanlar kafadan 30-50 lira aylık internet parası vermekte.

fiyat/ performans nedir ? bölme işlemi nedir ? pay kısmı, pahalı oldugundan artış gösterirken, paydadaki performans(suyun kalitesi) da ona baglantılı olarak artacagından ben yine sizin karınız için bunu savunuyorum. alacagınız hizmet (suyun kalitesi) ekstra vereceginiz 1 tl den fazla olacagını savunuyorum. Neden mi ? gerçek lab. analizleri, gerçek hijyen, gerçek kurumsallık gerçek güvenilirlik, 1tl farkla...arkadaşlar 5-10 değil. emin olunki değmese bende savunmam. çeşme suyunu filtreleyip satmadıklarının garantisi varmı frida da ? zaten durumu olmayan suya para vermesin çeşmeden içsin. ama kalkıp elinde son model dokunmatik telefon, dışarda bir çaya 2tl veren insan, evinde 50 liraya keyfi için internet kullanan insan şurda daha sağlıklı bir su için 1 liranın duygu sömürüsnü yapmasın.

umarım bu mesajı adam gibi okur oyle yorum yazarsınız. rahatsız ettim sanırım konuya bir daha girmiyorum. kendinize iyi bakın.

• quote:

tamam arkadaşlar, buraya yazmam hataymış. okadar at gözlüğüyle bakıyorsunuzki konuya...illaki burda sıcak fırsatları takip edenler olarak uygun şeyler almaya özen gösteririrz. son kez özetliyorum, iq su en düşük adama anlatır gibi özetliyorum ;

benim bahsettigim fiyat/performanstır özet olarak. suya para verecek durumu olmamak farklı bir şey, damacana alırken 1 tl yi göz etmek farklı birşey. 5 liraya snoopy kulaklık yerine 7,5 liraya alt model philips marka kulaklık almak. bunlar insan öldüren fiyatlar değiller, kimse aç kalmaz bu forumda bu konuyu okuyanlar kafadan 30-50 lira aylık internet parası vermekte.

fiyat/ performans nedir ? bölme işlemi nedir ? pay kısmı, pahalı oldugundan artış gösterirken, paydadaki performans(suyun kalitesi) da ona baglantılı olarak artacagından ben yine sizin karınız için bunu savunuyorum. alacagınız hizmet (suyun kalitesi) ekstra vereceginiz 1 tl den fazla olacagını savunuyorum. Neden mi ? gerçek lab. analizleri, gerçek hijyen, gerçek kurumsallık gerçek güvenilirlik, 1tl farkla...arkadaşlar 5-10 değil. emin olunki değmese bende savunmam. çeşme suyunu filtreleyip satmadıklarının garantisi varmı frida da ? zaten durumu olmayan suya para vermesin çeşmeden içsin. ama kalkıp elinde son model dokunmatik telefon, dışarda bir çaya 2tl veren insan, evinde 50 liraya keyfi için internet kullanan insan şurda daha sağlıklı bir su için 1 liranın duygu sömürüsnü yapmasın.

umarım bu mesajı adam gibi okur oyle yorum yazarsınız. rahatsız ettim sanırım konuya bir daha girmiyorum. kendinize iyi bakın.

gece gece hiç gulecegim yoktu yukısek iq lu beyefendinin anlatımına bak ortaokul seviyesinde iq dan soz eden beyefendinin ornekleri super olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 20 Haziran 2011; 0:16:38 >

• la brader borg,

bana şunu acıklayan hala yok, cevabını veren hala yok...attıgın tavuk bulyonda gercek tavukmu var ? içtigin suyada tadı güzel diyip aldanma bu kadar basit.

kocaeli/ izmitte hayat su damacanası 5 lira. neyse kime anlatıyorumki. okul bitirmemis adama. adamın iki sayfadır cevabı sadece gülüyorum, millet para bulamıyor vs vs vs. demogojiden ibaret. sana bilimle acıkladım o verecegin 1 tl kat kat kaliteli su olarak doncek diye ama cocuk gibi aynı seyleri tekrar ettin.

aylık 350 lira ile gecinen ogrenciyken bile ogrenci evimizde hayat su hep oldu hiçte hayat kalitemden odun vermedim o haftalık 1tl fazla verdigim parayla ama sen hala millet fakir fakiriz gibi sacma sapan sey diyip 50 liraya aylık nete giriyorsun. hadi uza gülüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 20 Haziran 2011; 0:44:24 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.